Liječnik upozorava: Krovne zdravstvene udruge poput HLK i HUBOLA vas lažu!

Još jedno lječničko pismo je dostavljeno na objavu HKZ-u:

Poštovani,

obraćam se javnosti u ime mojih mnogih kolega liječnika, čiji se glas više ne može čuti. Laž se toliko raširila u medijskom prostoru, da svakom razumnom i svjesnom čovjeku postaje jasno, kako vladajuća garnitura zajedno sa medijskom mašinerijom, nastoji upornim ponavljanjem uvjeriti ljude da je cjepivo jedini izlaz iz COVID pandemije.

Od samog početka involviran sam u liječenje najtežih pacijenata koji su na respiratorima i pozorno pratim sve dosadašnje smjernice SZO i HLK, osim toga sudjelujem u webinarima i konzultiram se sa kolegama iz iste struke, gdje izmjenjujemo osobna iskustva i zapažanja o liječenju pacijenata sa najtežim oblicima COVID pneumonija.

Ono što vam svima mogu reći je slijedeće:

  1. kada vam netko odgovorno tvrdi da će vas cjepivo zaštititi od najtežih oblika COVID pneumonije, nažalost LAŽE!!!

Vidio sam pacijente koji su uredno cijepljeni sa dvije doze ovo ljeto – dakle par mjeseci prije izbijanja četvrtog vala – i s punim povjerenjem se predali u ruke stručnjaka koji su ih na to nagovarali, vjerujući da će ih ovo cjepivo zaštiti od respiratora i moguće smrti, ali to se nažalost nije dogodilo.

Obrazloženje tih istih stručnjaka je kako je ipak više onih necijepljenih na respiratorima, te kako su ti cijepljeni koji su umrli imali brojne komorbiditete, zanemarujući činjenicu da je upravo to i bio razlog njihovog cijepljenja !!!

Kako prihvatiti smrt te drage osobe, koja je umrla unatoč cijepljenju jer je vjerovala riječima stručnjaka da će ju cjepivo zaštiti od težih oblika bolesti!!! Kome se žaliti!!!

  1. kada vam netko odgovorno tvrdi da su sadašnje brojke novozaraženih, (koje su za dvije tri tisuće veće nego prošle godine) takve zbog necijepljenih, nažalost LAŽE!!!

Prošle godine bilo je puno manje zaraženih kao i onih koji su hospitalizirani, iako nije bilo cijepljenja, a virus je bio izvorni – što je za pretpostaviti i opasniji.

Ove godine uz gotovo 50% cijepljenih imamo puno više zaraženih. Pa kako to realno objasniti, ako cjepivo štiti.

Nažalost sve ukazuje na to da su zahvaljujući dvostrukim mjerama za cijepljene i necijepljene, uspjeli proširiti i podržati pandemiju do ovih neslućenih brojki, i to baš preko cijepljenih koji su nesmetano širili bolest, jer za njih nisu postojale nikakve restrikcije.

Osim toga, upornim ponavljanjem putem medija kako vas cjepivo štiti i možete raditi što god hoćete, dovelo je do potpunog nepridržavanja bilo kakvih epidemijskih mjera od strane cijepljenih.

Dokaz ove tvrdnje leži u brojkama zaraženih koje bi morale biti manje ili barem jednake prošloj godini, da cjepivo djeluje!!! Ali one su veće.

  1. kada vam netko odgovorno tvrdi da je virus mutirao zbog necijepljenih, nažalost LAŽE!!!

Postulati cijepljenja kod virusa sličnih gripi – kao što je i ovaj SarsCoV2- izričito sugeriraju kako se cijepljenje populacije treba izvesti prije sezone gripe, upravo kako bi se smanjila mutacija sojeva u populaciji.

Budući da vladajućima uopće nije bitno tko se kada cijepi (kao što upravo gledamo putem medija), obavlja se masovno cijepljenje u srcu epidemije i odmah zatim dobijete COVID potvrdu, koja dopušta nesmetano druženje, okupljanje i odlazak bilo gdje.

Svim liječnicima je jasno da treba proći određeno vrijeme da bi se stvorio imunitet kod cijepljenih, međutim to u ovom slučaju nije bitno.

Nitko od ovih krovnih liječničkih udruga i sindikata to ne spominje. Da li doista smatrate nakon svega ovoga da je njima stalo do vašeg zdravlja ili do zdravlja građana Republike Hrvatske???

Razmislite još jednom….

Za njih je smrt cijepljenih samo statistika, a smrt necijepljenih razlog da vam oduzmu vaše ljudske slobode i pretvore vas u slijepe poslušnike, koji će bespogovorno progutati bilo koju njihovu LAŽ!!!

Sada je 12-15 % cijepljenih na respiratorima – sa 50% cijepljene populacije!!!

Je li vam ta brojka prihvatljiva, s obzirom da tvrde da je cjepivo sigurno?

No tu uopće nismo spomenuli ostale nuspojave cjepiva!

Što mislite koliki će biti postotak onih koji će umrijeti od svih nuspojava cjepiva?