Koga Trump laže, elitiste ili nas?

Ovo za neke ljude neće biti popularan članak, ali Isus Krist kaže da će nas istina osloboditi, trebamo se držati istine, da ne robujemo nečemu što je zabluda, iako ambalaža obećavajuće izgleda.

Radi se o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i njegovom odnosu prema blaženom cjepivu za korona virus.

Kako više vrijeme odmiče Trump se sve više u svojim akcijama približava primjerice engleskom premijeru Borisu Johnsonu poznatom globalistu, te na taj način zaobilazno dolazi do iste pozicije koju su SAD držale prije svibnja 2020 u odnosu prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji odnosno istim globalistima, protiv kojih se Trump navodni populist bori.

Jednom je Trump upitan, kako će distribuirati cjepivo i odgovorio je kad cjepivo bude spremno da je tu vojska već raspoređena, koja će to učiniti na jako moćan način.

Moćan način?

Rekao je da je njihov general spreman i logistički je sve posloženo.

Imamo njegove daljnje izjave da će cjepivo biti spremno u rekordnom vremenu i to brzinom koju do sada nitko nije vidio. Izjavio je da je za tako nešto prije trebalo dvije do tri godine, a umjesto toga da je moguće da cjepivo bude spremno čak i prije američkih izbora.

„Cjepivo će biti jako sigurno i jako učinkovito i bit će dostavljeno jako brzo, možda ćete se iznenaditi, siguran sam da će ljudi svijeta biti jako sretni“

Netko može reći da je ovo izvučeno iz konteksta i da Trump igra šah sa globalistima, ali idemo vidjeti što se događa sa novcem za cjepiva.

U svibnju ove godine Trump je povukao američka sredstva koja su išla Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji WHO-u i to je bio veliki znak za mnoge da Trump stvarno igra protiv antikrista. Međutim uskoro stiže hladan tuš, Trump je sredstva preusmjerio na Gavi, organizaciju Billa Gatesa, koja je opet jedan od glavnih donatora WHO-a, a da ne kažemo da je Gates čovjek koji je upleten i isprepleten u kompletnu globalističku antikristovu priču oko ove plandemije.

Trump je 4. lipnja gotovo odmah nakon što je zaustavio sredstva WHO-u izjavio, odgovarajući na novinarsko pitanje:

„Gavi radi sa velikom transparentnošću i Boris Jonson je čovjek za kojega imamo veliko poštovanje i za ono što on čini. Nazvao je i pitao je li mislite da možete nešto učiniti. Rekao sam zašto ne. Kako korona virus pokazuje, nema granica, ne diskriminira, gadna je i nezgodna, ali svi zajedno ćemo to riješiti.“

Prema službenom izvještaju Američke ambasade US je ove godine donirao Gavi-u 1,6 milijardi dolara i to je najveća donacija Gaviu u povijesti.

Na listi donatora WHO-a do svibnja 2020 USA je naravno bila najveći donator, dok se Trump nije povukao, drugi najveći donator su Bill i Melinda Gates, onda UK, pa Njemačka, a peti na listi je bio Gavi.

Nakon Trumpova povlačenja, glavni donatori su Bill i Melinda Gates.

Sada kada je Trump dao silne novce Gavi-u, on je u biti jako ojačao utjecaj Billa Gatesa u WHO-u.

Na kraju je istina da je Trump dao duplo više novaca ove godine nego 2018 i 2019. zajedno WHO-u, samo što nije dao direktno WHO-u, nego preko Gavi-a, organizacije koju kontrolira Bill Gates.

Dakle na kraju novci idu na isto mjesto i to puno više novaca nego prije.

Postavlja se pitanje koga Trump laže, elitiste ili nas?

Odgovor je poprilično jasan, čak i naivnima.

Trumpova pozicija u odnosu na plandemiju je ista kao i pozicija Billa Gatesa, odnosno ista kao i pozicija lažnog proroka.

5 komentara

  1. Još davno sam negdje pročitala da je Trump bio na kraju financijskog sloma i da ga je izvukao poznati globalista zato kad se počelo nagađati da on radi protiv njh ja sam znala da to nije istina nego da je njihov
    Q

  2. U ovom vašem članku od 4. listopada donosite citat od nadbiskupa Vigana, gdje Trampa spominje u pozitivnom kontekstu kao posljednju barijeru, zapreku da se ne očituje otajstvo bezakonja?

  3. Ivan

    Mislim da je ovo predizborna igra Trumpa, nikada toliko pro life sudaca nije izabrano u Americi na vrhovnim sudovima, kao što niti jedan predsjednik do sada nije učinio za vjerske slobode i zaštitu nerođenih kao Trump. Da bi se dobili izbori potrebno je mudro odigrati. Ne smiju sve karte biti otkrivene. I na kraju Vigano je na njegovoj strani.

  4. marcijam

    Ne branim slijepo Trumpa, ali autor ovog članka mora razumiti da ne može sve gledati kroz prizmu Knjige istine tj. misliti da jedan Trump moze tako funkcionirati, on je poduzetnik i politicar koji “vodi” najjacu drzavu na svijetu. Prvo ne znam jeli sam Trump dao odobrenje za takvo financiranje GAVE i može li Trump tu ista ucinti ako se i ne slaze s tim. Druga stvar ako i Trump zaista stoji iza toga nije to nista cudno jer je ta organizacija ocito u sAD-u a to je ono sto je Trump i obecao preusmjerit novce u SAD i tako pomoci domacoj ekonomiji. Opet možda je to dio savjeta od nekog kome Trump još vjeruje itd. Uopce nemojmo misliti da je lako biti u njegovoj koži, bori se protiv “duboke države” i tu je ne moguce znati tko ti je prijatelj, a tko ne. Ovo s vojskom ne znaci nista on nije rekao da ce vojska prisilno cijepiti i hvatati one koji odbijaju vec da ce pomoci da se cijepiva brze daju da nema prevelikih redova i cekanja druga je stvar što mi po KI vjerujemo da je to globalno cijepivo otrov.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *