Lažni prorok Bergoglio: “Bog voli vašu LGBT djecu onakvu kakva jesu!”

Lažni prorok Bergoglio ponovno je implicitno potvrdio herezu u svojoj izjavi kako Bog namjerno stvara ljude sa istospolnom privlačnošću i one koji ne priznaju svoj prirodni spol, govoreći okupljenim roditeljima koji imaju LGBT djecu da “Bog voli vašu djecu onakvu kakva jesu!”

Lažni prorok susreo se sa grupom od 40-ak roditelja iz udruge “Jonatanov Šator”, nakon javne audijencije. Ova homoseksualna udruga roditelja sa djecom koja se predstavljaju kao LGBT osobe, preuzela je ime za svoju udrugu iz Biblije, aludirajući na postojanje homoseksualne veze između Davida i Jonatana.

Maria Grassi, predsjednca Jonatanovog Šatora rekla je Lažnom proroku , “Mi želimo stvoriti most prema crkvi, tako da crkva promijeni način na koji gleda našu djecu, da ih više ne isključuje nego da ih potpuno prihvati.”

Od kada je zasjeo na Petrovu stolicu, Lažni prorok Bergoglio stalno je davao dvosmislene signale, često se odvajajući od službenog stava Katoličke Crkve po pitanju osoba koji se bore sa homoseksualnošću i transgenderismom.

Tijekom svog “pontifikata”, lažni prorok Bergoglio nije se previše opterećivao sa Crkvenim učenjem koje pokazuje da je homoseksualnost intrinzički zla. 

 

On naprotiv tvrdi upravo suprotno.

Ne tako davno Lažni prorok Bergoglio jasno je signalizirao svoju potporu legalnom priznanju istospolnih zajednica, zatim je iskazao svoju podršku istospolnim muškom paru u Vatikanskoj ambasadi u Sjedinjenim Državama, nakon toga jedan Francuski svećenik je potvrdio kako mu je Bergoglio dozvolio blagoslivljanje istospolnih parova. 

2013 godine istaknuta LGBT publikacija, The Advocate, imenovala je Lažnog proroka Bergoglia osobom godine.

2017 godine čitavi LGBT svijet aplaudirao je Lažnom proroku Bergogliu, zato što je imenovao isusovca Jamesa Martina kao komunikacijskog konzultanta Svete Stolice. Martin već godinama nastoji normalizirati homoseksualnost i transgenderizam u Katoličkoj Crkvi, javno i bez srama.

Prije dvije godine James Martin pridružio se Lažnom proroku na privatnom sastanku koji je trajao 30 tak minuta, a na kojem je Lažni prorok izrazio svoju bezrezervnu podršku njegovom radu na uništavanju moralnog zakona Crkve.

2016 godine, Lažni prorok Bergoglio obratio se ženi koja je prošla zahvat promjene spola kao muškarcu, uz dobrodošlicu posebno za “njega tj. nju” i njenu suprugu u Vatikanu. 

2018 godine, homoseksualac koji je posjetio Lažnog proroka Bergoglia rekao je, da mu je papa rekao “Bog te učinio gay-em?

Izjava je došla od Juan Carlos Cruz-a, jednog od žrtava seksualnog zlostavljanja Čileanskog klera.

Bergoglijeva već sada svima znana izjava, “Tko sam ja da sudim?”, sugerira cijelom svijetu kako Crkva utire put prema potpunom opravdanju LGBT identiteta i aktivnosti kao potpuno normalnih.

Takav put potpuno je nemoguć za Kristovu Crkvu.

Ove godine, svećenik koji se javno deklarirao kao gay i odbija nauk Katoličke Crkve o homoseksualnosti, James Alison, izjavio je kako ga je Lažni prorok Bergoglio nazvao i pohvalio za njegov rad, te ga priznao za gay svećenika.

Prošlog mjeseca, nakon što je kontroverzna časna sestra otvorila utočište u Argentini za “trans žene” tj. muškarce koji se izjašnjavaju da su žene – Lažni prorok nije čekao da joj zahvali na njenom radu, obraćajući se tim muškarcima kao da su “žene”.

“Draga Monika, Bog koji ne ide na seminare i ne studira teologiju uzvratiti će ti obilato. Molim se za tebe i tvoje djevojke,” rekao je Lažni prorok Bergoglio sestri Moniki.

Nadamo se da Monika neće osnovati novi red trans časnih sestara.

U lažnoj crkvi lažnog proroka sve kombinacije sa grijehom su moguće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *