Ne opuštajte se: Nuklearni holokaust pokrenut će kad ga najmanje očekujete!

Jeste li već zaboravili ožujak 2020? Tada nas je na prepad zatekla korona. To je bila priprema, no slijedeći napad bit će puno gori.

Mislite da ste se sada navikli na život u novom hladnom ratu, pa vam je zveckanje nuklearnim oružjem postalo monotono? Ako je tako, to znači da ste vi – ovca koju oni spremaju za klanje – sada spremna.

Kad se domaće životinje spremaju za klanje, seljak ne će mahati nožem ili sjekirom pred životinjom koju treba zaklati. Ne, on će držati oružje uza se, ali će prije smrtonosnog zamaha prvo pogladiti životinju nekoliko puta da se primiri, kako bi njegov zahvat prošao što bolje.

Tako je i sa planom smanjenja globalnog stanovništva. Balon je pušten tijekom covida. Oni sada znaju da mi znamo što nam se sprema. Mi smo vidjeli da su uzeli nož. No, sada nas glade da se primirimo. I mi smo se primirili. Nismo više na oprezu.

U ljudskoj povijesti ne postoji ništa što bi se moglo usporediti s nuklearnim svjetskim ratom. Posljednje veliko razaranje, Drugi svjetski rat, izbio je u rujnu 1939. i trebala je godina i pol dana da dođe u Hrvatsku. No, ovoga puta sve se može odviti u samo sat vremena ili manje.

Predstojeći nuklearni rat nije rat Rusije i SAD ili NATO-a protiv Rusije i Kine. Ne, predstojeći nuklearni rat je rat protiv nas, to je rat za istrjebljenje što većeg broja ljudskog stanovništva.

Mi ne smijemo zaboraviti da on dolazi, ali isto tako ne smijemo niti biti beznadni. Isus nas je itekako dobro pripremio za to. Što nam kaže Isus na ovu temu?

Opreznošću u svojim pripremama moći ćete preživjeti veliko bombardiranje koje će biti orkestrirano i koje će biti gore od onoga što se dogodilo Židovima pod vladavinom sotoninog učenika Hitlera. 

(Poruka od 8.7.2011.)

Dakle, Isus kaže da će naš predstojeći nuklearni holokaust biti gori od židovskog holokausta u Drugom svjetskom ratu. Tada su stradale dvije trećine europskih Židova. Koliko će nas preživjeti nuklearni holokaust?

Isus kaže da ćemo nuklearni rat moći preživjeti samo opreznim pripremanjem. Imamo dar razuma, znamo što to u praksi može značiti. Što bi učinili Židovi, da su znali da dolazi holokaust?

Nuklearni rat uništava na nekoliko načina: samim udarom nuklearne bombe, širenjem radijacije i globalnom glađu koju zatim uzrokuje. Procjene su da će najveći broj ljudi umrijeti upravo od ovog posljednjeg, te otud Isusove poruke o pripremi hrane.

No, kakvu pripremu učiniti radi spasa od smrti koju nosi udar bombe? U poruci od 23.11.2010. Isus naviješta da će Crveni Zmaj u nuklearnom ratu uništiti gradove na Zapadu. Kad gledamo sadašnji razvoj događaja to je logično. Veliki gradovi Amerike i Europe ujedno su gradovi zemalja NATO-a, neprijatelja Crvenog Zmaja.

U istoj poruci Isus kaže da nuklearni rat ne može biti zaustavljen, jer nema dovoljno molitve da ga se spriječi. Kad smo kod molitve i njenog utjecaja na nuklearni rat, u godini 2012. imamo više poruka na ovu temu. U poruci od 4.1. Isus kaže da molitve mogu ublažiti zlo poput atomskog rata, Gospa 25.1. konkretno spominje plan za atomski rat u Iranu, 6.2. Isus poziva da molimo da se otkloni nuklearni rat koji bi ubio trećinu svjetskog stanovništva, a 21.3. kaže da je jedan atomski rat već bio spriječen molitvom.

Posljednja poruka o korištenju nuklearnog oružja je iz 2013. godine. Blažena Djevica 6.9.2013. naviješta da će nuklearno oružje biti uporabljeno, da će mnogi patiti, ali da rat ne će dugo trajati.

Sve u svemu valja nam proći kroz nuklearni holokaust čiji je cilj smanjenje svjetskog stanovništva. U kojoj će se mjeri smanjiti stanovništvo zavisi od naše molitve. Hoćemo li ga preživjeti zavisi od molitve i fizičke pripreme na koju Isus poziva.

Tko želi čut će Ga.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *