Križarski molitveni sat za mir, subota 19. veljače 2022., 14h

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi križari,

Mir s vama.

Svi ste pozvani da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom satu Isus čovječanstvu za mir i sprječavanje rata 19. veljače 2022. subota u 14h po zagrebačkom vremenu.

Ako niste registrirani, prijavite se ovdje: https://bit.ly/JTMGlobalFebruary19

Čini se da situacija u svijetu iz dana u dan postaje sve intenzivnija. Mogu se vidjeti ratovi i glasine o ratovima. Nada je u Gospodinu našem Isusu Kristu i u posredovanju naše Gospe, Majke Spasenja.

Udružimo se u ovaj Križarski Molitveni sat za mir i zavapimo Nebu našom molitvom za pomoć. Zamolimo Boga Oca za Njegov Dar Mira i Milosrđa.

U ovom Križarskom Molitvenom satu želimo se moliti za mir u svijetu, posebno za Rusiju i Ukrajinu. Želimo zamoliti Boga da ublaži Treći svjetski rat, da zaustavi širenje rata i da spriječi bilo kakvu vrstu nuklearnog rata.

Molimo Gospodine pomozi nam i donesi Mir na Zemlju.

U ovoj poruci od 6. veljače 2012. naš Gospodin nam kaže:

„Moja predraga kćeri, Moji sljedbenici se moraju ujediniti zajedno kao jedna obitelj i ostati snažni. Svim Mojim ljubljenim i vjernim sljedbenicima Ja pružam Milost da budu mirni usred oluje. Dok se zemlja na svaki način nastavlja tresti, vaše molitve su utješne Meni u ovim vremenima.“

… Pečati su slomljeni, kćeri Moja i brzo će izbiti ratovi. Moli da budu spriječena globalna zlodjela nuklearnog rata, koja bi uništila trećinu čovječanstva. Djeco, Ja trebam još molitve. Shvaćam da vam je teško moliti, ali molim, Ja vas najozbiljnije molim, pozovite što više molitvenih zajednica, prijatelja i obitelji da mole za mir.“

Zato slijedimo Gospodinove želje, ujedinimo se i molimo za mir u svijetu zajedno sa svojom obitelji i prijateljima.

Ovaj Globalni Križarski Molitveni sat bit će na engleskom. Prevoditelji uživo bit će dostupni na: njemačkom, francuskom, španjolskom, portugalskom, ruskom/ukrajinskom, korejskom, kineskom, slovačkom, rumunjskom, mađarskom, vijetnamskom i kantonskom.

Molit ćemo Svetu Krunicu, Križarske molitve i Krunicu Božjeg Milosrđa za svjetski mir.

Dana 24. kolovoza 2014. naša Majka Spasenja govori nam:

„Moja draga djeco, Ja vas molim da molite za mir u svijetu, jer će vrlo skoro mnoge zemlje biti uključene u ratove koje će biti teško zaustaviti i mnogi nevini životi će biti uništeni… Neka mir bude vaš, draga djeco i upamtite da bez ljubavi prema Bogu vi nikada ne možete naći pravi mir.“

Bog vas blagoslovio

Isus čovječanstvu Global