Narod traži ostavku stožera i Plenkovića

Jučer 20.11.2021. godine okupilo se mnoštvo ljudi iz svih krajeva Lijepe Naše kako bi jasno rekli Ne COVID potvrdama, glasno skandirajući tražili su odlazak Premijera i stožera.

Na Glavnom Zagrebačkom Trgu bilo je gotovo 100 000 prosvjednika, kao one davne 1992 godine…

Danas moram reći, ponosan sam što sam Hrvat.

Svi kao jedan skandirali su dolje stožer, odlazi Plenkoviću …

Unatoč gotovo dvije godine ispiranja mozgova preko Vladinih sluganskih medija koji su do besvijesti ponavljali – cijepite se zaštitite druge – i još mnoge druge otrcane fraze koje bi valjda dijete u predškolskom uzrastu brzo prokljuvilo, dolazi trenutak u kojem se ovom napaćenom i vjerničkom narodu prelila čaša.

Hrvatski narod je strpljiv, ali svakom ludilu jednom mora doći kraj. Gospodine premijeru možda vam se pričinilo, ma možda ipak nije bilo toliko ljudi, znate kako se kaže u strahu su velike oči, ali bilo kako bilo narod nije neuka stoka i neće Vas bespogovorno slušati koliko god mu prijetili.

Pušete se kao paun pred svojim novinarčićima, ali vidite narod vas ne voli, dapače ne podnosi vas i jedva čeka da odete. Narod također ne može više slušati gluposti Vaših novinarčića koje ste vjerojatno kupili novcima iz Brisela.

Vidite vi ste zaboravili da vi trebate služiti Narodu a ne Narod vama. Malo ste pobrkali pojmove, ali nikakvo čudo od tolikog ulizivanja EU vrhuški, valjda se čovjeku pomuti mozak.

Vi ste zaboravili da Hrvatski narod želi SLOBODU i to nije obična fraza, to je istina. Hrvatski narod krvavo je stekao svoju slobodu gosp. Premijeru da bi je tako olako izgubio prepustivši da je vi prodate u bescjenje na pregovaračkom stolu EU.

Što vi sebi umišljate, odakle vam pravo da se tako ponašate.

Vi rušite i zakon i ustav Republike Hrvatske svojim odredbama.

Vidite ovaj Narod će vas poučiti što to znači biti Hrvat, on će vas educirati i vas i vaše novinarčiće i vaše presice, kako se treba slušati volja naroda, a ne praviti od naroda budale.

Unatoč vašem stvaranju podjela u Hrvatskom narodu na cijepljene i necijepljene, Hrvati su se ujedinili kao jedan i pokazali vam da vas se ne boje i poručuju vam jasno i glasno – ODLAZITE!!!