Kula babilonska: Bergoglio će kaditi pred drevnim poganskim hramom u Iraku

Da, dobro ste pročitali. Lažni prorok, Jorge Bergoglio, upravo kreće na put u Irak, nakon duge pauze zbog korone. Pitate se kako to da je odlučio ići u Irak, od svih katoličkih zemalja koje vape za brigom Svete Stolice? Odgovor je jasan – katolici nisu prioritet, prioritet je nova, univerzalna svjetska religija.

Za tu svrhu Bergoglio će iskoristiti Abrahama. Reuters i drugi mediji već prenose vijest kako Bergoglio odlazi u Ur, rodni grad Abrahama i jedan od najstarijih gradova na Zemlji, kako bi spojio nekoliko religija skupa u zajedničkoj molitvi. Tako Bergoglio opet iskorištava Abrahama, kojeg zove otac judaizma, kršćanstva i islama, kako bi spojio ove religije i stvorio jednu svjetsku religiju. Sjetimo se samo tzv. abrahamske kuće ljudskog bratstva u Abu Dhabiju, gdje je učinio upravo to – spojio crkvu, džamiju i sinagogu u istom prostoru, najgrublje iskorištavajući Svetog Abrahama Patrijarha.

Zaboravite poganstvo pachamame, ovo je puno gore.

Naime, na vrhu velikog zigurata u Uru Kaldejskom bio je hram gdje se sotona štovao umjesto Boga.

Nadalje, mnogi vjeruju da je urski zigurat upravo biblijska kula babilonska.

Štoviše, kako prenosi poznati američki katolički komentator Taylor Marshall, tradicija govori da je Abram (koji je kasnije postao Abraham), dok je još živio u Uru odbio nositi cigle za gradnju kule babilonske.

Tako se biblijski lažni prorok iz posljednje biblijske knjige Otkrivenja, vraća na mjesto biblijske kule babilonske iz prve biblijske knjige Postanka.

U tom smislu kula predstavlja ljudsko bratstvo (Fratelli tutti) jer su njeni graditelji rekli: Hajde da sazidamo sebi grad i kulu s vrhom do neba, i da podignemo sebi spomenik, da se ne raspršimo po svoj zemlji! (Postanak 11, 4). 

No, na duhovnoj razini kula babilonska je spomenik neprijateljstvu koje je ljudska rasa gajila prema svome Stvoritelju i spomenik savezništvu sa sotonom.

Zato je Bog kaznio ljudski rod i raspršio njihove jezike. Sada, na kraju vremena lažni prorok pokušava učiniti upravo suprotno putem religijskog globalizma, odnosno ekumenizma, stvoriti jednu svjetsku religiju, sintezu svih hereza koje je sotona stvorio u umovima i srcima ljudi.

Zato se Bergoglio žuri da čim „izađe iz korone“ posjeti prvo drevni Babilon. Ovaj čin će očito imati biblijske posljedice u vremenu što dolazi…

Nadamo se i molimo, da što više ljudi otvori oči i uvidi ove grozote lažnoga proroka prije neko upadnu u živi pijesak jedne svjetske religije. Pogotovo molimo za katoličke svećenike u Hrvatskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *