Nadbiskup: završit ćete u paklu jer tjerate vjernike da primaju Pričest na ruku

I dok se i kod nas pod izlikom korone nastavlja nezakonita zabrana primanja svete Pričesti na usta, poljski nadbiskup Jan Pawel Lenga pozvao je braću biskupe i svećenike „da prestanu ili će završiti u paklu zbog toga“.

Optužio ih je da ne poštivanju Blagoslovljeni Sakrament i tjeraju druge da narušavaju vlastite savjesti.

„Poljska je i dalje revnosna u vjeri, a Poljaci ne žele Pričest na ruku i stojeći, kao što je slučaj u dekadentnom Zapadu.“

„Koronavirus se koristi za uništenje savjesti vjernika.“

 

Lenga očekuje da će po završetku pandemije svećenici reći da su vjernici postali naviknuti na pričešćivanje na ruku stojeći i da se onda takva praksa mora nastaviti.

Nadbiskupove riječi odjekuju i u Hrvatskoj i upozoravaju na neke pogubne stavove pojedinih svećenika i kod nas, koji govore:

„Navikli su da ne odlaze na ispovijed? Sjajno! Nama lakše.“

Nadbiskup Lenga upozorava da su crkveni čelnici za vrijeme karantene napustili stado u vrijeme potrebe. Usporedio je biskupe koji su se sakrili s liječnicima i sestrama koji su na prvoj crti bojišnice riskirali život da pomognu zaraženima.

“Gdje su biskupi? Gdje su kardinali?”

“Gdje je sva crkvena hijerarhija, inače tako samouvjerena i važna?”

“Oni su se sakrili, ostavivši vjernike”, rekao je.

“Biskupi su zatvorili sve crkve, Mise nisu dostupne.”

“Ovo puno govori o biskupima i svećenicima koji su se odvojili od vjernika, kao da ne postoje.”

„Svećenici su pobjegli od svega ovoga. Oni samo žele dugo živjeti.“ „To pokazuje da su daleko od istinske vjere, daleko od Boga.“

Govoreći dalje, nadbiskup Lenga upozorava da su svećenici izgubili smisao svetosti i postali samo „administratori“ koji drugima govore što trebaju činiti, ali u stvarnosti ne štuju Krista kao Boga.

„Svugdje se panično boje smrti, umjesto da se boje Sudnjega dana ili Božjih kazni koje će doći!“

I dok se u Hrvatskoj ponovno pogoršava situacija s brojem zaraženih, a pojedini u Crkvi već misle o tome kako će u ime korone, vjernicima još više otežati put spasenja, pozivamo hrvatski kler neka posluša riječi nadbiskupa Lenge.

I za kraj, možda će se neki zapitati – otkud takva hrabrost ovom biskupu, kako se ne boji nadređenih ljudi u Crkvi? Podsjetimo – nadbiskup Lenga izabrao je Boga umjesto lažnoga proroka i kao takav ne spominje Bergoglijevo ime za vrijeme svete Mise niti ga priznaje za papu. Zbog toga je progonjen od istih biskupa koji su dezertirali pred strahom od korone.

Još jednom sinovski i s ljubavlju pozivamo hrvatske svećenike da pročitaju ove riječi i razmisle.

Ne smijemo se igrati sa Sveti Prilikama, ne smijemo se igrati s Gospodinom u Presvetom Sakramentu.

Koga se bojite korone ili Posljednjega Suda?

One Comment

  1. Pepica

    Nikada nisam ni pomislila da primim sv hostoju na ruku,iako nam je u crkvi bilo rečeno da to morsmo činiti radi samozaštite od korone, za mene je Isus veči od svih korona, nisam dostojna da njegovo sv.tijelo primim na svoju bijednu ruku a ona dira mnogo toga prije nego dođe do stola gospodnjeg.Žao mi je naroda koji to nezna, odnosno izdaje Isusa.lp.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *