Kamo dalje nakon smrti pape Benedikta (I)

Na samom zalasku 2022. godine Gospodnje, primili smo vijest o smrti umirovljenog pape Benedikta XVI. Kardinal Katoličke Crkve, veliki teolog, čiji teološki opus zahvaća brojna područja kršćanske misli, povjesničar, patrolog, egzegeta, apologeta i nadasve Kristov sluga i svećenik istančanog i uzvišenog osjećaja za liturgiju koju je kao i druge istine katoličke vjere branio koliko je mogao u olujnim vremenima u kojima je vršio svoju svećeničku službu. Zadnjih se godina, nakon odreknuća od papinske službe, posvetio molitvi uz vrlo malo javnog djelovanja i pojavljivanja, a iz Knjige Istine doznali smo dvije godine prije njegovog odreknuća o zlobnom planu unutar Vatikana koji je imao za cilj ukloniti ga s Petrove Stolice i zamijeniti ga s diktatorom laži.

https://knjigaistine.com/poruke/sve/305-1-lipnja-2011-dani-pape-benedikta-sada-su-odbrojani.html

https://knjigaistine.com/poruke/sve/534-18-sijecnja-2012-djevica-marija-zli-plan-unutra-vatikana-kako-bi-se-unistila-katolicka-crkva.html

Kada se na spomendan Gospe Lurdske, 11.veljače 2013. to i dogodilo, odmah su počele kružiti različite kontroverze i tumačenja te situacije, kako među svećenstvom, tako i među vjernim pukom, jer bez obzira na informacije koje smo već imali iz Knjige Istine, odstupanje pape Benedikta stavilo je cijelu Crkvu pred mnoga i ozbiljna pitanja. Bio bi velik posao sve to sada ponovno obrađivati, a na ovim je stranicama ta tema obuhvaćena u nekoliko članaka, stoga vas ovdje na njih upućujemo kao pomoć u našem daljnjem razmatranju.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/novi-dokazi-o-kanonskoj-nevaljanosti-posljednje-konklave/

http://hrvatskikrsnizavjet.com/nastavak-novi-dokazi-o-kanonskoj-nevaljanosti-posljednje-konklave/

http://hrvatskikrsnizavjet.com/pismo-papi-benediktu-xvi/

Benedikt zadržava bijelu reverendu, ribarov prsten kao i naslov papa emeritus (papa je doživotno papa) za što se ubrzo pojavljuju neka neuvjerljiva objašnjenja u medijima, poput pisma koje je navodno papa Benedikt napisao vatikanskom novinaru Andrei Tornielliu u kojem objašnjava da je bijelu reverendu zadržao iz praktičnih razloga jer druge odjeće za njega u tom trenutku nije bilo. Vizije Anne Katharine Emmerich o dvojici papa od kojih jedan to nije, o zloj sekti koja potkapa Crkvu kao i proroštvo Svetog Franje Asiškog o nekanonski izabranom papi postaju kao žive slike pred našim očima dok se mediji opčinjeni lažnim sjajem lažnog proroka trude papu Benedikta prikazati kao njegovog suradnika i prijatelja. Neizostavno je ovdje spomenuti i proroštvo Svetog Malahije koje sa velikom točnošću opisuje vladavinu 112 papa od smrti ovog svetog irskog biskupa do naših današnjih i posljednjih dana ovozemaljske Crkve. Navest ćemo ovdje nekoliko primjera. Papa Klement XIII. nazavan u proroštvu Rosa Umbrie, bio je porijeklom iz Umbrije, a u svom je grbu imao ružu. Papa Pavao VI. (1963-1978) nazvan je u proroštvu Flos Florum-cvijet cvjieća, a u svom je osobnom grbu imao tri ljiljana. Papa Ivan Pavao I. je opisan frazom De medietate Lunae (onaj koji je od pola mjeseca, ili polumjeseca). Izabran je 26 kolovoza 1978., dan nakon posljednje četvrtine mjeseca i papa je bio samo mjesec dana. Papa Ivan Pavao II. je rođen 18. svibnja 1920. na dan potpune pomrčine sunca, a i pokopan je na dan kada je bila potpuna pomrčina sunca. Njegova proročanska fraza je De labore Solis (onaj koji je, od porođaja Sunca). Za Benedikta se u ovom proroštvu koristi fraza Gloria Olive – Slava Masline jer je odabrao ime i kao zaštitnika Svetog Benedikta koji je maslinovu grančicu uzeo kao simbol svog reda. Posljednji papa prema ovom proročanstvu je Petar Rimljanin za kojega se kaže: Usred golemog progona, na prijestolje Svete rimske crkve će sjesti Petar Rimljanin, koji će napasati svoje stado tijekom mnogih stradanja, nakon čega će grad sedam brda biti uništen, i strašni Sudac će suditi svome narodu. Kraj. O Petru Rimljaninu također imamo Isusovu Riječ u Knjizi Istine:

Moj ljubljeni Papa Benedikt XVI. je posljednji pravi Papa na Zemlji. Petar Rimljanin je Moj Petar, izvorni Apostol koji će vladati Mojom Crkvom s Neba pod vodstvom Moga Vječnoga Oca. Onda, kada Ja dođem vladati prilikom Drugog Dolaska, on će vladati svom Božjom djecom kada će sve religije postati jedna Sveta Katolička i Apostolska Crkva. Ja govorim samo Istinu, kćeri Moja.’ (12. travnja 2012.)

(Nastavit će se…)

2 komentara

  1. Renato

    https://epoha.com.hr/2023/01/05/papa-benedict-zabranio-katoliku-bidenu-da-prisustvuje-njegovu-sprovodu/

    Iz ovog članka, iako nije katolički tisak, vidi se koliko zlih ljudi je učestvovalo u napadima i svrgavanju našeg pape Benedikta XVI. Što je sve taj čovjek pretrpio dok je bio papa, nitko ne može ni zamisliti! Meni je samo žao što ovo velik broj katolika ne zna, a oni katolici koji su možda i čuli za ovo i za sve što je prorečeno u Knjizi istine ne prihvaćaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *