Isus je rekao prije 9 godina: Iznenadno sveopće cijepljenje će vas ubiti

Gotovo je, događa se. Gledamo naše poznanike, suradnike, kolege, prijatelje, ujake, tetke, druge članove obitelji kako odlaze i uzimaju ono što zovu cjepivom i ubrizgavaju u svoje tijelo. Idu kao janjad na klanje vjerujući kako će u tome naći spas.

Gledamo kako naši bližnji, naši najmiliji odlaze u nepovrat. Mnogi ne vide, ne čuju, ne žele znati. Neki su, kao Lotova žena, popustili pritisku, nisu mogli izdržati. Otišli su na cjepilišta, na gubilišta.

Umjesto u Božje Ruke, svoj život predali su u ruke globalističke zle skupine.

Nije samo pitanje već poznatih činjenica – da se ne radi o cjepivu, nego o praktički netestiranoj eksperimentalnoj genskoj terapiji s nepovratnim posljedicama…

Nije samo moralno pitanje korištenja nečeg na čemu je krv ubijene djece – u nekim slučajevima ubrizgavanjem u vlastito tijelo koktela s krvlju ubijene djece…

Među bezbroj bajtova informacija zaboravljamo da nam se Sam Bog obratio o tome nekoliko puta prije desetak godina. Tako je 2010. godine Isus rekao:

Pazite na zvjerstva koja će pokušati nanijeti cijepljenjem. Ne vjerujte iznenadnim sveopćim poticanjima na cijepljenje koja se mogu činiti milosrdna u svojoj namjeri.

I opet 2012. godine vrlo jasno je Isus rekao:

Izbjegnite bilo kakvo odjednom najavljeno sveopće cijepljenje, jer ono će vas ubiti.

I na drugim mjestima u Knjizi Istine Isus je jasno upozorio na plan iznenadnog sveopćeg cijepljenja koje nosi bolest i smrt.

Neki jednostavno ne žele znati. Kažu: „Cijepili su se milijuni, pa ću onda i ja.“ Njihov spas nije u Isusu, njihov spas je u onom što nudi svijet. Ovoga puta u tzv. cjepivu. Vjera mnogih od njih nije vjera u Krista, njihovi propovjednici su zdravstveni stožeri i masmediji, svećenici nove religije, gdje je, kako kažu, zdravlje uvijek na prvom mjestu, a ne Bog.

Ipak, mnogi drugi su samo zavedeni i ne znaju bolje. Križari, nama je dano, od nas će se tražiti – mi ih moramo još jednom upozoriti. Braćo, sad je moment, recite im ovo!

Vičite s trgova, balkona, upozoravajte, kumite, molite. Jer bit će prekasno. Nema povratka za one koji su ubrizgali otrov, koji nepovratno mijenja gene!

Na kraju ostaje samo molitva i nada da će prije smrti uvidjeti strahotu svoje kobne pogrješke, obratiti se i tražiti Boga za oproštenje dok u mukama umiru.