Jurišnik lažnoga proroka u Zagrebu: Blase Cupich u kontroli uvođenja nove, lažne crkve!

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić bio je domaćin nadbiskupu Chicaga kardinalu Cupichu, koji je pohodio i zagrebačku katedralu, obišao kompleks Nadbiskupskog dvora i Nadbiskupskog duhovnog stola, posjetio Laudato TV, susreo se s bogoslovima u Nadbiskupskom bogoslovnom sjemeništu te posjetio Hrvatsko katoličko sveučilište.

Američki kardinal na žalost hrvatskih korijena Blaž Čupić 3. veljače u 10 sati predvodit će svečano misno slavlje o 1050-oj Festi sv. Vlaha u Dubrovniku.

Nadamo se da u Dubrovniku danas Čupić i Uzinić neće propovijedati jučerašnje riječi lažnog proroka Bergoglia: „Razmislimo o onima koji su zanijekali vjeru, koji su otpadnici, koji su progonitelji Crkve, koji su zanijekali svoje krštenje: Jesu li i oni kod kuće? Da, i ovi. Bogohulnici, svi oni. Mi smo braća. Ovo je Općinstvo Svetih.”

Znamo da je nekima nezamislivo da je ovo izgovorio, uvjerite se OVDJE. Lažni prorok sada otvoreno naviješta svima koji slijede lažnu crkvu njihovu zadnju destinaciju, a to je pakao u zajedništvu sa svim đavlima.

Lažna crkva, majmunska crkva koju je prorekao blaženi nadbiskup Fulton Sheen poslala je jednog od svojih najjačih predstavnika hrvatskim biskupima u Zagreb. Blaise Cupich koji nažalost ima hrvatske korijene, američka je inačica Mate Uzinića, samo puno, puno gora… Notorni progonitelj istinskih katolika i promicatelj lažnih nauka itekako je poznat svima kojima je stalo do opstanka Katoličke crkve.

Skandalozni Cupich poznat je po tome što na svome području proganja necijepljene svećenike, proganja i zabranjuje Latinsku Misu, protivi se katoličkom Nauku o Euharistiji, kaznio je svećenika koji je zapalio sodomičarsku zastavu, tražio od svećenika da se ne mole pred klinikama za pobačaje, napada američke biskupe koji kritiziraju političare što šire abortus i sodomiju… Istodobno svojim djelovanjem podržava sodomičare i grupe koje se zalažu za ređenje žena.

U doba dok je Vatikan bio pod kontrolom Katoličke crkve za takve svećenik bi u najmanju ruku bio suspendiran, da ne kažemo ekskomuniciran iz Katoličke crkve. No, danas kad u Vatikanu sjedi lažni prorok to je ono što se očekuje u novoj, lažnoj crkvi.

Dolazak ove osobe na Kaptol zasigurno je poruka o cementiranju hrvatskih biskupa uz lažnu crkvu lažnoga proroka. To je ono što želi vidjeti HDZ, to je ono što žele vidjeti zločinački mediji, to je ono što žele sluge sotone. Još ako je donio kakvih parica, pa obećao nekakvu pomoć, pa svi sretni i veseli…

No, što znači dolazak velikog bergolijanskog inkvizitora za opstanak Tradicionalne latinske Mise u Zagrebu? Što to znači kad je u pitanju provođenje korona dogme u Hrvatskoj?

Hoćemo li uskoro, ne dao Bog, svjedočiti uvođenju segregacije i diskriminacije u Crkvama i u katoličkim ustanovama?

Gospodine, smiluj se!