Liberalni “katolici” provode totalitarnu demonsku diktaturu

Ako niste obraćali pažnju na lock down koji se već dugo primjenjuju na građane Viktorije u Australiji (najveći grad, Melbourne), vrijeme je da započnete.

Kao odgovor na gotovo beskrajno male šanse da bi se COVID mogao pokazati fatalnim za njegove sunarodnjake, premijer Viktorie, Daniel Andrews, proglasio je stanje katastrofe, postavljajući rigidna ograničenja na aktivnosti građana i pokrećući operacije policijskog nadzora i nadzora u zemlji toliko gušeće da se nadmeću s onima koje provodi Kineska komunistička partija.

Uz obvezne propise o maskiranju i distanciranju, stanovnici Melbournea sada se ne mogu udaljavati od svojih domova više od 5 kilometara, a uveden je i strogi policijski sat koji im zabranjuje da uopće napuštaju domove između 20 sati i 5 sati ujutro, osim ako to rade zbog posla, radi pružanja medicinske njege ili služenja skrbnika.

Kao dio deklaracije zatvorena su igrališta, razni parkovi, kao i golf i teniski objekti, a ljudi više ne smiju vježbati na otvorenom u skupinama većim od dvije, a to uključuje članove iste obitelji koji žive u istom domaćinstvu.

Kako je izvijestio The Guardian:

Objava stanja katastrofe osnažit će ministricu policije Lisu Neville da policiju imenuje ovlaštenim službenicima. To znači da će prilikom provjere u domovima ljudi, ako stanovnici nisu dali odobrenje za njihov ulazak, policija biti ovlaštena ući bez naloga.

Izvještaji o policiji koja vrši nasumične provjere od kuće do kuće, kucajući na vrata kako bi potvrdila da nitko nije prekršio policijski sat, naširoko su kružili, a prekršitelji su kažnjeni s 1.652 dolara.

 

Kao pokazatelj koliko su ozbiljne viktorijanske vlasti u provođenju lock downa, policija će pokrenuti program nadzora bespilotnim letjelicama koji će im omogućiti da identificiraju i pronađu prekršitelje.

Prema 7 News Australia, dronovi će biti opremljeni infracrvenim kamerama koje mogu čitati registarske pločice s daljine čak pet nogometnih igrališta, s ciljem da uhvate one koji bi se mogli odvažiti na dalje od dopuštene zone putovanja od 5 kilometara.

Bespilotne letjelice također će se koristiti kako bi osigurali da mjesta poput skate parkova i igrališta ostanu prazna i, naravno, da se potraže, uhvate i kazne nemaskirani.

Ako sve ovo ne oduzima dah dovoljno, razmislite o priči o Zoe Buhler, trudnoj 28-godišnjoj majci dvoje djece, kojoj je policija nedavno stavila lisice i odvela ju iz kuće samo zato što je objavila “Freedom Dan” na Facebooku u znak protesta protiv Viktorijskih brutalnih mjera zaključavanja.

Iako je to teško gledati, videozapis Buhlerinog uhićenja može se vidjeti u sljedećem izvještaju 9 News Australia.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=140&v=hn0wWVNXmks&feature=emb_logo

Dok ste gledali ovu veličanstvenu zlouporabu ovlasti, je li vas obuzimala vrlo stvarna misao na mogućnost da se takva stvar dogodi vama i vašoj obitelji?

Represija u Viktoriji toliko je nesrazmjerna navodnoj opasnosti kojom se želi baviti da je potpuno jasno da ova situacija znači mnogo više od pukog divljanja još jedne regionalne vlade.

Zapravo, Daniel Andrews nije običan provincijski političar. Kao premijer australske države, Andrews je otprilike ekvivalent guvernera u Sjedinjenim Državama. S obzirom na njegovo agresivno promicanje „budne socijalne politike; politizacija policije; pobačaja i eutanazije; nagiba prema zelenoj ljevici i s njom povezanim klimatskim aktivizmom “(Paul Collits, časopis Quadrant), s autoritativnog i ideološkog stajališta možda je najuporedljiviji s Andrewom Cuomoom iz New Yorka.

Dvojica muškaraca također dijele sumnjivu tvrdnju o članstvu u Katoličkoj crkvi.

Ispod je razmišljanje jednog osobnog poznanika, katoličkog mislioca koji živi baš u Viktoriji:

Ja, kao i mnogi predani viktorijanski katolici, svjesni smo podle naravi Daniela Andrewsa kako već dugi niz godina razmišlja i radi.

On je kršteni katolik, obrazovan u doktrinarno liberaliziranom i manjkavom katoličkom obrazovnom sustavu ovdje u Viktoriji. Plod je liberalne, modernističke katoličke crkve. On je istog kalupa kao Joe Biden, Nancy Pelosi, John Kerry itd. Itd.

Koji se, samo radi preciznosti, mogu opisati kao otpadnici katolici…što znači … ..jednom katolik …… ali više ne Katolik ….. izgubio je vjeru!!!

Andrews je bio viktorijanski ministar zdravlja kada je u listopadu 2008. godine u ovoj državi donesen barbarski Zakon o reformi zakona o pobačaju.

Ovim je zakonom legalno ubijati bebe u maternici sve do rođenja …… u trudnoći od 9 mjeseci.

Andrews se u potpunosti zalaže za ubijanje beba u maternici prema ovom zakonu.

Njegova je vlada donijela zakon o eutanaziji starih i nemoćnih, donošenjem zakona o dobrovoljnom umiranju u studenom 2017. godine.

Također je pobornik australskog homoseksualnog zakona o ‘braku’.

Svi ovi zakoni, kao što znate, u suprotnosti su sa Božjim zakonima i katoličkim naukom, i izuzetno su teške stvari pred Bogom …. Pakao zauvijek, ako se ne pokajete!!!

Kako to da Wikipedia Andrewsa opisuje kao praktičnog katolika?

Više nije katolik i nikada mu se ne smije dopustiti pričest u Katoličkoj Crkvi.

Također je tupo i klizavo izrazio neprihvaćanje oslobađanja kardinala Pella od strane australskog Visokog suda, obraćajući se tužiteljima: “Vjerujem vam”.

Riječ je o lukavom dječaku!!!

Tako predani ortodoksni katolici Viktorije, ni na koji način nisu iznenađeni što ova osoba provodi “policijsku državu” pod izlikom da štiti viktorijance od Covid 19, a sve je to učinjeno protiv savjeta brojnih profesora medicinskih akademika i stotina liječnika.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *