Lažni prorok ponovno osuđuje vjerne Katolike

Lažni prorok Bergoglio ponovno je napao članove vatikanske birokracije koji se protive njegovim teološkim novitetima nametnutima Crkvi.

Mi smo stavili skoro sve naše komentare štampanim velikim slovima.

Dosta je laži lažnog proroka, Katolici probudite se. Evo kako vas laže:

“Neke novine koje su nastale u krizi, rekao je, dolaze od Duha Svetoga.”

KNJIGA ISTINE JE NOVINA I ONA DOLAZI OD DUHA SVETOGA

U svom godišnjem božićnom obraćanju kuriji, Lažni prorok Bergoglio rekao je kako je kriza u Crkvi “neophodan moment”. Krize ne treba miješati sa sukobima, izjavio je.

„Kriza općenito ima pozitivan ishod, dok sukob uvijek stvara razdor i natjecanje, nepomirljiv antagonizam koji jedne razdvaja u prijatelje koje treba voljeti, a druge u neprijatelje za borbu. U takvoj situaciji samo jedna strana može pobijediti”, rekao je lažni prorok Bergoglio.

BOG OTAC JE DAVNO ZAMETNUO SUKOB IZMEĐU RODA MARIJINA I ĐAVLA. POBJEDA JE MARIJINA, BERGOLIO ĆE IZGUBITI DUŠU U PAKLU.

Lažni prorok je rekao da “konflikt” želi podijeliti ljude na “krivce” i “pravednike”, što dovodi do gubitka osjećaja “zajedničkog pripadanja” i do rasta “određenih elitističkih stavova” i “družina” koje dopuštaju uski i djelomični način razmišljanja, koji slabe univerzalnost naše misije.”

KATOLICI SJETITE SE DA SU VRATA U RAJ USKA, NIJE TO AUTO STRADA ILI PISTA ZA POLJETANJE KAKO TO SUGERIRA UNIŠTAVATELJ.

Lažni prorok Bergoglio naglasio je da je kriza normalna, a sukob loš.

„Kada se na Crkvu gleda u smislu sukoba – desni naspram lijevih, progresivni naspram tradicionalnih – ona postaje fragmentirana i polarizirana, iskrivljujući i izdajući svoju stvarnu istinsku prirodu.

Ona (Crkva) je […] tijelo koje je trajno u krizi, upravo zato što je [tijelo] živo. Nikada ne smije postati tijelo u sukobu, s pobjednicima i pobijeđenim”, rekao je.

BERGOGLIO POTPUNO NIJEČE DA ĆE ISUS U KONAČNICI BITI SUDAC I DA ĆE ODVOJITI PRAVEDNIKE OD SOTONISTA, DOBRE OD ZLIH, OVCE OD JARACA

Onda je nastavio:”Jer bi se na taj način proširila bojazan, postala bi krutija i manje sinodalna i nametnula jednoumlje koje je daleko od bogatstva i pluralnosti koju je Duh podario svojoj Crkvi.”

U CRKVI TRENUTNO VLADA JEDNOUMLJE – LAŽNOG PROROKA BERGOGLIA – KOJE SE PROTIVI SVIM PAPAMA DO SADA

Lažni prorok je tada izjavio da Duh Sveti uvodi „novine“ (ili, u službenom prijevodu, „novosti“) kroz krizu u Crkvi. Činilo se da sugerira kako nova učenja niču nakon što stara umru.

“Novost rođena u krizi koja je vođena Duhom, nikada nije novost koja se suprotstavlja staroj, već ona koja izvire iz stare i čini je neprestano plodnom”, rekao je.

ABORTUS JE UBOJSTVO, ALI IZ NJEGA MOŽE DOĆI DOBRA INJEKCIJA – LAŽ U NIZU LAŽI, LAŽNOG PROROKA

„Isus taj postupak objašnjava na jednostavan i jasan način: Ako zrno pšenice ne padne u zemlju i ne umre, ostaje samo jedno zrno; ali ako umre, donosi mnogo ploda (Iv 12,24)”, nastavio je. 

LAŽNI PROROK JE DOKAZAO DA NIJE SPOSOBAN ZA OVO, NE, ON JE UVIJEK U PRAVU.

I na kraju za Lažnog proroka Bergoglia ipak nema suradnje sa njegovim neistomišljenicima jer:”oni koji se opiru (njegovim) novitetima u Crkvi, osuđeni su da budu sami i sterilni”.

“Štiteći se od krize, kočimo djelo Božje milosti, koje bi se očitovalo u nama i kroz nas”, rekao je.

DRUGIM RIJEČIMA: NE BORITE SE PROTIV HEREZA NEGO IH PRIHVATITE

Biskup Atanazije za vrijeme Arijanske krize nije se trebao boriti za očuvanje pravovjerja, nego je trebao dopustiti da tadašnji “Duh” uništi cijelu Crkvu, jer ipak trebao je prihvatiti novine lažnih proroka, koji nisu bili ni do koljena Bergogliu.

Zatim je Bergoglio citirao Isusove riječi iz Evanđelja po Luki kako bi opravdao svoj lažni nauk: ” nitko ne stavlja novo vino u stare mješine; jer ako to učini, novo će vino raspuknuti stare mješine i prolit će se, a mješine će biti uništene. Novo vino mora se stavljati u nove mješine (Lk. 5: 36-38) ‘.”

BERGOGLIJEVA OHOLOST SE OČITUJE U TOME DA SEBE UVIJEK USPOREĐUJE SA ISUSOM KRISTOM. MISLI DA SMO MI GLUPI TOLIKO DA PRIHVATIMO JOŠ JEDAN NOVI ZAVJET U NJEGOVO IME.

Jer budući da je i Isus tadašnjim farizejima navjestio novu riječ Božju, tako će i on Bergoglio-koji sebe smatra sličnim Mesiji- također navijestiti novo Evanđelje PUNO GRIJEHA svijetu.

Kako bi potvrdio da sebe smatra novim Isusom, Bergoglio kaže:

“Svatko od nas, bez obzira na mjesto u Crkvi, trebao bi se zapitati želimo li slijediti Isusa pokornošću pastira ili se boriti protiv njega kao Herod obranom i sukobom”.

BERGOGLIO TI SI LAŽNI PROROK I TI SI U SUKOBU SA ISUSOM KRISTOM.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *