Nadbiskup Lime redefinira Pretvorbu

Lažni prorok Bergoglio nije jedini Južnoamerički Modernist koji vjeruje da se u Svetoj Euharistiji Isus Krist pretvorio u kruh

Naime, Carlos Castillo Mattasoglio kojeg je lažni prorok Bergoglio nedavno imenovao biskupom Lime, još je jedan u nizu koji zavodi narod u krivovjerje.

Ovaj 69-ogodišnji Katolički biskup u siječnju je izjavio:

“Od velike je važnosti za nas, zadržati jedan nivo promišljanja i kontemplacije o misteriju kada se Gospodin učinio kruhom za nas, u ovom misteriju Transubtancijacije kako ga više tehnički zovemo, što znači stvarna prisutnost Gospodina”, prenosi Catholic News Agency.

 

 

 

I dok se gospodin Castillo Mattasoglio točno sjeća Katoličkog termina za dogmu Stvarne Kristove Prisutnosti – Transubstancijacije – njegova definicija ovoga ne može biti netočnija.

On je to shvatio upravo obrnuto: nije Krist onaj koji je postao kruhom, nego je kruh postao Krist-doslovno.

 

Lažni prorok Bergoglio biti će jako zadovoljan svojim učenikom jer je zadržao istu Luteransku herezu Konsubstancijacije kao i on, nazvanu još i Impanacija.

 

Lažni prorok Bergoglio imenovao je Castilla Mattasoglia nadbiskupom prošle godine. On je od prije poznat po svojem afinitetu za liberalnu teologiju i jako je zabrinut za ekologiju.

Nikakvo čudo da ga je lažni prorok Bergoglio izabrao na mjesto Nadbiskupa, par tjedana nakon što je njegov prethodnik napunio 75 godina, kako prenosi LIfeSiteNews.

 

Osim heretičke interpretacije Pretvorbe, ljudi su bili zgroženi njegovim omalovažavanjem Euharistijskog klanjanja.

“Nitko se nije obratio ispred Tabernakula. Mi smo svi obraćeni od susreta sa ljudima koji nas pitaju pitanja i koji sa svojim ljudskim dramama podižu mogućnost za susret sa Gospodinom.

Ja mogu poslije sjediti ispred Tabernakula i moliti i sve to; ali doista je rijetko da ću dobiti prosvjetljenje u ovom pasivnom stanju…” rekao je Castillo.

 

Eto riječi Nadbiskupa Lime, u kojima se otkriva farizejski kvasac na što nas je Isus i upozorio.

I doista kao i njegov mentor – lažni prorok Bergoglio – koji odbija kleknuti ispred Euharistije već pronalazi Boga klečeći ispred ljudskih nogu, i ovaj nadbiskup sjedi ispred Euharistije i ne pronalazi obraćenje.

Nama je potpuno jasno da je oholost ta koja se ispriječila između ovog nadbiskupa i Gospodina sveprisutnog u Euharistiji, zato on mora otići dalje i potražiti nešto drugo čemu će se klanjati.

 

Danas mnogi svećenici isključivo ističu kao najvažniju stvar, susrete sa ljudima i pomaganje bližnjemu, ali zaboravljaju da je na primjer, Majka Terezija koja je svoj život posvetila pomaganju drugima, svaki dan provodila sat vremena u Euharistijskom klanjanju, upravo kako bi dobila snagu za susret sa ljudima i njihovim dramama.

One Comment

  1. Ivan

    Da,mi imamo poruku u K.I. od Gospodina u svezi Euharistijskog Klanjanja stoga mozemo vidjeti ovakve hereze ali prije svega nevjeru i nepouzdanje u Boga… sve od Laznog Proroka je pogresno a posebno imenovanje biskupa i kardinala… sva ta nova struktura koja se imenuje. Molimo…. Bvb!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *