Nadbiskup Vigano o univerzalnoj religiji, antikristu i vjernom ostatku

Nadbiskup Vigano već dugo vremena posljednji je među visokim crkvenim prelatima koji dosljedno upozorava na najopasnije sotonske zamke koje prijete čovječanstvu današnjice, odnosno upravo one zamke u koje su upali drugi visoki prelati Katoličke crkve.

Mnogi drugi visoki prelati ušutkani su ili su jednostavno posustali u borbi s protu-crkvom. Ali ne Vigano, njegov glas jasno i uporno tumači upravo ono što vjernici trebaju čuti u ovim vremenima. Mi, Vojska ostatka, u Viganovim riječima čujemo jasan odjek Kristovih Riječi iz Knjige Istine.

Vigano se, naime, ne libi govoriti o istim onim stvarima na koje i mi upozoravamo putem ovih stranica, a koje nam je Isus navijestio putem Knjige Istine. Tako je u intervjuu 28. rujna govorio o „svrgnuću“ pape Beneditka, novom svjetskom poretku, otajstvu bezakonja, univerzalnoj religiji, dolasku antikrista i vjernome ostatku. Ovdje ćemo dati samo nekoliko relevantnih citata.

 

Nadbiskup Vigano bez dlake na jeziku govori o izdajstvu lažnoga proroka, kojeg ne naziva „papa Franjo“ nego „Bergoglio“:

Čini se danas da su neprijatelji napali Svetu Stolicu. Govorim kao biskup, kao nasljednik apostola. Šutnja pastira zaglušuje i uznemirava. Neki biskupi čak radije podupiru Novi svjetski poredak, usklađujući se sa stavovima Bergoglija i kardinala Parolina koji su se, kao česti posjetitelji kluba Bilderberg, ropski podvrgavali njegovim diktatima, poput mnogih političara kao i vodećih medija.

Govoreći o predstojećim izborima u SAD, Vigano kaže da se radi o „epohalnoj konfrontaciji“, te navodi:

Ako Trump izgubi na predsjedničkim izborima, posljednji kathèkon [barijera] će pasti (2. Sol 2,6-7), koji sprječava da se otkrije “otajstvo bezakonja” i diktatura Novog svjetskog poretka, koji je za svoje ciljeve već pridobio Bergoglija i koji će imati saveznika u novom američkom predsjedniku.

Vigano ovdje povezuje Trumpa s posljednjom zaprekom da se otkrije otajstvo bezakonja o kojem se govori u drugoj poslanici Solunjanima, koja općenito govori o Kristovom drugom dolasku. Podsjetimo se, sedmi redak glasi:

Doista, otajstvo bezakonja već je na djelu, samo ima tko da ga sada zadržava dok ne bude uklonjen,

a osmi nastavlja:

Tada će se otkriti Bezakonik. Njega će Gospodin Isus pogubiti dahom usta i uništiti pojavkom Dolaska svoga.

Tako Viganove riječi jasno govore da smo u posljednjim vremenima i da je Bergoglio dio antikristovog otajstva bezakonja i Novog svjetskog poretka.

U posljednjem dijelu intervjua nadbiskup Vigano otvoreno progovara o zbiljnosti današnjice, koja je prorečena u Knjizi Istine i pred kojom većina katoličkih svećenika još uvijek zatvara oči:

Želim naglasiti da univerzalna religija koju priželjkuju Ujedinjeni narodi i masonerija ima djelatne suradnike na najvišim razinama Katoličke crkve koji uzurpiraju vlast i krivotvore Učiteljstvo. Oni suprotstavljaju Mističnom tijelu Kristovom, koje je jedina arka spasenja čovječanstva, mistično tijelo antikrista, prema proročanstvu preuzvišenog nadbiskupa Fultona Sheena.

Ekumenizam, maltuzijanski ekologizam, panseksualizam i imigracionizam nove su dogme ove univerzalne religije, čiji svećenici pripremaju dolazak antikrista prije konačnog progona i konačne pobjede našega Gospodina. No, kao što su slavnom Spasiteljevom uskrsnuću prethodile Njegova muka i smrt, tako i Crkva putuje prema vlastitoj Kalvariji; i kao što su u Sanhedrinu mislili da će eliminirati Mesiju raspevši ga, tako i zloglasna sekta vjeruje da je pomračenje Crkve uvod u njen kraj. Ostaje “maleni ostatak”, sastavljen od gorljivih katolika, baš kao što su Majka Božja, Sveti Ivan i Marija Magdalena ostali u podnožju Križa.

I za kraj, dodajmo i najnoviju vijest da je posljednjih dana spominjani kardinal Joseph Zen, vođa boraca za pravovjerne kineske katolike, javno izjavio da se priklanja nadbiskupu Viganou.

Blagoslovio Gospodin nadbiskupa Viganoa i Sveti ga Duh vodio u vremenima što predstoje da nastavi hrabro svjedočiti Krista!

2 komentara

 1. Judita

  Kad napišete ovakav članak, molim stavite link na izvor. Bilo bi također zgodno razjasniti termine koje upotrebljavate: tko su prelati, maltuzijanski ekologizam, mistično Tijelo antikrista..
  Sve je to jako teško razumjeti

 2. admin

  Činjenica je da je uvedena cenzura u medijima koja se zove zaštita autorskih prava, kojoj javne vijesti ne bi trebale podlijegati, ali u praksi podlježu, posebice u EU.

  Zbog toga mi ne želimo biti pod ovim okvirom i izbjegavamo linkove.

  HKZ prenosi istinu koja se može provjeriti kroz puno izvora, ali nismo pod nadzorom medijskih divova, niti smo ovisni o njima.

  Tako će i ostati dok ne bude uvedena totalna diktatura.

  U to vrijeme će nam Biblija i Knjiga Istine biti sasvim dovoljne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *