Lavina je pokrenuta! Američki zastupnici traže istragu nakon priznanja Pfizerovog direktora o stvaranju mutiranih virusa

Stara je izreka – u laži su kratke noge. Točno tri godine od početka covid plandemije dobili smo priznanje ključne osobe iz Pfizera da ta tvrtka radi na novim mutacijama virusa kako bi na novom virusu još jednom zaradili. Ovoga puta istraživači novinarskog tima Project Veritas (projekt Istina) upecali su krupnu ribu, točno onog koji im je trebao, čovjeka krupne titule: direktora globalnog istraživanja i razvoja i znanstvenog planiranja za mRNA, imenom Jordon Walker. Pitate se što je taj čovjek rekao za skrivenu kameru? Sve! Ajmo redom:

–         da Pfizer proizvodi mutacije virusa kako bi odmah izradio i novo cjepivo koje će prodavati na tržištu da kupce „zaštiti“ od nove pandemije

–         da će to biti nova krava muzara za Pfizer, te da je covid fenomenalna muzara od čega će i dalje zarađivati

–         da zna da to ne bi smjeli raditi i da je svima jasno da su i mutaciju virusa covid-19 pandemije proizveli ljudi

–         zaključio je (i pohvalio se) da Pfizer tako ima najbolji poslovni model ali da to ne smiju javno priznati

–         priznao je da državne agencije i regulatori ne sprječavaju takve stvari jer im Pfizer obeća zaposlenje.

Pitate se zašto je sve to priznao? Mučna istina je da se radi o homoseksualcu koji je vjerovao da je na spoju i nadao se impresionirati osobu s druge strane stola (prikrivenog novinara Project Veritasa) svojom važnošću, utjecajem i inteligencijom, a čini se da je i malo popio pa mu se jezik razvezao.

No, kada je shvatio da je snimljen, uhvatilo ga je bjesnilo, počeo je urlati kako je sve laž, kako on nije znanstvenik nego samo biznismen. Pozvao je policiju, no onda nije znao što reći, pa je kazao da se ne osjeća sigurno jer je okružen bijelcima (radi se o crncu). Zatim je počeo trgati tehničku opremu novinara, udarati, hvatati ih za noge i batrgati se po podu. Nažalost, čovjek je vjerojatno shvatio da je njegov život sada završio, jer oni koji su zaradili milijarde i bilijune od ove paklenske rabote, ne će oprostiti onima koji im to dovedu u pitanje. Sjetimo se samo kako je misteriozno počinio samoubojstvo J. Epstein…

A klupko se onda počelo odmotavati. Bolje rečeno lavina. Usprkos očajničkim pokušajima režimskih medija da zataškaju ovaj skandal stoljeća, društvene mreže su danas eksplodirale. Na Twitteru je u kratkom vremenu bilo gotovo 20 milijuna pregleda predmetnog videa. Google je pokušao skloniti informacije o Pfizerovom direktoru, onemogućiti pretrage, Pfizer ga je u panici skidao sa svih sajtova, kanali koje kontrolira ljevica nisu ni pisnuli o skandalu koji trese Ameriku i svijet.

No, Fox News je iskoristio priliku i na sva zvona prenio udarnu vijest, a njihov vodeći novinar, Tucker Carlson, osuo je paljbu po Pfizeru i farmakomafiji. Nije trebalo dugo čekati da američki zastupnici i prvaci republikanske stranke napadnu Pfizer sa svih strana. Senator s Floride, Marco Rubio uputio je pismo CEO-u Pfizera tražeći informacije o Pfizerovim programima mutacije virusa. Također je tražio informacije o petljanju Pfizera u nadzor službenih tijela, koje mjere su poduzeli da mutirani virusi ne umaknu, jesu li radili na takvim projektima s drugim farmaceutskim kompanijama, hoće li prekinuti takve i slične projekte koji su doveli do prethodne pandemije. Rubiu se u međuvremenu pridružila republikanka iz Georgije, Marjorie Taylor Greene, tražeći odgovore od Pfizera.

Vijest je postala prevelika da bi ostali mediji šutjeli, pa tako sada Daily Wire kao udarnu vijest donosi Pfizerovo dugo očekivano  nijekanje rada na mutacijama covid-19 virusa (Pfizerov ured za odnose s javnošću do tada je jednostavno umuknuo). Da stvar bude još gora Pfizer je u izjavi priznao da „vrše programiranje virusa za potrebe procjene antiviruske aktivnosti u ćelijama“, a nije niti zanijekao da je Walker njihov direktor.

Režimski novinari vjerojatno u čudu još čekaju što će im reći antikristovi podanici i što bi sada trebali misliti i pisati. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *