Nadbiskup Vigano: Pred nama se stvara neka nova crkva

Hrabri glas nadbiskupa Carla Maria Viganoa, već mjesecima govori ono što je mnogim pravovjernim Božjim slugama u Crkvi postalo jasno, ali se ne usude sami otvoreno reći.

Baš kao što Krist u Knjizi Istine kaže – mnogi Božji sluge boje se progovoriti Istinu, jer vjeruju da će tako pokazati nevjernost Crkvi, te na taj način bivaju uhvaćeni u zamku nove crkve, s novim naukom, koja će uskoro imati nove rituale.

S druge strane nadbiskup Vigano otvoreno govori o tome da svjedočimo procesu pretvaranja Katoličke crkve u novu religiju, novu crkvu.

Kao što piše u Knjizi Istine, Vigano kaže da je to rezultat stoljetnih nastojanja masonerije da se infiltrira u Katoličku Crkvu.

„To je opisano u knjizi ‘Infiltracija’ dr. Taylora Marshalla, tako da tamo možete pronaći neke naznake ovog procesa“, kaže Vigano. „No ovaj je proces postao nevjerojatno očit u današnjem vremenu.“

Vigao podsjeća na ključnu ulogu Drugog vatikanskog sabora, kada kaže da je isusovački kardinal Augustin Bea utjecao na biskupe kako bi „odustali od shema koje su pripremili oni ili razne službe Rimske kurije, kako bi se mogla izraditi nova shema“.

O tome je jasno govorio već tada biskup Lafebvre jer je baš on radio na pripremi shema o kojima Vigano sada govori. Međutim sve pripremljene sheme su bile odbačene, počelo se od nule i stvorena je sasvim nova shema.

Tu novu shemu pripremali su ljevičarski teolozi, kao što su Hans Küng i Karl Rahner.

Poput Viganoa, slično govori i talijanski povijesničar i vatikanist, Roberto de Mattei, koji kaže da je veza između isusovaca Rahnera i Bergoglija (lažnoga proroka) kardinal Carlo Martini, vođa mafije iz St. Gallena koja ga je instalirala na Petrovu Stolicu.

I tako je, kaže Vigano, stvorena pukotina u zidu Crkve. Preko ove pukotine su infiltracijske sile utjecale na promjenu Crkve i na stvaranje nove religije.

„Kada je u pitanju tema nove crkve, mislim da bi bilo korisno podsjetiti čitatelje na ono što je o projektu stvaranja nove crkve pisao papa emeritus Benedikt u travnju ove godine“, nastavlja Vigano. „On je rekao da bi to bila katastrofa. Bio je vrlo ozbiljan oko toga.“

Povlačeći paralelu sa situacijom za vrijeme Drugog vatikanskog sabora, Vigano kaže:

Na sličan način, tijekom ovog sadašnjeg pontifikata, slična medijska mašinerija, uključujući fotografije pape Franje s papom emeritusom Benediktom i slično, korištena je kao argument da se „nova paradigma“ pape Franje [prikaže kao da je] u kontinuitetu s naukom njegovih prethodnika.

Ali nije tako, radi se o “novoj crkvi [.]” …

Ova fraza “nova paradigma” je strategija za prikrivanje istinskog cilja, jer ne žele reći što je točno obuhvaćeno ovom riječi. Za mnoge je ta riječ “paradigma” nešto egzotično, nešto sofisticirano. Svi je koriste. Ali koristi se za zabludu, zavaravanje, sugerirajući kontinuitet bez otkrivanja da se uvodi diskontinuitet [.]

U tu zamku hvataju se i mnogi mediji u Hrvatskoj koji se nastoje predstavljati u katoličkom svjetlu, ali im to sve teže ide zbog prešutnog prihvaćanja ideologije lažnoga proroka.

Takvi će zatrpavati javnost sapunicom o tome kako je lažni prorok naružio njemačke raskolnike što uvode žensko svećenstvo, ukidaju celibat i druge novotarije nove lažne crkve kroz tzv. sinodalni put, a istodobno će kao zaliveni šutjeti o stvaranju nove crkve kroz amazonsku sinodu koja počinje za nekoliko dana.

Isto tako su šutjeli o prethodnoj obiteljskoj sinodi, Deklaraciji iz Abu Dhabija i drugim sredstvima kojima se koristi lažni prorok kako bi u sveopću Crkvu uveo iste i slične stvari kakve se sada uvode u Njemačkoj.

Također se prešućuje stvar da je glavna osoba koja uvodi promjene u Njemačkoj upravo kardinal Reinhard Marx, koji je jedan od glavnih igrača lažnog proroka od početka takozvanog pontifikata, jer je isti bio uveden u skupinu C9 (devet kardinala), kao onih koji lažnom proroku pomažu upravljati sveopćom Crkvom.

No, sve smo to već odavno znali i bili upozoreni riječ po riječ u Knjizi Istine. Na kraju, pred svima je izbor – hoće li ostati u Kristovoj Katoličkoj crkvi, ili će ići u novu crkvu, koju im nudi čovjek u bijelom.

Bog je dao milost da ono što veliki nadbiskup Vigano mora govoriti iz skrovitog mjesta, jer se boji za svoj život, mi možemo govoriti javno. Čak možemo govoriti i više, jer imamo svu potrebnu punini Istine zahvaljujući Knjizi Istine.

Mi, Vojska ostatka Katoličke Crkve, možemo moliti da zavedenima Bog otvori oči, a svima možemo i trebamo svjedočiti Istinu riječju i djelovanjem.

4 komentara

 1. Robert Ivanović

  Uz dužno poštovanje, ali malo pretjerujete sa tom reklamom o Knjizi istine. Kršćanska knjiga istine je Biblija, i za nas najvažnije Novi zavjet i Evanđelja. Tko čita evanđelja i poslanice sv Pavla i moli duha svetog taj će iščitavati znakove vremena u kojem živimo. MIR i Dobro.

 2. Petar

  Uz duzno postovanje Robert malo pretjerujete s komentarima.

  Vase ime je skoro na svakom postu ovdje, kao da trazite paznju i od sebe pravite reklamu.

  Vas komentar znaci da vi negirate KI, samim time dovoljno govorite o sebi.
  Zadrzite svoje misljenje za sebe, jer to je ipak samo vase misljenje.
  Pustite nas koji vjerujemo da sirimo Rijec Bozju.

  Ukljucite se u neki protestantski portal i tamo razglabajte o znakovima vremena.

  • Ilija

   Hvaljen Isus i Marija dragi brate u Kristu Petre tako i treba odgovoriti ljudima koji žive u tami Neka dragi Bog blagoslovi tebe i tvoju obitelj

 3. Ivan

  Nema reklame za Knjigu Istine kad je to očita istina, treba procitati Knjigu Istine i vidjeti da je to sve u skladu sa Svetim Pismom, naime jedino na ovoj stranici mozemo saznati sto se stvarno dogada u Crkvi koja je u rasulu, unistena i iznakazena kako kaže Gospodin. Zahvalimo Vjecnom Ocu na ovaj veliki Dar koji je prorokovan Danijelu, te za voditelje Krizarske Vojne Knjige Istine u Hrvata,Bozji blagoslov i mir s vama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *