Knjiga Istine Korizmene Online duhovne vježbe

Draga braćo i sestre,

Svi ste pozvani na ovaj poseban događaj Misije Spasenja Isus čovječanstvu:

Knjiga Istine Korizmene duhovne vježbe. Knjiga Istine Korizmene duhovne vježbe su dvodnevne duhovne vježbe koje su otvorene za sve sljedbenike Misije Knjige Istine. Duhovne vježbe će biti preko Zoom-a u narednim datumima:

● 1 dan: 2. travnja 2022. 15-16:30 po zagrebačkom vremenu
● 2 dan: 9. travnja 2022. 15-16:30 po zagrebačkom vremenu

Online duhovne vjezbe

Duhovne vježbe će biti na engleskom, sa prijevodima uživo na sljedećim jezicima:

● 1. dan prijevodi uživo: njemački, francuski, portugalski, ruski/ukrajinski, korejski, kineski, poljski, slovački, vijetnamski, indonežanski i rumunjski jezik.

● 2. dan prijevod uživo: njemački, francuski, španjolski, portugalski, ruski/ukrajinski, hrvatski, mađarski, kantonski, talijanski i albanski.

Čak i ako vaš jezik nije zastupljen uživo toga dana, svi ste i dalje pozvani pridružiti se, jer će prevedeni program biti podijeljen sa vama u chatu u Zoom-u, tako da ćete ipak moći pratiti na vašem jeziku.

Duhovne vježbe će nam pomoći da se duhovno pripremimo za najsvetiji tjedan u godini: Veliki Tjedan, koji započinje na Cvjetnicu (10. travnja). Tema ovih On line duhovnih vježbi je “Razmatranje, obraćenje i predanost.” Prvoga dana On line duhovnih vježbi ćemo se usredotočiti na “Razmatranje”. Prvoga dana, ćemo razmatrati Muku, Patnju i Smrt našega Gospodina, slušajući i razmišljajući o Njegovim Vlastitim Riječima iz Knjige Istine. Drugi dan duhovnih vježbi je usredotočen na “Obraćenje”.

Drugoga dana, ćemo zamoliti našega Gospodina da nam udijeli dar savršenog ispita savjesti, tako da imamo punu spoznaju svih naših grijeha i slabosti. Ispitivati ćemo našu vlastitu savjest, slušajući i razmišljajući o različitim odlomcima iz Knjige Istine. Drugi dan duhovnih vježbi ćemo završiti sa obnovom naše “Predanosti” Misiji. U ovim On line duhovnim vježbama, naš Gospodin Isus Krist, naš Učitelj će nam govoriti, izgrađivati nas i oblikovati i pomoći nam da se pripremimo za Proslavu Njegove Muke, Smrti i Uskrsnuća. Ove On line duhovne vježbe će biti trenutak našeg tihog meditiranja, razmatranja i razmišljanja, zajedno sa našim Gospodinom Isusom Kristom. U duhovnim vježbama, Isus će nam pomoći da razmatramo Njegovu Muku, Smrt i Uskrsnuće. Probudit će naše savjesti i pomoći nam da doživimo snažno obraćenje pomažući nam da otvorimo svoje oči za našu osobnu grešnost i slabost. Na kraju, Isus će nas ozdraviti, utješiti, umiriti i ojačati nas u pripremi za novu obnovu osobnog predanja ovoj Misiji.

Prijavite se sada za svaki od ova dva dana koristeći poveznice ispod:

1. dan (2. travnja, 15h po zagrebačkom vremenu)
https://bit.ly/JTMRetreatDay1

2. dan (9. travnja, 15h po zagrebačkom vremenu)
https://bit.ly/JTMRetreatDay2

Jesus to Mankind Global

https://knjigaistine.com/vijesti/webinari-vijesti/1826-knjiga-istine-on-line-duhovne-vje%C5%BEbe-2-travnja-2022.html