Kaznena prijava koju svi mi trebamo iskoristiti da se oslobodimo tiranije

Dvjestotinjak građana je podnijelo Kaznenu prijavu državnom odvjetništvu RH protiv članova stožera i njihovih suučesnika. Ovo je još jedna prijava u nizu koju su građani podnijeli protiv odgovornih na različitim nivoima od vlade i sabora, preko ministarstava, pa sve do županijskih tijela.

U OVOM videu možete čuti na koji način možete obavijestiti različite ustanove koje vam zagorčavaju život o Kaznenoj prijavi državnom odvjetništvu RH protiv 8 osoba članova stožera i njihovih suučesnika.

U Kaznenoj prijavi stoji ovaj P R I J E D L O G:

Za poduzimanje hitnog kaznenog progona protiv:

OSUMNJIČENI: Davor Božinović, Načelnik Nacionalnog Stožera CZ

OSUMNJIČENI: Krunoslav Capak, Ravnatelj HZJZ-a, te član Nacionalnog Stožera CZ

OSUMNJIČENA: Maja Grba–Bujević, Ravnateljica HZHM, te članica Nacionalnog Stožera CZ

OSUMNJIČENI: Vili Beroš, Ministar zdravstva RH

OSUMNJIČENA: Alemka Markotić, ravnateljica klinike za infektivne bolesti „Fran Mihaljević”

OSUMNJIČENA: Ivana Pavić Šimetin, Zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

OSUMNJIČENI: Goran Hauser, Predsjednik Vijeća Hrvatske liječničke komore

OSUMNJIČENI: Goran Benko, Zamjenik predsjednika vijeća Hrvatske liječničke komore

U kaznenoj prijavi koja je na 49 stranica, plus prilozi, se predlaže:

  1. Da se, zbog težine opisanih kaznenih djela, svi gore osumnjičeni smjesta stave u istražni pritvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.
  2. Da se naredi hitna javna rasprava kako bi se utvrdile najbolje moguće mjere za sprječavanje daljnjeg širenja zaraze, uzimajući u obzir isključivo dokazanu znanost.
  3. Da se odmah obavijeste i saborski zastupnici i članovi Ustavnog suda o svim podnesenim dokazima kako bi se mogle poništiti sve izmjene i dopune zakona koje su bile izglasane od strane saborskih zastupnika na temelju neistina te su na taj način i saborski zastupnici i članovi ustavnog suda bili dovedeni u tešku zabludu.
  4. Da se poduzmu sve radnje kako bi svi građani RH bili jednako zaštićeni, a svaki oblik diskriminacije odmah zaustavljen.
  5. Da se poduzmu sve potrebne radnje koje DORH smatra potrebnima te da proširi listu osoba odgovornih za ovaj neopisiv zločin protiv čovječnosti.

Dakle ovakva Kaznena prijava se može primijeniti i na sve one koji izvršavaju naredbe po raznim ustanovama RH, koje dobivaju od gore navedenih osumnjičenih osoba.

Ideja je da se obavijest o ovoj kaznenoj prijavi dostavi svim institucijama i ustanovama koje stvaraju probleme vama i vašoj djeci.

Primjerice možete napraviti kratku Obavijest koju ćete vi i drugi roditelji potpisati i onda skupa sa ovom isprintanom Kaznenom prijavom, sve u dva primjerka, možete odnijeti i službeno staviti u protokol škole.

Kaznenu prijavu ćete dobiti, tako da je zatražite na ovaj mail: migradjani@protonmail.com ,kako je rečeno i u videu na početku ovog članka.

Jedan ovjereni primjerak ćete imati kod sebe kao dokaz za daljnje kazneno postupanje protiv ravnatelja.

Svakako u izjavi koju ćete vi i drugi roditelji potpisati tražite od ravnatelja da sa sadržajem kaznene prijave upozna sve zaposlenike škole.

Ukoliko odgovorna osoba ne postupi kako treba, odnosno i dalje inzistira na provođenju mjera obaveznog testiranja, onda se treba otisnuti još jedan set Kaznene prijave, odnijeti u policijsku postaju zajedno sa ovjerenom Obavijesti i podnijeti kaznenu prijavu prema članku 20 kaznenog zakona, a zbog suučesništva u zločinima protiv čovječnosti, već kako je to navedeno u samoj kaznenoj prijavi.

U jednoj Telegram grupi jedna majka iz Austrije je poručila: „Ovako je počelo i kod nas. Prvo samo doma test, tko želi, pa je postalo obavezno 1x tjedno u školi, pa 3x tjedno u školi, pa sad stiže cijepljenje… Zaustavite ovo dok još možete.“

Mi smo provjerili ovo kod naših kontakata u Austriji i kažu da je upravo ovako kako je opisano. Zbog toga dragi roditelji djelujmo odmah…