Mnogi liječnici igraju jako čudnu igru

Na društvenim mrežama se širi pismo Astra Zenece od 13. listopada upućeno zdravstvenim radnicima o riziku trombocitopenije sa ili bez krvarenja kod primjene cjepiva.

U pismu piše da su nažalost neki slučajevi imali fatalni ishod.

Ta se tvrdnja ponavlja dva puta. Ne piše koliki je postotak tih slučajeva.

Nazvali smo pomoćnika ravnatelja za kvalitetu KBC Osijek dr. Domagoja Drenjančevića jer se mrežama širi i njegovo pismo koje je uputio voditeljima ustrojstvenih jedinica KBC-a i članovima povjerenstva za kvalitetu, a koje u privitku sadrži ovo pismo od Astra Zenece i pismo od Johnson&Johnson. Kad smo mu spomenuli da imamo ta pisma, odmah nas je optužio za neovlašteno posjedovanje službenih dokumenata. Mi smo mu objasnili da je to pismo javno dostupno, pa se malo prizemljio.

Pitali smo dr. Drenjančevića zašto bolnica ne prijavljuje slučajeve nuspojava uzrokovanih cijepljenjem, nego se to ostavlja pacijentima i slučajnosti.

On je rekao da to nije istina, da bolnica prijavljuje Halmedu sve slučajeve.

Valjda je mislio na sve slučajeve kada netko baš umre u bolnici.

Pitali smo ga tko snosi odgovornost za slučajeve s fatalnim ishodom.

Na što je on odgovorio da osoba koja se cijepi sama snosi odgovornost, te da cjepivo nije obavezno.

Mi smo dalje pitali, ako nije obavezno zašto se liječnike uvjetuje da se cijepe ili ih se maltretira svako dva dana s testom.

Doktor je rekao da to nije istina.

Odgovor nas je nasmijao, te smo mu rekli da osim toga testiranje samo necijepljenih nema smisla, jer liječnici koji su cijepljeni također prenose kovid.

On je opet rekao da to nije istina i da nema vremena nama to objasniti na stručan način. A mi to ne bi ni shvatili, jer vidi on našu poziciju.

Pitali smo je li on to tvrdi da cijepljeni ne prenose kovid? Prešutio je.

Još smo pitali je li znaju za nalaze ispitivanja mRNA tehnologije na životinjama u laboratrijima? Da su sve tretirane životinje nakon nekog vremena uginule?

On je rekao da se on cijepio ima devet mjeseci i da je još živ. Mi smo mu odgovorili da je dva mjeseca mišjeg života otprilike dvije godine ljudskog.

Pitali smo ga kad toliko dogmatski vjeruje u cjepivo, može li nam dokazati da je cjepivo sigurno. Rekao je da može.

Mi smo mu rekli da ne može jer je cjepivo proglašeno eksperimentalnim, dok sa druge strane postoje sigurni podaci o smrtnosti mRNA tehnologije.

On je rekao da je cijepljenje najučinkovitiji postupak u očuvanju zdravlja koji je izmišljen u povijesti ljudskog roda.

Mi smo rekli moguće u nekim slučajevima, ali sigurno ne, kad je u pitanju mRNA tehnologija. Pitali smo ga zašto nakon ovih izvještaja od strane samog proizvođača o fatalnim posljedicama ne stopiraju cjepivo?

On je rekao da idemo maltretirati nekoga drugoga i poklopio nam slušalicu.

Evo vidimo tko će snositi odgovornost za sličan dugotrajni masovni učinak Pfizera. Odgovor će biti oni koji su se cijepili tj. koji su na prevaru ubijeni, jer su sami tako odlučili. Jer cjepivo nije obavezno.

Svi odgovori ovog doktora se čine upravo suprotni od činjeničnih stvari, kao da živi na nekoj drugoj planeti.

Je li on namjerno laže i misli da ako laže s te pozicije da obični ljudi to ne primijete?

Ili misli da je toliko siguran sa obzirom da sve radi po propisima i zakonu da može lagati?

Ili se zbunio zbog poziva s ovakvim pitanjima?