Kao roditelj možete utjecati na upravu škole da bi zaštitili svoje dijete

Prije nekog vremena smo obećali da ćemo ovdje pisati o pravnim aspektima, kako zaštititi djecu u školi. Što god pravno poduzeli da bi zaštitili svoju djecu, prvo morate ostaviti pisani trag. Znači da trebate napisati Izjavu i odnijeti je na protokol škole i tražiti od tajnika škole da ovjeri vašu Izjavu. Jednom kad imate dokaz da ste izjavu dali u protokol, uprava škole ne može ostati ravnodušna na to.

S obzirom da smo od jednog našeg čitatelja dobili njegovu izjavu za jednu školu u Hrvatskoj, mi ćemo je ovdje skraćeno objaviti, bez osobnih detalja, a nama je predočen dokaz da je ta izjava stavljena u protokol jedne škole. Očito su je neki naši članci djelom inspirirali. Bogu hvala

Ovaj čitatelj je ovu izjavu dao u svojstvu predstavnika roditelja jednog razreda. Međutim najbolje bi bilo kad bi sličnu izjavu, napisao predsjednik vijeća roditelja škole, ali ako vi ne možete utjecati na predstavnike, možete oformiti grupu roditelja istomišljenika iz raznih razreda, koja bi stala iza izjave ili u krajnjem slučaju, možete je napisati u svoje ime.

Ovo je očito tek početak borbe ovog roditelje koji je napisao ovu Izjavu, ali ako ovako hrabro nastavi on će sigurno napraviti puno dobra i za svoje dijete i za mnogu drugu djecu. Ohrabrimo se svi zajedno i djelujmo.

 

Škola xx

Adresa  xx

Izjava vezana za sastanak Vijeća roditelja održan  xx

                 

Kao predstavnik roditelja xx razreda škole xx izabran u svrhu informiranja Vijeća roditelja o činjenicama vezano za pandemijske mjere u školi i zaštitu učenika od mogućih brutalnih i fatalnih odluka vodstva škole po zdravlje i život učenika koje će moguće uslijediti ove školske godine, moj prvi i jedini cilj je bio informiranje i rasprava s Vijećem roditelja na ovu temu, prije donošenja bilo kakve druge odluke.

Došavši na sastanak, pitao sam gospodina ravnatelja prof. xx zašto nosi masku dok se obraća nama roditeljima. Nakon žustre rasprave, ustvrdio sam da je takvo ponašanje nekulturno prema nama roditeljima. Nakon čega je jedna od nazočnih gospođa ustvrdila da ravnatelj ima pravo biti nekulturan, a što je on prešutio. Ja sam tražio da se ta izjava da ravnatelj ima pravo biti nekulturan unese u zapisnik.

Tada je gospodin ravnatelj odlučio skinuti masku.

Ovo pišem zbog toga što gospodin ravnatelj ima pravo samostalno odlučivati, ispravno ili krivo. Nažalost, on je odlučio krivo kad su u pitanju naša djeca koju je odlučio sustavno gušiti s maskama koje nemaju nikakvoga smisla po pitanju zaštite od covida. Međutim, imaju negativan učinak na fizičko i mentalno zdravlje djece prema dokazima svih relevantnih neovisnih hrvatskih i svjetskih stručnjaka (ne govorimo o plaćenicima, nego o neovisnim znanstvenicima). Velika Britanija je kompletno ukinula nošenje maski u svom školskom sustavu od ove školske godine i dogodile su se samo pozitivne stvari.

U našem slučaju međutim, zbog svoje loše odluke, gospodin ravnatelj je po njoj osobno odgovoran i to je njegov moralni i pravni teret.

Nastavno, 30. 09. 2021. Hrvatski zavod za javno zdravstvo pokazao je svoje prave namjere vezano za hrvatsku djecu izdavši novu verziju Upute za postupanje s oboljelima. Tu su verziju brzo povukli zbog reakcije javnosti. Po njoj su htjeli silom uvesti PCR test u škole, kao uvjet da bi dijete nastavilo pohađati školu ako ima primjerice bol u trbuhu ili šmrče ili kiše ili ima glavobolju ili alergiju …

Dr. Reiner Fuellmich, vrhunski svjetski poznati odvjetnik koji odvjetničku praksu sa svim važećim legalnim alatima vrši kako u Njemačkoj, odnosno EU, tako i u SAD-u, zajedno s mnogim drugim stručnjacima, od odvjetnika, preko liječnika, znanstvenika raznih profila, političara i cijele lepeze stručnjaka uspostavio je Corona Investigative Committee i već dugi niz mjeseci neumorno rade na pravnoj dokumentaciji pandemije.

U videu koji je suma summarum njegovog velebnog rada na ovom projektu on kaže:

“Da mi je to rečeno prije godinu dana, smatrao bih da je to nemoguće. Sada, nakon ispitivanja stotina stručnjaka, jasno je van sumnje i dokazivo: ni u jednom trenutku ovdje nije bila riječ o zdravlju.”

https://www.youtube.com/watch?v=V2YZAnKeGmM&t=1936s

Od 18. minute videa dr. Fuellmich govori o tome kako je „pandemija“ planski počela, a od 25. minute o PCR testu.

Kako je „pandemija“ planski počela u WHO-u znamo zahvaljujući svjedočenju pod prisegom bivših zaposlenika WHO-a.

Također, zahvaljujući drugim informacijama do kojih su došli znanstvenici i povjesničari sada se može pratiti kronologija plandemije. Konkretno planiranje ove plandemije se odvija unazad bar 10 godina. U pogon su je stavili 2020. preko WHO političara i mainstrem medija.

Nakon odluke o pokretanju plandemije, na prvom izvanrednom sastanku WHO-a u veljači 2020. prisutni se nisu mogli dogovoriti oko proglašavanja ove lažne pandemije.

Jer jednostavno nije bilo slučajeva.

Grupa se dogovorila da se opet sastane za dva tjedna, kad je proglasila lažnu pandemiju. Što se promijenilo? Ništa.

Osim što se pojavio profesor Drosten i svoj PCR test stavio na raspolaganje WHO-u uz pomoć kojega su dobili slučajeve potrebne da se proglasi lažna pandemija. Sve daljnje mjere su bazirane na PCR testu koji je kompletno besmislen. Ipak, Drosten je svoj test postavio na takav način da garantira generiranje lažno pozitivnih slučajeva zbog previše takozvanih ciklusa amplifikacije.

( PCR- Dijagnostička metoda (lančana reakcija polimerazom) koja omogućuje kopiranje malih (početnih) količina DNA neograničeno puno puta, tj. ciklusa.)

Sada postoji konsenzus da je sve iznad 24 ciklusa posve neznanstveno i zbog toga nekorisno. Zbog toga Frankfurtski zdravstveni odjel ne uzima uopće u obzir rezultate iznad 24 ciklusa.

Drostenov test koji je poslužio kao blueprint najvećem broju testova učinjenih širom svijeta bio je na 45 ciklusa amplifikacije.

Zbog ovdje navedenoga, u slučaju ravnateljeve odluke o obaveznom uvođenju PCR testiranja za djecu ove školske škole, zbog te svoje odluke, gospodin ravnatelj će biti po njoj osobno odgovoran zbog stvaranja lažnih pozitivnih slučajeva i stvaranja kaosa u školi i to će biti njegov moralni i pravni teret.

Ova odluka bi zbog lažnih pozitivnih slučajeva vodila do sljedeće odluke, a to je obavezno cijepljenje djece mRNA tehnologijom, kao uvjet dolaska na nastavu.

Prema Nobelovcu doktoru Lucu Montagnireu i doktoru Mike Yeadonu bivšem potpredsjedniku Pfizera i najautoritativnijem neovisnom znanstveniku na svijetu po pitanju cjepiva, djeca koja budu cijepljena mRNA tehnologijom živjet će maksimalno tri godine nakon primitka potpune doze.

Ovo cjepivo će ih sigurno ubiti.

Nakon ove moje izjave koja će biti stavljena u Protokol škole, gospodin ravnatelj se neće moći pravdati da nije znao. Također će biti odgovoran ako s ovom mojom izjavom ne upozna sve članove Vijeća roditelja. U slučaju njegove odluke o uvođenju obaveznog cijepljenja kao uvjeta za pohađanje nastave, on će biti osobno pravno odgovoran za krv mnoge nevine djece.

Na sastanku vijeća roditelja gospodin ravnatelj je stavio za prvu točku dnevnog reda izbor predsjednika Vijeća roditelja. To mu je bilo jako bitno da se odradi odmah. Pandemijska situacija je stavljena na kraju pod razno, za one koji hoće o tome raspravljati, da ostanu, i nisam siguran je li on planirao uopće prisustvovati tome.

Ja sam inzistirao da se promjeni dnevni red i da prva točka bude kako osigurati dobrobit i zdravlje djece, pa onda kada vidimo koliko tko od nas zna i s kojim se interesima vodi, da onda izaberemo predsjednika Vijeća roditelja.

Gospodin ravnatelj uz pomoć nekih svojih dugogodišnjih suradnika iz Vijeća roditelja koji su ili u neznanju ili su vođeni nekim drugim interesima, nije to dopustio, nego je od mene zahtijevao da glasam za jednu od osoba, većinu kojih vidim prvi put u životu, o kojima ne znam ništa, osim imena i prezimena. Bez dopuštanja da saznam koji je stav i znanje potencijalnog predsjednika Vijeća roditelja po pitanju obaveznih maski, obaveznih PCR testova i obaveznog cijepljenja. Zbog toga mi nije ostavljen drugi izbor nego da napustim sastanak prije prelaska na prvu točku dnevnog reda.

Bilo što drugo bi bila izdaja povjerenja roditelja koji su me na roditeljskom sastanku ovlastili da zastupam njih i zdravlje njihove djece, baš i posebno po ove tri točke.

Zbog svega navedenog smatram taj sastanak Vijeća roditelja nelegalnim i nelegitimnim, a sve njegove odluke ništavnima.

X X

Predstavnik roditelja xx razreda xx škole

                                                    Mjesto i datum