Još jedan dokaz da lažni prorok misli ozbiljno nauditi Crkvi

Upravo je odjeknula vijest da je Argentinski Biskup Zanchetta, osobno pozvan od lažnog proroka da mu se pridruži u korizmenoj osami sa drugim Vatikanskim dužnosnicima.

Podsjetimo se, taj isti Zanchetta iznenada je odstupio i pobjegao iz svoje biskupije nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje seminaraca.

Nakon toga njegov je uspon u Vatikanu postao strelovit. (Nešto slično kao i sa McCarrickom)

Lažni prorok ga je imenovao na novu visoku funkciju u Vatikanu za Crkvene nekretnine.

 

Prema Catholic Heraldu ova korizmena osama predstavlja ekskluzivnu čast za članove koji su pozvani. Papa i 64 člana Rimske Kurije biti će u Benediktinskom samostanu izvan Rima do 15. ožujka ove godine.

 

 

Pozivanje Zanchette na ovo korizmeno povlačenje nije zasmetalo Vatikanskim dužnosnicima niti Franji, pogotovo što još od 2015 god. znaju za optužbe o njemu.

 

Istovremeno tužitelji u Argentini otvorili su dvije kriminalne istrage o seksualnim zlostavljanjima protiv Zanchette u provinciji Salta, gdje je bio biskup.

 

Kao što smo već pisali o tome Zanchetta je osobni prijatelj Lažnog proroka – „pape Franje“, kojeg je on osobno promaknuo u biskupa kada je izabran za papu.

 

I tako, upravo nakon što je završio samit o klerikalnom seksualnom zataškavanju, dolazi nam ova vijest koja nam još jedanput pokazuje da seksualni zlostavljači uživaju sve povlastice kod Franje unatoč dokazima o seksualnim zlodjelima.

 

Vatikan je očito postao utočište za sve seksualne zlostavljače.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *