Nadbiskup Vigano izjavio da Bergoglijevom crkvom upravljaju heretici, sodomičari i izdajnici

Nadbiskup Carlo Maria Vigano, bivši apostolski nuncij u SAD, koji je svojedobno otkrio vezu najviše rangiranog masovnog homoseksualnog zlostavljača u povijesti Crkve, kardinala McCarricka s lažnim prorokom, Jorgeom Bergogliom, dao je novi intervju u kojem otkriva strašnu razinu sotonske infiltracije u Crkvu.
Govoreći o sodomskom lobiju u Vatikanu, Vigano kaže da je „infiltriran u Crkvu i te je doslovno prestravljen od pomisli da će dobri pastiri rasvijetliti njihov utjecaj na Državno tajništvo, na Kongregacije Rimske kurije, biskupije i cijelu Crkvu.“ Vigano kaže:
„Bergoglio se okružio kompromitiranim i na taj način ucjenjivim osobama, on nema problema riješiti ih se čim ugroze njegovu sliku u medijima.“
Nadbiskup Vigano nastavlja:
„Ne zaboravimo da je legitimizacija homoseksualnosti dio agende Novog svjetskog poretka – kojega se Bergoglijanska crkva otvoreno i bezuvjetno drži – ne samo zbog destabilizirajućeg utjecaja koje ima na društvo, već i zato što je sodomija glavni instrument s kojim neprijatelj namjerava uništiti katoličko svećenstvo, pokoriti duše Božjih slugu.

Iz tog razloga, barem koliko se čini mogućim, cjelokupna istina o McCarricku nikada neće službeno izaći na vidjelo.“

Nadbiskup Vigano pita – Zašto bismo pomislili da bi Bergoglio, koji svoj izbor duguje McCarricku, razotkrio mrežu krivovjeraca, perverznjaka i izdajnika koji drže vlast?

Indikativno je da tijekom intervjua nadbiskup Vigano lažnoga proroka najčešće naziva „Bergoglio“, a papu Benedikta s druge strane u intervjuu naziva „Sveti Otac“.

One Comment

  1. Robert Ivanović

    Došla je groza pustoši u samoj crkvi. Tko ustraje do kraja bit će spašen. Bog je dozvolio da se i sam nečastivi bude u samm vrhu njegove crkve. Ali kako reče naš Gospodin i vrata paklena neče je nadvladati. Što god bilo božja će biti zadnja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *