Kardinali: Pell nastavlja bitku za Kraljevstvo Božje – Bozanić spava

Naš portal redovito je obavještavao vjernike o progonu australskog kardinala Georga Pella, protiv kojeg su se urotili masonski mediji i policija u Australiji tražeći njegovu glavu, baš kao što masonski mediji u Hrvatskoj danas progone don Josipa Delaša i one svećenike koji se usude slaviti Gospodina u Svetoj Misi.

(Kardinal Pell u Zagrebu 2015.)

Sada, kada je Vrhovni sud Australije ukinuo nepravednu presudu protiv kardinala Pella, koji je u međuvremenu proveo preko 400 dana u zatvoru trpeći najogavnije sotonističke napade razularene rulje sekularističkih ekstremista, pojavljuju se medijski napisi o „velikom izostanku pravde“ u ovom slučaju.

Fascinantno je da je prije točno šest godina po Knjizi Istine Gospodin Isus dao poruku slijedećeg naslova „Moj najcjenjeniji biskup bit će predmet strašnog izostanka pravde“. Cjelovitu poruku koja također govori o masovnim progonima mnogih Isusovih posvećenih slugu možete naći na kraju ovoga članka.

Pell je optužen i progonjen jer Pellova bitka ni približno nije gotova. Naime, u Vatikanu lažnoga proroka zavladala je panika da bi se kardinal Pell, nekadašnji rizničar Vatikana mogao vratiti i objaviti informacije o financijskim malverzacijama.

Zato antikristova policija u Australiji u paklenim dubinama traži nove gadosti kako bi se dočepali kardinala pa se tako sad u medijima pojavljuju informacije o zlostavljanjima od prije čak 50 godina. 

Kao što možemo vidjeti, naveliko kreće i progon Ostatak Katoličke crkvu u Hrvatskoj. Tako sezonu lova na Isusove svećenike i vjernika otvara „Jutarnji list“ objavljujući članak s naslovom: „Napadačima prijeti pet godina zatvora, župnika štiti Kanonski zakonik. Sociolog: ‘Biskupi peru ruke od don Josipa jer se boje etikete jugokomunista’“.

„Napadači“ o kojima govori članak nisu novinari koji su na Uskrs došli progoniti vjernike i svećenika koji su kako ovaj oligarhijski list piše „održavali mise u doba korone“.

Ne, „napadači“ su za antikristove sluge vjernici koji su se u svojoj crkvi branili od maltretiranja nepozvanih novinara. Članak to naziva „kaznenim djelima“, prema bijednim ovozemaljskim zakonima, kojim bi isti progonili Krista i Crkvu, a ni ne pomišljaju o Strašnome Sudu i Vječnoj Kazni koja čeka sve one koji se ne pokaju za vrijeme ovozemaljskih života koji ionako uskoro završavaju.

Kako Sašu Ljubičića, novinara koji je potpisao spomenuti članak nije strah od Posljednjeg suda i Paklenog ognja?

 Kako Živana Živković, novinarka koja je progonila vjernike na Sirobuji ne vidi da nam je svima ostalo još samo malo godina da okajemo naše užasne grijehe?

Kako sociolog Ivica Maštruko, koji zaziva daljnji progon svećenika i vjernika koji slave Misu, misli stati pred Strašnoga Suca?

Kako hrvatski biskupi, kojima je poznat Nauk Božji ne vide da je posljednji čas da se opravdaju pred Gospodinom, da odbace svoje kompromise sa svijetom i da stanu u red pravednika koji Krvlju Jaganjčevom peru haljine?

Kao Križari, trebamo učiti iz primjera vjernih svećenika i mučenika Crkve i biti spremni na progon na koji nas Knjiga Istine svo ovo vrijeme priprema. Također, svakako trebamo moliti Gospodina da zaštiti kardinala Pella, te don Josipa i njegove vjernike od progona, odnosno da im, ako je to Volja Božja, da hrabrosti da u mučeništvu proslave Gospodina, kao što su to kršćani činili u posljednja dva tisućljeća.

Isto tako, molimo Gospodina da se smiluje Saši Ljubičiću, Živani Živković, Ivici Maštruku i hrvatskim biskupima, te mnogim čitateljima ovog oligarhijskog medija iz čijih je usta izlazila sablazan i mržnja prema kršćanima dok su komentirali ovaj članak.

Gospodine, molimo te oprostim im zbog progona Tvoje Crkve, smiluj im se kada nam svima dođeš Suditi. Za zadovoljštinu ti prikazujemo naše molitve i trpljenje u ovo doba, zato izlij na njih svoje milosti obraćenja da se odreknu sotone i upoznaju Tvoju Slavu i Veličanstvo!

MOJ NAJCJENJENIJI BISKUP ĆE BITI PREDMET STRAŠNOG IZOSTANKA PRAVDE

Knjiga Istine, 10. travnja 2014.

Moja predraga kćeri, kako se Moje Srce slama zbog teške prilike Mojih posvećenih slugu i teških kušnji s kojima će se morati suočiti zbog Mojih neprijatelja. Moj najcjenjeniji biskup će biti predmet strašnog izostanka pravde. Tada, kada bude ozloglašen, mnogi od Mojih posvećenih slugu će biti pozvani na odgovornost, ako se usude izustiti pritužbe protiv novih zakona, koji nisu od Mene i kojima će morati svjedočiti kako se uvode u Moje Crkve.

Mnogi posvećeni sluge će nestati i biti zatočeni protiv svoje volje. Drugi, koji će pobjeći od neprijatelja, biti će progonjeni i stoga će morati planirati za te nadolazeće dane, vrlo oprezno. Nedugo nakon toga, Antikristov portret će visjeti na svakome žrtveniku, dok će svaki trag Moga Lica, Moga Križa, Svetaca i Sakramenata nestati bez traga.

Ova diktatura će biti poput onih kojima ste svjedočili prije, u narodima gdje su ljudi ugnjetavani. Od štovatelja u ovoj novoj svjetskoj religiji će se očekivati da kleknu pred slikom Antikrista. Ovi štovatelji će sebe blagoslivljati ispred ove grozote, ali to neće biti Znak Križa kojeg će učiniti – biti će to pomoću znaka ruke. Svi oni koji se klanjaju Zvijeri će postati njegovi robovi i okrenuti će se na one koji odbijaju obožavati ga. Oni će izdati čak i članove svojih vlastitih obitelji i predati ih na kaznu, takva će biti moć koju će Zvijer vršiti nad njima.

Ja ću predati u naslijeđe svakome od vas, a osobito Mojim posvećenim slugama, oblik zaštite protiv moći Zvijeri i upućivati ću vas na svakom koraku puta, duž ove staze koja uznemiruje.

 

Ja ću vam poslati Moje hrabre sluge, vjerne biskupe, svećenike i druge posvećene sluge – sve Moje – koji će Mi nastaviti služiti.

Oni će biti blagoslovljeni Darovima koji će vam pomoći da ostanete u Meni i za Mene, kako bi mogli podnijeti pritisak do dana kada ću Ja doći spasiti Moj narod i odvesti ih u Moje Kraljevstvo. Ne bojte se ovih vremena, jer ona neće biti teška, ako prihvatite Moju Ruku Milosrđa i naučite se ufati u Mene, potpuno.

Ja vas Blagoslivljam danas, u Ime Moga Oca i ostavljam u naslijeđe svakome od vas Moju Snagu, Hrabrost i Izdržljivost, jer ćete ih trebati, ako želite ostati pravi Kršćani, odani Mojoj Svetoj Riječi.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *