Knjiga Istine jasno prorekla obeščašćenja i uklanjanje Euharistijskog Isusa kojim svjedočimo ove godine

Na današnji dan, 1. kolovoza, prije točno sedam godina Majka Božja, Majka Spasenja, dala je ovu poruku u kojoj između ostalog jasno navještava događanja kojima svjedočimo ove godine.

 

Majka Božja kaže da će neprijatelji unutar Crkve biti ti koji će mučiti Kristovo Tijelo preko Svete Euharistije i oskvrnuti Ga, mučiti i obeščastiti. Jasno kaže da će se to vidjeti kroz mnoge znakove i da će „svaka neuljudna i nastrana gesta biti učinjena kako bi Ga prokleli.“

 

Također stoji da će uskoro Pričest biti vrlo teško primiti. Ne svjedočimo li upravo tim i takvim okolnostima širom svijeta. Pod izlikom korone zabranjuju se svete Mise, zatvaraju crkve, a ono što je najčešće nije moguće dostojno primiti Euharistijskog Krista, nego se vjernicima nameće sudjelovanje u raznim obeščašćenjima kao što vidimo na ovim i raznim drugim slikama i vijestima koje o tome dolaze sa svih strana svijeta. Majka Božja kaže da je to dio plana da se uništi Isusova Prisutnost na Svetoj Misi.

 

Evo, Majka Spasenja kaže da će mnogi prosvjedovati zbog ovih zala prema Euharistijskom Isusu, poput našeg portala, naših Križara i drugih pravovjernih katolika širom svijeta. Međutim, kao što Blažena Djevica kaže, naši glasovi se ne čuju. Neprijatelji Krista učinit će sve da bude tako, ali isto će činiti i strašljivi svećenici čija je vjera poljuljana, jer vjeruju da tako časte lažnoga proroka.

 

  1. MAJKA SPASENJA: USKORO ĆE SE OD VAS TRAŽITI DA OBZNANITE ZAMJENU ZA SVETU EUHARISTIJU, KOJA NEĆE BITI TIJELO MOGA SINA

 

Petak, 1. kolovoza, 2013.

 

Moje dijete, Ja stojim pred Mojim Sinom u ovo vrijeme i u velikoj žalosti padam na Moje Lice, pred Njegove Noge. Upravo kako sam morala svjedočiti Njegovoj Agoniji u podnožju Njegovog Križa, tijekom Njegovog zastrašujućeg Razapinjanja, Ja sada ponovno moram podnijeti Njegovu Bol.

 

Razapinjanje Moga Sina se ponovno događa dok Njegovo Tijelo, Njegovo Mistično Tijelo, koje je Njegova Crkva na Zemlji mora podnijeti bičevanje od Njegovih vlastitih. Oni, neprijatelji unutar Njegove Crkve, mučiti će Njegovo Tijelo, rastrgati Ga, okrutno Mu se izrugati i oskvrnuti Ga prije nego Ga bace na stranu. Crkvu Moga Sina će sada mučiti, što će biti prva faza Njegovog Razapinjanja na Zemlji u ova vremena. Oni će uzeti Njegovo Tijelo preko Svete Euharistije i uvrijediti Ga kao i obeščastiti. Mnogi znakovi ovoga će se vidjeti, dok će svaka neuljudna i nastrana gesta biti učinjena zato da bi Ga prokleli. Kada oni osramote Njegovu Presvetu Euharistiju, onda će je oni odbaciti i uskoro će Je biti vrlo teško primiti. Ovo je samo jedan od mnogih planova u tijeku, da unište Prisutnost Moga Sina u Svetoj Misi.

 

Mnogi će vidjeti ove podle geste i znajte da su one uvrjedljive za Moga Sina. Mnogi će prosvjedovati, ali njihovi glasovi se neće čuti. Oni jadni svećenici koji ćete trpjeti zbog ovog oskvrnuća, morate Mene moliti, Vašu Majku da vam pomognem podnijeti takvu bol.

 

Vi se samo nikada ne smijete uplitati u Svetu Euharistiju, jer Ona je vaša jedina Hrana Spasenja. Bez Nje, vi ćete gladovati. Ona mora uvijek biti dostupna svakom pojedinom Božjem djetetu. Vi nikada ne smijete prihvatiti da je bilo koja druga vrsta kruha Hrana Života.

 

Uskoro će se od vas tražiti da obznanite zamjenu za Svetu Euharistiju, koja neće biti Tijelo Moga Sina. Vi morate ostati vjerni Daru Svete Euharistije, čak i kada vam se kaže da Ona više nije značajna – nije više prihvatljiva u novoj svjetskoj religiji.

 

Vaša Majka u Kristu

Majka Spasenja

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *