Jako dobre vijesti

 Ovo su vremena u kojim je teško biti kršćanin, a još teže dobar katolik.

Vrijeme u kojem kultura postaje ekstremno sekularna i neprijateljska prema Kristu i kršćanima.

 

Vrijeme u kojem je apostazija dosegla takve razine da nekad kršćanske države danas uvode sotonske zakone.

 

Vrijeme u kojem je zaraza grijeha i otpada tako duboko ušla u Crkvu da je teško prepoznati pravoga svećenika među osobama koje nose svećeničku odoru, tako da vjernici moraju jako dobro paziti na koje osobe u habitu se oslanjaju, jer ih jedni vode u propast, a drugi u spasenje iako istu odoru nose i jedni i drugi.

 

Uz to, danas se navršilo šest žalosnih godina otkako je vlast u Katoličkoj crkvi preuzeo lažni prorok. Šest godina u kojima su se potpuna zbunjenost i kaos proširili unutar Crkve i dezorijentirali vjernike ionako poljuljane općim otpadom od vjere.

Šest godina u kojima su eruptirale hereze, pogrješke i prijevarne izjave svih vrsta od kardinalskih naputaka koji omogućavaju svetogrđe i sankcioniraju javni preljub, do službenih deklaracija Svete Stolice koje tumače da su poganske religije mudra Božja volja.

Šest godina u kojima je zavladala podjela bez presedana i raskol u Crkvi: „kardinal protiv kardinala, biskup protiv biskupa“.

 

No, usred svih ovih teških, tmurnih i tegobnih situacija, puno je dobrih vijesti!

 

Kao prvo, nije ostalo puno vremena do Gospodinovog povratka kada će zavladati svijetom i baciti pod noge neprijatelje.

 

Drugo, dok Crkvom vlada lažni prorok, čak i ako ogroman broj svećenika izdaje Krista, čak i ako je većina nominalnih katolika izgubila vjeru i ne ide na nedjeljnu Misu, čak i ako se uzdiže lažna crkva i jedna svjetska religija predvođena lažnim prorokom – paklena vrata ne će nas nadvladati, ostat ćemo vjerni ostatak i dočekati drugi dolazak našeg Gospodina.

 

Treće, susrest ćemo Krista i prije Drugog dolaska, kada nam na Upozorenju pokaže stanje naših duša i tako potakne opće obraćenje i pripremi nas za konačni susret s Njim.

 

 

I na kraju, ono što je presudno u ovim teškim vremenima, Gospodin nas je podrobno pripremio Knjigom Istine i unaprijed potanko obavijestio o svim ključnim događajima.

To uključuje i ono što se zbilo u zadnjih šest godina – od svrgavanja dragoga pape Benedikta, do uzdizanja lažnoga proroka, širenja hereza i raskola u Crkvi.

I uključuje ono što se ima zbiti, od progona, ratova, gladi do uzdizanja Antikrista.

 

Krist nam je također dao Križarske molitve da se možemo udružiti u križarsku vojnu, dovesti Mu što više duša i pomoći u bitci Armagedona.

 

Zar nismo blagoslovljeni od Gospodina, mi, generacija pripremljena da opere grijehe svoje u krvi Jaganjca? Zar nas nije Gospodin pripremio kao što brižni roditelj priprema čedo svoje?

Ipak žalosno je gledati našu braću, one koji nisu prihvatili Knjigu Istine, kako se traže u kaosu i zbunjenosti, kako u nevjerici gledaju što se događa s Crkvom, kako se međusobno svađaju i napadaju, teturaju i padaju u ovom mraku.

No, još je žalosnije gledati one koji su se nekad zvali katolicima, kako prihvaćaju lažni nauk i lažnu crkvu i okrutno progone katolike, poput Židova koji su progonili prvu Crkvu.

 

Molimo braćo, da i njima Gospodin udjeli vjere i poniznosti, da otvore svoja srca Njegovoj Riječi u Knjizi Istine.

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *