Lažni prorok izbezumljen mogućim otapanjem glečera

Lažni prorok Bergoglio panično je alarmirao publiku u srijedu na Vatikanskoj audijenciji, govoreći o apokaliptičnom stanju dvaju glečera blizu Amundsenovog mora na Antarktici.  

“Bilo bi užasno, jer će nivo mora narasti i ovo će donijeti mnoge poteškoće i uzrokovati puno štete,” predvidio je Bergoglio.

“A zašto?” upitao je.

“Zbog globalnog zagrijavanja, zbog nemara prema prirodi, zbog zapostavljanja zajedničkog doma,” oštro je nabrajao, pripisujući topljenje glečera klimatskim promjenama.

Rekavši kako je upravo pročitao ovu vijest u novinama, te izjavio:

“Bog uvijek oprašta, mi ponekad, a priroda nikada.”

Ipak od mnogih znanstvenih časopisa koji prate otapanje ovih glečera, niti jedan nije naveo globalno zagrijavanje kao glavni razlog.

U komentaru o Bergoglijevom znanstvenom izletu u nepoznato, novinar James Delingpole, kritizirao je Franju zbog prihvaćanja poganizma – posebno štovanja Gaie i prihvaćanja ljevičarske politike.

“Ovdje nema nikakvih dokaza da on (Bergoglio) razumije znanost. Ispod leda Zapadne Antarktike, nalazi se najveća vulkanska regija na svijetu sa gotovo 100 vulkana, od kojih su neki i do 4000 metara visoki.

Što misli Franjo, kakav efekt proizvodi otopljena lava i isparavanje na ledeni pokrivač?

Da li on vjeruje da su možda vulkani nastali kao posljedica industrijalizacije Zapadne civilizacije?” zapito je Delingpole.

Osim toga svi znanstvenici slažu se u jednom kako je vrlo malo vjerojatno da će ova dva glečera kolabirati u slijedećem stoljeću.

Međutim lažni prorok Bergoglio poziva na “očinski odnos prema stvorenom”, izbjegavajući spomenuti Isusa barem jednom, i moli za “oprost” domorodačke narode, kako bi “popravili sve zlo što smo im učinili.”

Vjerojatno će novi humanizam i socijalizam lažnog proroka udobrovoljiti majku zemlju, tako da će ona prestati sa svojim strašnim bijesom i osvetom.

Znamo da je istina potpuno drugačija.

Čovjek nije stvorio zemlju niti ju može uništiti.

Ekološka previranja kojih će biti više nego dosada će biti posljedica grijeha, a ne globalnog zagrijavanja.

Onoga dana kada u lažnoj crkvi ukinu svagdanju žrtvu, početi će veliki potresi, kakve zemlja još nije vidjela.

Upravo će lažni prorok biti jedan od glavnih krivaca zbog toga Božjega Gnjeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *