Nadbiskup Vigano proročki poziva na organiziranje Vojske Ostatka

U izjavi za novinare koju prenosimo u cijelosti nadbiskup Vigano potiče na organiziranje pravovjerne Crkve i na pomoć progonjenim svećenicima koje progoni izdajnička i heretička hijerarhija.

Ovdje se obraća američkoj katoličkoj Crkvi, a ista stvar sutra može biti i u Hrvatskoj. Na žalost onaj koji upravlja nadbiskupijom u Chicagu koju Vigano ovdje prvu i jedinu spominje je upravo hrvatski kvisling „kardinal“ Chupich.

Ovu Viganovu izjavu bi trebao pročitati svatko tko se smatra katolikom, a posebno svećenici u Hrvatskoj:

Svi smo saznali da u nekim biskupijama Sjedinjenih Američkih Država i osobito u nadbiskupiji Chicago, Crkvena vlast nalaže cijepljenje svojih klerika i vjernika zaposlenika kao uvjet za prisustvovanje slavljima, liturgijskim aktivnostima i pastoralno pa čak i za samu činjenicu da ste svećenik u službi.

Slične su despotske mjere također nametnute u Italiji i u drugim zemljama.

Svećenici koji se ne budu pridržavali odredbi ordinarija bit će lišeni svojih svećeničkih ovlasti i sredstava za život.

Slijedom toga, mnoge će crkve biti zatvorene, s vrlo ozbiljnim oštećenjima za salus animarum (zdravlje duša), zbog nedostatka klerika koji neće moći zamijeniti one koji se neće cijepiti eksperimentalnim genskim serumom.

Koliko je poznato, nema samo par pastira duša koji će se ovome suprotstaviti, što je njihovo puno pravo kao američkih građana i katolika, da jasno odbiju svetogrdne i nezakonite odredbe, koje su ništavne i koje izlažu one kojih se tiču opasnim ozbiljnim nuspojavama, uključujući rizik od smrti.

Da ne spominjemo moralne implikacije prihvaćanja inokulacije injekcije, za  proizvodnju koje se koriste fetalne stanične linije od pobačaja.

Podređenost Bergoglijanske hijerarhije pandemijskoj farsi i nametanje takozvanog cijepljenja promijenilo je Božje sluge u gurue pandemije, biskupe u prodavače eksperimentalnog seruma i cijelo crkveno tijelo u žrtvu masovnog eksperimentiranja.

Ovo predstavlja dosad neviđenu izdaju božanske misije Kristove Crkve, vlasti pastira i mandata svećenika, u procesu mijenjanja otkrivene religije, pseudoznanstvenim kultom koji graniči s idolopoklonstvom.

Ako su te zloupotrebe već ozbiljne, ako dolaze od građanskih autoriteta – čija su korupcija i sukobi interesa sada univerzalno poznate i osuđene – još je ozbiljnija suradnja na ovom globalnom zločinu od strane crkvene vlasti.

Suočeni s takvim kršenjima zakona, potrebno je prokazati bez oklijevanja namjerno suučesništvo Hijerarhije u đavolskom globalističkom planu velikog resetiranja i čvrsto i hrabro oduprijeti se tom ugnjetavanju kojeg je ratificirala Sveta Stolica.

Snažno ponavljam apel koji sam uputio na nedavnom događaju održanom u Dubuqueu (Iowa) u korist Koalicije progonjenih svećenika, pozivajući laike da podupru svoje svećenike koordiniranim inicijativama.

Potrebno je postaviti Međunarodnu zakladu koja prikuplja donacije i doprinose od vjernika, preusmjeravajući ih od župa i biskupija koje služe sadašnjem bergoglijanskom režimu. Kad se biskupi nađu pogođeni na bankovnom računu, vjerojatno će biti potaknuti da promjene svoja djela odbacivanje dobrih svećenika. Inicijative poput Koalicije progonjenih svećenika i drugi slični projekti hitno su potrebni u ovom času progona.

Svaki od nas, prema svojim mogućnostima, moći će dati konkretan doprinos – ne nužno samo financijski – čak i jednostavno preusmjeravajući naše darove onima koji ih zaslužuju, a ne onima koji ih koriste za proganjanje dobrih klerika.

Vjernici katolici otvorite svoje domove svećenicima progonjenim od tiranije biskupa povezanih s globalizmom, učinivši ih dostupnima za slavlje Svete Mise. Okupljene oko ovih kućnih oltara, čvrste zajednice će tako moći nastaviti s dužnim štovanjem Presvetog Trojstva i imat će koristi od duhovne pomoći svećeničke službe. Neka bratsko dobročinstvo, hranjeno dijeljenjem jedne vjere i molitve, označe početak ponovnog rođenja Svete Crkve, danas zamagljene plaćenicima i izdajicama.

+ Carlo Maria Viganò, nadbiskup

bivši apostolski nuncij u Sjedinjenim Državama

  1. listopada 2021

Dominica XIX Post Pentecosten