Lažni prorok Franjo kritizirao svećenike koji su omogućili Sakramente vjernicima

Lažni prorok Franjo naglasio je kako nije impresioniran onim svećenicima koji su narušili COVID restrikcije, da bi dali Sakramente vjernicima.

U svom subotnjem govoru koji je usmjerio prema biskupima, svećenicima, sestrama, doktorima i drugim zdravstvenim radnicima u Talijanskoj regiji Lombardiji, Lažni prorok Bergoglio usporedio je ove u pravom smislu požrtvovne svećenike sa onima koji su na njemu prihvatljiv i kreativan način, umjesto dijeljenja Sakramenata, otišli vjernicima npr. obaviti šoping, ili donijeti nešto što im treba.

„Ovakva svećenička kreativnost ipak je prevladala nekolicinu „adolescentskih“ izričaja protiv mjera koje je uvela vlada kako bi zaštitila zdravlje građana.

Divim se apostolskom duhu mnogih svećenika koji su putem telefona, ili kucajući na vrata pitali vjernike da li trebate nešto? Mi ćemo vam obaviti kupnju namirnica…itd…

Tisuće stvari, blizina sa vjernicima, kreativnost bez srama…Oni su znak tješiteljske prisutnosti Boga.

Ovakvi svećenici su očevi, ne adolescenti“ rekao je lažni prorok Bergoglio.

Bergoglio je također naglasio da su se Talijanski Katolici osjećali kako pripadaju zajednici i bez javnih Misa.

Zatim je Bergoglio nastavio hvaliti doktore i sestre i druge ljude koji su liječili i brinuli se za bolesne, tijekom najranijih dana pandemije.

Međutim, mjere koje su mučile vjernike Katolike tih dana (naravno osim Bergoglia i njegove svite), jeste apsurdnost situacije, kada se restorani, bazeni i druga javna mjesta otvoreni, a Crkve su i dalje ostale zatvorene, čak i tjednima nakon što su mjere popustile.

Ipak, zahvaljujući vjernim biskupima i svećenicima kojima je puno važnije ispuniti Kristovo poslanje , nego ići u „šoping“ kako bi Franjo želio, mnogi vjernici nisu ostali zakinuti za Sakramente.

Tako je na primjer Kardinal Konrad Krajewski već 13. travnja odbio zatvoriti vrata svoje crkve, te je izložio Presveti Oltarski Sakrament za klanjanje.

„To jest akt neposlušnosti, da, Ja sam osobno stavio Blagoslovljeni Sakrament i otvorio Crkvu.

Ovakvo zatvaranje nije se dogodilo niti za vrijeme fašizma niti za vrijeme komunizma.

Ovo moje djelo bi trebalo vratiti hrabrost i drugim svećenicima da učine isto,“

izjavio je Kardinal Krajewski.

 

Zahvaljujemo dragom Bogu što i mi u Hrvatskoj imamo hrabrih svećenika koji se nisu odazvali pozivu lažnog proroka Bergoglia i hrvatskih biskupa da zatvore crkve i ukinu Sakramente, nego su ipak poslušali Isusa –svoga istinskog učitelja i Gospodina!

2 komentara

  1. Ninoslav

    U najnovijoj objavi proziva današnje proroke propasti i povezuje ih sa oniim koji vjeruju u horoskope . Po Bergogliju je i prorok Jeremija zastranio od istine , jer je govorio o propasti Jeruzalema i babilonskom sužanjstvu kao kazni za grijehe naroda i vladara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *