Masonski plan stvaranja jedne svjetske vlade korištenjem Katoličke crkve

U intervjuu na drugi dan Božića, Kardinal Burke je osudio poziv amazonske sinode na tzv. „ekološko obraćenje“ kao masonsko sredstvo za stvaranje jedne svjetske vlade.

U razgovoru za katolički glasnik „The Wanderer“ Burke je usporedio stvaranje jedne svjetske vlade sa kulom babilonskom, jer se radi o identičnoj ideji prema kojoj grupa ljudi želi uzeti Božju moć kako bi ujedinili nebo i zemlju.

Tome je suprotstavio potrebu za istinskim obraćenjem i snažnom učenju Božjeg zakona i poslušnosti Bogu.

U „ekološkom obraćenju“ Burke vidi nastojanje da se obožava „majka zemlja“, iako naša majka nije zemlja nego Blažena Djevica Marija.

„Mi nemamo druge majke, pogotovo ne poganskog idola poput pachamame“ rekao je Burke.

Prema kardinalu Burkeu, Bergoglijev poziv na prihvaćanje obrazovnog pakta može predstavljati način promicanja globalne vlade.

Burke je pozvao pravovjerne laike da brane katoličanstvo od „strašnog širenja konfuzije i pogrješaka u Crkvi“ kao i šutnje mnogih biskupa.

Govoreći o „sinodalnom obraćenju“ Burke je rekao da se boji kako to vodi u „protestantsku ideju Crkve“ u kojoj demokratski sastanci gurnu u drugi plan apostolsku tradiciju.

Za razliku od kardinala Müllera, koji je nedavno pokušao naći način kako bi deklaraciju iz Abu Dhabija protumačio u svjetlu pravovjernosti, Burke je napao Bergoglijevu tvrdnju kako je „Božje htjenje pluralitet religija“, nazvavši je „heretičnom“.

Burke čeka kad će lažni prorok objasniti o čemu se radi. Sa žaljenjem je konstatirao kako je „u međuvremenu naređeno da katolička sveučilišta naučavaju ovu deklaraciju i tako se zbunjenost i dalje širi“.

Istodobno napomenuo je da Bergoglijevi „ekološki grijesi“ ne postoje i da „Deset zapovijedi koje nam je Bog dao na Sinaju još uvijek vrijede“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *