Katolička novinska agencija nameće cenzuru u Crkvi

“Ne slušajte svog biskupa, ne slušajte svog guvernera”, ako vas pokušaju prisiliti da nosite zaštitnu masku za lice, don Daniel Nolan iz Bratstva Svetog Petra, izgovorio je u videu koji je objavljen na internetu.

Nolan služi u crkvi Gospe Karmelske u Littletonu, Colorado.

“Ne mogu vam narediti da nosite masku”, rekao je Nolan. “Ovo je laž. Lažu nas sve. “

“Ne nosite masku”, nastavio je Nolan. „Ako vam vaš biskup kaže, nemojte to činiti. I potičem sve da ne nose masku. Kažem vam: ne slušajte svog biskupa, ne slušajte svog guvernera. To je ono što vam kažem. “

“Trebamo se pokoravati Bogu, a ne čovjeku”, naglasio je. „A ako vam biskup kaže da činite nešto što je protivno vašem zdravlju, protivno razumu i protivno općem dobru, nemojte to slušati. A suprotno je općem dobru da i ide uz pokušaj komunističkog preuzimanja Sjedinjenih Država, što se i događa. “

“Ako ste zdravi, imate 0,006 posto šansi da umrete od COVID-a”, primijetio je Nolan dodajući “scamdemic”, frazu popularnu među onima koji vjeruju da je globalni odgovor na izbijanje koronavirusa prenapuhan.

“Moja sljedeća propovijed zateći će me, onako, premještenog, pa uživajte dok možete”, našalio se svećenik.

CNA je prvi izvijestio o video snimci, rekavši da “crkveni službenici” proučavaju slučaj don Nolana.

Autor članka bio je J. D. Flynn, glavni urednik CNA-a.

Novinar CNA-a Kevin Jones, koji je na Twitteru rekao da je Gospa Karmelska njegova matična župa, a svećenikove je riječi nazvao “nesretnim i sitnim činom pobune protiv mandata maske s ciljem ograničavanja širenja koronavirusa”.

Jones je tada sugerirao da se “klonio” župe zbog “žutih zastava” i “signalizacije protiv maski”.

 

 

Don James Jackson FSSP, Nolanov nadređeni, poslao je kratku poruku župljanima objašnjavajući da mu iz CNA nisu dali dovoljno vremena da odgovori na njihov upit.

“Posljedica videozapisa je da je don Nolanu zabranjeno od strane naših nadređenih da prenosi stvari na internet”, napisao je don Jackson.

“Trajanje ove zabrane nije utvrđeno. Osim toga, nikakve posljedice od strane Crkve neće doći. “

Don Nolan, koji je zaređen 2014. nakon što je kao Kapetan služio u marincima, rekao je početkom kolovoza da osobno odbija bilo gdje nositi masku.

Tijekom intervjua za “Obnavljanje vjere” na YouTubeu, rekao je, “Mislim da je to važno. Mislim da tu dolazi do građanskog neposluha i apsolutno smo u svojim pravima. “

“Ne nosim masku nigdje gdje idem”, potvrdio je. “Ako se od mene zatraži,” morate staviti masku “, odgovorit ću:”Pa, izuzet sam.”

“I ne moram vam otkrivati ​​svoje medicinske podatke”, objasnio je Nolan. „Ne moram vam otkrivati ​​zašto imam medicinsko izuzeće. Ako oni poguraju problem, reći ću: ‘Slušajte, slobodno možete nazvati vlasti, ali neću staviti masku. ‘”

Nolan je povukao paralelu između opiranja sadašnjim mandatima i nužde odbijanja obveznog cjepiva protiv koronavirusa u budućnosti.

„Sad je nošenje maske … U budućnosti će to biti cjepivo s tko zna čim u sebi. I bit će to zatvor, ili ukor, ili odvajanje od djece, ili oduzimanje djece od vas. To je ono što slijedi, ako ne ustanete sada i kažete: ‘Neću nositi masku, neću se pokoriti ovom strahu i ovoj kontroli.’ ”

“Izgubit ćemo sve”, upozorio je Nolan. “Ovo je naša posljednja prilika da se usprotivimo.”

U tom je trenutku svećenik jasno stavio do znanja da iznosi samo svoje osobno mišljenje.

„To nije odluka Crkve, Bratstva Svetog Petra ili moje župe. To je otac Dan Nolan i potičem sve: budite odvažni. Ustanite. Neugodno je, ali ako stvarno ne želite nositi masku, nemojte je nositi.”

3 komentara

  1. Ninoslav

    Bogu hvala na ovome hrabrom svećeniku koji svjedoči za istinu i razotkriva obmanu lažne pandemije i plan za porobljavanje čovječanstva od strane judeomasonskih bankara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *