Majka Miriam: Pripremite se, dolazi Upozorenje – čitajte Knjigu Istine!

Izgleda da smo ušli u novu fazu posljednjih vremena! Knjiga Istine, koja je bila razgrabljena kao niti jedna do tada od 2013. i dolaska lažnoga proroka na vlast bila je zabranjena, potisnuta, zgažena, a u katoličkim medijima zavladao je tajac i riječi „Knjiga Istine“ bilo je gotovo nemoguće čuti osim naravno u negativnom smislu.

 

No, Bog nađe put, a one posvećene sluge koje su mu vjerne, nastavile su u tajnosti čitati Knjigu Istine i osluškivati Božju Riječ u ovo doba strašne prijevare. A sada, čini se, ulazimo u novu fazu, fazu kada je razbijen „zavjet šutnje“ o Knjizi Istine u katoličkom medijskom prostoru.

 

Bogu hvala na Majci Miriam Jaganjca Božjeg! Kod nas je slabo poznata, no u Americi i zemljama engleskog govornog područja ona je itekako poznata. Rođena je kao Židovka u New Yorku, bila je uspješna poslovna žena, no čula je Isusov poziv i obratila se na kršćanstvo. Isprva je bila u protestantizmu, no nakon 18 godina za Uskrs 1995. godine obratila se na katoličanstvo. Od tada putuje svijetom i evangelizira, te djeluje putem mnogih medija, a možda najpoznatiji je bio njen rad na Catholic Answers (katolički odgovor) kao i nastupi na najvećoj katoličkoj televiziji, EWTN-u, kojeg je utemeljila jedna druga časna, majka Angelica.

 

Od 2011 godine vodi Kćeri Marije, Majke Izraelove Nade, koje su posvećene tradicionalnom katoličkom životu. Majka Miriam nastavila je javno djelovanje i za vrijeme vladavine lažnoga proroka. Isticala se podkastima koje su prenosili mnogi katolički portali, pa tako već dugo surađuje s Church Militantom i Life Siteom.

 

Nije se bojala progona i otvoreno je i na slavu Božju govorila o stanju u Crkvi i narodu. Ova obraćena Židovka hrabro je govorila o holokaustu abortusa, a za američke biskupe rekla je da su napustili vjeru, napustili svoje stado i da se stidi kako predstavljaju Katoličku crkvu.

 

No, mi je danas spominjemo zbog riječi iz njenog posljednjeg podkasta. Čitala je pismo jednog njenog slušatelja koji je govorio kako razumije da smo u posljednjim vremenima i citirao razne izvore, među kojim su konkretno spomenuti sestra Faustina, sv. Bernardica iz Lourdesa, djeca iz Fatime i Knjiga Istine, za koju Majka Miriam kaže da je privatna objava, ali da je u svakom slučaju smijemo čitati.

 

Čitateljevo pitanje Majci Miriam bilo je da li je čula za Upozorenje. Ona kaže: Naravno da jesam! To je prosvjetljenje savjesti. On dalje pita, je li upoznata s drugim porukama Knjige Istine, Majka Miriam odgovara: Jesam!

 

Čitatelj dalje kaže da je to pita jer vjeruje kako će se Upozorenje uskoro dogoditi, a imamo platformu Istine koja će biti ključna za duše nakon što se Upozorenje dogodi.

 

Majka Miriam odgovara: Mislim da će (Upozorenje) doći prilično brzo i mislim da je ključno za duše da prije Upozorenja saznaju za to.

 

Čitatalj dalje prenosi neke od detalja iz Knjige Istine o Upozorenju (da će mediji pokušati dati „znanstveno objašnjenje“ ovog događaja), a Majka Miriam odgovara kao pravi Božji svjedok hrabro i Duhom Svetim nadahnuto pozivajući sve da pripremaju ljude za Upozorenje.

 

Oni koji razumiju engleski mogu pogledati podkast na poveznici niže, a mi se nadamo da će neki od hrvatskih katoličkih medija ubaciti titlove na ovaj video kako bi ga približili našim vjernicima koji se trebaju pripremiti za Upozorenje.

 

Eto dragi naši, napokon smo došli u vrijeme u kojem je Duh Sveti probio barijere medijskog prostora kada je Knjiga Istine u pitanju putem hrabrih svjedoka poput Majke Miriam. Vjerujemo da će doskora biti puno više takvih. Štoviše, slični događaji i komentari na LifeSiteNewsu i drugdje upućuju da smo tu.

 

Dijelite ovaj članak – nek vide Hrvati da Bogu posvećene duše javno šire Njegovu Knjigu Istine!

 

Bogu hvala i slava!

 

https://www.youtube.com/watch?v=B31ZQxQZzI0

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *