Lažni prorok ‘izbacio iz svećeničke službe’ heroja nerođenih!

Dok se tisak u Hrvatskoj raspisao o mučnim i sotonističkim seksualnim grijesima slovenskog svećenika Marka Rupnika, kojem je u roku od par sati Bergoglio poletio u pomoć, vani se piše o Bergoglijevom napadu na borbu za nerođene i laicizaciji svećenika koji je postao utjelovljenje borbe protiv abortusa. Naravno, većina osviještenih katolika zna da Bergoglio nema moć izbaciti bilo koga iz svećeničke službe pa tako ni ovoga svećenika, no ova vijest zgrozila je i sablaznila milijune vjernih katolika. Niže donosimo sa LifeSiteNewsa.
 
Mnogi su ostali šokirani kada su saznali da je svećenik Frank Pavone, jedan od heroja borbe protiv abortusa nerođene djece i aktivist pro life pokreta, koji je neustrašivo upozoravao na trend porasta ubijanja djece u majčinoj utrobi i koji se javno suprotstavljao političarima i osobama iz javnog života koji su podržavali abortuse, izbačen iz svećeničke službe od samog lažnog proroka Bergoglia. 
Glavna optužba prema sveć. Franku Pavoneu, je da je uporno u javnosti govorio protiv abortusa, te da nije htio poslušati nadređenog biskupa koji mu je zabranio davanje izjava u javnosti.
Da stvar bude gora, saznao je o svojoj sudbini preko novinara koji ga je tražio za komentar o ovoj heretičnoj odluci lažnog proroka Bergoglia.
Bergoglio, koji usta ne zatvara, kada se radi o iskazivanju milosrđa prema homoseksualnim svećenicima, zlostavljačima i svetogrdnicima, pokazuje neviđeno licemjerje i mržnju kada treba osuditi hrabrog svećenika. Odjednom fasada milosrdnog pape nestaje i pokazuje se vuk u janjećoj koži.
Biskup Joseph Strickland iz Texasa, prokomentirao je ovu vijest sljedećim riječima:

“Bogohuljenje je to za što je ovaj sveti svećenik izbačen iz svećeničke službe, dok zli vatikanski dužnosnici promiču nemoral i poricanje pologa vjere, a pro-abortus svećenici promiču rodnu konfuziju koja uništava živote… zlo, “, poručio je na Twitteru.

— biskup J. Strickland (@Bishopoftyler) 18. prosinca 2022.

Mnogi su ustali u obranu ovoga hrabrog svećenika, koji je obnašao funkciju Nacionalnog direktora Svećenika za Život , kao i Predsjednik Nacionalnog Pro.Life Relogijskog Koncila.
Otac Frank Pavone rekao je kako se neće predati bez borbe svim pravno kanonskim načinima, jer je jedino što je učinio – branio Istinu. 
Neka i našim svećenicima i biskupima bude uzor ovaj hrabri svećenik, koji niti sekunde nije dvojio kome duguje poslušnost, Isusu ili nadležnom biskupu-marioneti koji je instaliran od strane Lažnog proroka Bergoglia i koji ga želi ušutkati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *