Nadbiskup Vigano: O poslušnosti, otporu, lažnom proroku i cjepivima 1/3

Ovaj tekst nadbiskupa Vigana je odgovor jednom svećeniku, na njegovo pismo. Tekst je dosta moćan i dug, tako da ćemo ga objavit u tri djela.

Časni i dragi svećeniče Kristov,

Primio sam vaše pismo u kojem mi postavljate nekoliko ozbiljnih pitanja o krizi vlasti u Crkvi, krizi koja se intenzivira posljednjih godina, a posebno tijekom „hitne plandemije“, u kojoj je Slava Božja i spas duša odbačen u stranu radi navodne brige za tjelesno zdravlje. Ako vama ovaj artikulirani odgovor namjeravam javno objaviti, to je zato što on odgovara velikom broju vjernika i svećenika koji mi pišu iz cijelog svijeta, izražavajući svoja pitanja i muke savjesti zbog tih istih ozbiljnih pitanja.

Problem izopačenog autoriteta – tj. onog koji ne djeluje u vlastitim granicama ili koji je sebi autonomno dao svrhu suprotnu onoj koja ga legitimira.

Poslušnost izopačenom autoritetu, ne može se smatrati potrebnom, niti moralno dobrom, samo zato što će se Sin Čovječji vratiti na Kraju Vremena, da donese pravdu. Sveto Pismo nas potiče na poslušnost, moderiranje svoje poslušnosti strpljivošću i duhom pokore, ali nas ne potiče da se apsolutno pokoravamo naredbama koje su suštinski zle samo zato što onaj tko nam izdaje zapovijedi ima vlast. Takva vlast, zapravo, u tom trenutku lišava se legitimiteta koji je opravdava.

Sa dolaskom revolucije srušen je Ordo Christianus, koji je priznavao da uspostavljena Vlast dolazi od Boga, kako bi ustupio mjesto takozvanim demokracijama u ime sekularizacije države i njenog odvajanja od Crkve.

Drugim vatikanskim saborom, došlo je do toga da se Božji poredak poništava ne samo u civilnom društvu, već i da se ugrožava u Crkvi. Očito je da, kada se Božje djelo i Njegova vlast negira, moć se nepopravljivo ugrožava i stvaraju uvjeti za tiraniju ili anarhiju.

Ni Crkva nije iznimka, kao što možemo bolno primijetiti: danas dikasterije i organi Svete Stolice podržavaju pogrešku i ometaju širenje Istine. I sam Bergoglio, koji bi trebao predstavljati najviši autoritet na zemlji, koristi snagu Svetih ključeva kako bi podržao globalistički dnevni red i promovirao heterodoksne doktrine, dobro svjestan da mu princip Prima Sedes nemine iudicatur dopušta nesmetano djelovanje.

Ova situacija očito predstavlja anomaliju. 

Cjepivo

Isusov autoritet zloupotrijebljen je kako bi opravdala i podržala strašna operacija koja je predstavljena pod lažnim imenom cijepljenje. “

Slažem se s vama u vezi s procjenama objektivne nemoralnosti takozvanog cjepiva protiv Covid-19, zbog upotrebe materijala izvedenog iz pobačenih fetusa. Također se slažem s apsolutnom neadekvatnošću – znanstvenom, kao i filozofskom i doktrinarnom – dokumenta koji je proglasio CDF (Kongregacija za Nauk Vjere), čiji prefekt samo nesigurno izvršava više nego sumnjive naloge dane s visine: poslušnost tih pokvarenih prelata je simbolična, jer zapravo ležerno ignoriraju autoritet Boga i Crkve u ime dvorske podređenosti autoritarnosti neposredno pretpostavljenog.

Ipak, želio bih naglasiti da je dokument Svete Stolice kojim se opravdava cjepivo dobiveno od pobačenih fetusa, posebno podmukao ne samo zbog toga što odbacuje intrinzički zao čin sa vremenskim odmakom, nego i zbog namjernog zanemarivanja činjenice tzv. “osvježavanja” izvornog fetalnog materijala novim potaknutim pobačajima u trećem mjesecu, te da tkiva moraju biti oduzeta stvorenjima koja su još živa, sa srcima koja kucaju.

Ovu vrstu ljudske žrtve, u svom najokrutnijem i najkrvavijem obliku, Dikasterij Svete Stolice smatra zanemarivim, u ime nove zdravstvene religije, čiji je Bergoglio odlučni zagovornik.

No, CDF pažljivo izbjegava izraziti se čak i o moralu eksperimentiranja na ljudima, što su priznali i sami proizvođači cjepiva, koji zadržavaju pravo davanja podataka o ovom masovnom eksperimentiranju tek za nekoliko godina, kada će biti moguće razumjeti hoće li lijek biti učinkovit i ima li trajnih nuspojava.

Na isti način, CDF šuti o moralu sramotnog nagađanja o proizvodu koji se predstavlja kao jedina obrana od virusa gripe koji još uvijek nije izoliran, već samo sekvenciran. U nedostatku virusne izolacije, znanstveno nije moguće proizvesti antigen cjepiva, a ta činjenica otkriva cjelokupnu operaciju Covida – svima koji nisu zaslijepljeni predrasudama ili lošom vjerom – u svoj njegovoj zločinačkoj neistinitosti i nužnoj nemoralnosti.

To je neistina potvrđena ne samo gotovo religioznim naglaskom s kojim je predstavljena spasonosna uloga takozvanog cjepiva, već i tvrdokornim odbijanjem svjetskih zdravstvenih vlasti da priznaju valjanost, učinkovitost i nisku cijenu postojećih tretmana, od hiperimune plazme, hidroksiklorokina, pa sve do ivermektina, od uzimanja vitamina C i D za povećanje imunološke obrane do pravovremenog liječenja prvih simptoma.

Sveta stolica također šuti o tim aspektima i tako postaje prividni suučesnik u zavjeri protiv Boga i čovjeka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *