Lažni prorok Bergoglio podržao Schwaba i antikristovsku agendu WEF-a.

LifeSiteNews razotkriva blisku suradnju između Bergoglija i Svjetskog ekonomskog foruma

I dok se godišnji Svjetski ekonomski forum održava u Davosu u Švicarskoj – okupljajući globalnu elitu, bogate i mnoštvo zagovornika protiv života i slobode – vatikanska novinska kuća promovira ovaj događaj kao da on „predstavlja rješenje ” za svjetsku “krizu”.

U intervjuu objavljenom 19. siječnja na Vatican News, lokalni katolički svećenik u Davosu govorio je o godišnjem sastanku Svjetskog ekonomskog foruma(WEF).

Otac Kurt Susak, koji je župnik u Davosu više od deset godina, izjavio je da se “posvuda čuje o krizama. Svijet je nekako u kriznom stanju.” Suočeni s takvim krizama, dodao je, sudionici WEF-a (Svjetskog Ekonomskog Foruma) “sasvim svjesno” računaju da će događaj “predstaviti rješenja”.

Kakva bi točno rješenja mogla biti predstavljena, Susak nije spominjao. Međutim, sastanci WEF-a već su istaknuli kako je “pristup pobačaju” ključno pitanje.

Moderator na jednoj od sesija ukratko je govorio o  WEF-ovoj “inicijativi za zdravlje žena”, projektu globalističke organizacije koja također gura abortus i kontracepciju pod krinkom “reproduktivnog zdravlja”. Inicijativa ima za cilj, između ostalog, smanjiti “neželjene i nesigurne trudnoće”. 

Među brojnim partnerskim organizacijama za inicijativu za pobačaj su vodeće tvrtke kao što su Johnson & Johnson, Merck, CVS Health, Save the Children kao i Zaklada Billa i Melinde Gates. 

Kritike sastanka ograničene 

Do sada je sastanak WEF-a u Davosu izazvao značajnu zabrinutost zagovornika obitelji i slobode. Osim otvorene promocije pobačaja, zemlje poput Poljske i Mađarske tamo su se našle na udaru zbog svog stava koji brani obitelji. Izvršni direktor Human Rights Watcha, Tirana Hassan, optužio je dvije zemlje za “podjele”, tvrdeći da svojom politikom “povećavaju nasilje i diskriminaciju”.

Nadovezujući se na široko rasprostranjeno uvođenje COVID-19 cjepiva, bivši premijer Ujedinjenog Kraljevstva Tony Blair tada je ustvrdio da bi “odgovarajuća digitalna infrastruktura” bila neophodna u borbi protiv druge “pandemije”, kako bi se “znalo tko je cijepljen, a tko nije.”

Međutim, vlč. Susaka nije uopće zabrinulo spominjanje abortusa i napadi na nerođene, obitelj i slobodu. Umjesto toga, primijetio je “prometne gužve”, opći trošak održavanja događaja i nedostatak transparentnosti. 

Kopirajući lažnog proroka Bergoglia, vlč. Susaka zabrinjavaju “ogromni ekonomski troškovi” vezani uz događaj u Davosu.

 

Odnos Crkve sa sastancima WEF-a

Vatikan je zapravo počeo imati blizak odnos sa WEF-om od početka vladavine lažnog proroka Bergoglia. Lažni prorok Bergoglio je signalizirao svoju bliskost s globalističkim utemeljiteljem WEF-a Klausom Schwabom, službenim obraćanjem WEF-u četiri puta u svom osmogodišnjem pontifikatu, a zatim organiziravši Vatikanski okrugli stol u Davosu.

U intervjuu za Vatican News 2021. Susak je otkrio da je kard. Parolin otišao umjesto Bergoglia, kojeg je Schwab osobno pozvao na 50. obljetnicu događaja.

“Stvarno sam se morao pozitivno iznenaditi koliki je interes u Crkvi za WEF, na primjer, postoji skup koji se zove ‘Vatican susreće WEF’ i tamo sam osjetio veliki interes iz cijelog svijeta”, rekao je Susak.

Vatican News je pisao da je i Schwab bio u Vatikanu.

Doista, djelovanje i javni interesi Bergoglia blisko su povezani sa Schwabom i globalističkim elitama te WEF-om. Bergoglio je još u prosincu 2020.  upotrijebio frazu  “build back better”, slogan koji je postao sinonimom globalističke politike. Izraz je bio naziv web stranice Joea Bidena nakon izbora ( BuildBackBetter.gov ), na kojoj je tvrdio da “vraća američko vodstvo”.

Ubrzo nakon toga, Bergoglio se pridružio tvrtkama diljem svijeta, kako bi promicao novi “ekonomski sustav” kapitalizma u skladu s ciljevima održivog razvoja, unatoč njihovoj povezanosti s pobačajem.

Zatim je uslijedilo partnerstvo između Vatikana i UN-a, u kojem je Bergoglio još jednom pokazao svoje globalističke tendencije promičući obrazovanje o “održivim životnim stilovima”, “ravnopravnosti spolova” i “globalnom građanstvu”, ali izbjegavajući bilo kakvo spominjanje katoličke vjere.

Takvo produbljivanje veza s globalističkim korporacijama i vođama daje dodatnu vjerodostojnost uvjerenjima da je Bergoglio “usklađen” s WEF-ovim pozivom na “Veliko resetiranje”. Lažni prorok Bergoglio zatim se referirao na uspostavu nove svjetske “iznad-nacionalne vlade” koja bi “zakonski uspostavljenim autoritetom bila iznad zakona svake pojedine države”. 

U prijevodu “Jedan svjetski poredak i jedna svjetska vlada!”

Bergoglio je ponovno uputio taj poziv u proljeće 2021. U obraćanju Svjetskoj banci i Međunarodnom monetarnom fondu, ponovio je osjećaje koje je izrazio Schwab. Schwabov predloženi  antikatolički  “ Veliki reset ” više puta podržao je Bergoglio.

I doista, na prošlogodišnjem odgođenom sastanku u Davosu, vatikanski dužnosnik izjavio je da je Katolička crkva “predana raznim pitanjima koja se razmatraju na WEF forumu u Davosu”.

Otac Leonir Chiarello, vrhovni poglavar Kongregacije misionara svetog Karla (Skalabrinijanci), identificirao je osam ključnih tema susreta: „klima i priroda, pravednija ekonomija … zdravlje i zdravstvena skrb, globalna suradnja te društvo i jednakost“.

Kao što vidite lažna Bergolijanska crkva potpuno se usklađuje sa masonskim idealima Schwaba, Gatesa, Sorosha itd… 

One Comment

  1. Ime

    Human Rights Watch, takozvana organizacija za ljudska prava je lažnjak, kao i ona druga Amnesty International
    Obje pripadaju antikršćanskoj eliti.

    Soros je donirao velike količine novca HRW-u (podatak možete vidjeti i na mainstream vikipediji na engleskom)
    Za HRW također daju novac Europska komisija, aemrička vlada, i druge zapadne vlade

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *