Konferencija: Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena

Dragi prijatelji srdačno vas pozivamo na: “Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena“ online konferenciju na hrvatskom jeziku.

Katolička Crkva je usred velike krize. Zapravo, mnogi komentatori u katoličkim medijima već kažu da je Crkva možda već usred de facto raskola.

S jedne strane su visokorangirani liberalni prelati koji se zalažu za velike negativne promjene u Crkvi.

S druge strane su vjerni kardinali i biskupi koji se bore da sačuvaju Istinsko tradicionalno učenje Katoličke Crkve.

Živimo usred Velikog Otpadništva Kraja Vremena. Živimo u razdoblju masovnog gubitka Istinske vjere, neposredno prije Drugog Dolaska našega Gospodina Isusa Krista.

Na trodnevnoj online konferenciji opširno ćemo pokriti ovo Veliko Otpadništvo.

Ovo će biti trodnevna online konferencija koja će se održati sljedećih datuma:

Prvi dan: 8. svibnja, 21:00 – 23:00 Prvi dan će pokrivat proročanstva raznih Svetaca, marijanska ukazanja, kao i suvremena proročanstva o Velikom Otpadništvu.

Drugi dan: 9. svibnja, 21:00 – 23:00 Drugi dan će opširno pokriti glavne promjene koje su se već dogodile ili se još uvijek događaju u Katoličkoj Crkvi.

Treći dan: 10. svibnja, 21:00 – 23:00 Treći dan ćemo otkriti praktične savjete o tome kako se možemo pripremiti za nove promjene u Crkvi i kako možemo ostati u Istini našega Gospodina Isusa Krista.

Konferencija će se održati na aplikaciji Zoom. Molimo vas da se registrirate za svaki dan posebno, na ovim linkovima:

Dan 1: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay1

Dan 2: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay2

Dan 3: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay3

Nakon što se registrirate, primit ćete obavijest e-poštom od “Jesus to Mankind Global” kojom se potvrđuje vaša registracija. Ovu potvrdu registracije čuvajte za referencu. Možete se pridružiti događaju slijedeći upute u e-pošti.

Slobodno promovirajte ovaj događaj svima koje poznajete i svim sredstvima koje imate na raspolaganju, dijeljenjem gornjih linkova za registraciju i letaka objavljenih u ovom članku koje slobodno možete printi i dijeliti svim ljudima dobre volje, a posebno svećenicima koji posjeduju Mir Božji.

Čujemo se sutra 8. svibnja u 21:00 

Hvaljen Isus i Marija!