Molite, molite, molite za Izraelski narod

Ujedinjeni narodi zatražili su hitno prekid vatre između Izraela i Palestinaca, upozoravajući da je razorno nasilje skoro izvan kontrole.

Najteže izbijanje nasilja između Izraela i Palestinaca od rata u Gazi 2014. godine potaknulo je produbljivanje osjećaja međunarodne zabrinutosti, a krizi se navodno ne nazire kraj.

 

 

“Odmah zaustavite vatru. Eskaliramo prema ratu pune razmjere ”, rekao je Tor Wennesland, izaslanik Ujedinjenih naroda za Bliski Istok putem Twittera kasno u utorak.

“Čelnici svih strana moraju preuzeti odgovornost za de eskalaciju. Troškovi rata u Gazi su porazni i plaćaju ih obični ljudi. UN radi (sa) svim stranama na obnavljanju smirenosti. Prestanite s nasiljem odmah. “

Palestinska ekstremistička skupina Hamas, koja vlada u Gazi, ispalila je stotine raketa na Izrael, uključujući Tel Aviv i Jeruzalem, a Izrael je uzvratio smrtonosnim zračnim napadima na Gazu. U enklavi je otprilike 2 milijuna Palestinaca živjelo pod strogom izraelsko-egipatskom blokadom od dolaska Hamasa na vlast 2007. godine.

Mike Pompeo bivši američki državni tajnik je na twiteru iznio podatak da UN sada opet počinje davati pomoć palestinskoj samoupravi, a sa druge strane Biden nije na vrijeme zvao Izraelsko vodstvo. Sve to daje signal Hamasu da Amerika više ne štiti Izrael, kao prije.

Neki Antikristovi bojovnici tumače novonastalu situaciju da je kabala usmjerila pažnju na staro, pitanje budući da nisu uspjeli započeti rat u ukrajinskoj ili tajvanskoj regiji. Dok su mase zbunjene i ne znaju tko su kabalisti, tko globalisti, a tko sotonisti, oni će opet pred noge Antikristu, jer ipak se on predstavlja kao kršćanin.

Sve u svemu jasno je da Knjiga Istine pokazuje i dokazuje, što se događa.

Nakon što je Antikrist zadnjih nekoliko godina zaveo Izraela i ostvario u velikim detaljima sve što je napisano da će ostvariti na Bliskom Istoku, sada ostavlja Izraela njegovim neprijateljima, kako je prorečeno.

Nije bilo dovoljno, što su cijepili preko 60% ukupne populacije, nego sada dolazi dvostruki progon.

„Znajte da će Izrael, toliko pod utjecajem zapada, biti odbijen i izdan od strane SAD-a, kada to najmanje bude očekivao.

Tada će se dogoditi holokaust o kojemu Ja govorim.

Molite, molite, molite za Izraelski narod koji će nastaviti patiti zbog svojih grijeha do Moga Drugoga Dolaska“

              Isus Krist – Knjiga Istine 10. ožujka 2012

Molite, molite, molite za Izraelski narod, koji je uz Kršćane jedan od Dva Svjedoka Apokalipse. Dva Svjedoka koja će trpjeti i pobijediti