Nećete se više cijepiti? Onda je vrijeme za istrjebljenje kroz Treći svjetski rat!

Ovako razmišljaju umovi zle elite koja čini sve kako bi smanjila svjetsko stanovništvo. U zadnjih godinu dana proveli su cijepljenje svih, od najstarijih sve do najmlađih, male djece čije cijepljenje sada reklamiraju putem svojih slugu: političara i medija.

No, sada su njihovi zli napori lupili u tvrd orah. Kada gledate % cijepljenih po zemljama jasno se vidi „plato“ u brojkama – postotak više ne raste kao prije. Sada je mučiona dobiti pojedince koji pružaju veliki otpor. To iziskuje previše vremena kojeg sotonjare nemaju jer se bliži njihovo katapultiranje u Pakao.

Zato oni pripremaju drugo veliko oružje koje imaju protiv čovječanstva – svjetski rat. Ako pratite isključivo mainstream medije ili se isključivo bavite koronom, onda vam promiče puno zastrašujućih događaja koji su se odigrali u zadnjih nekoliko tjedana kada je u pitanju mogućnost izbijanja svjetskog rata.

Otkako je Biden zasjeo u Bijelu kuću američki ratni bubnjevi počeli su udarati sve jače i jače, te je u kratkom vremenu od nepunih godinu dana doveo svijet zaista na sam rub globalnog sukoba.

I to na dvije snažne fronte – Kinezima je poručio da će Amerika braniti Tajvan ako ga Kina napadne (ne ulazimo sada u to koliko su zle i neopravdane pretenzije Crvenog zmaja na Tajvan). Kinezi su SAD-u poručili da će ih uništiti ako stanu na put njihovom preuzimanju Tajvana.

I dok se čeka tko će prvi povući obarač u Aziji, u Europi ključa još više. Granica između NATO-a i Rusije je uzavrela. Rusija ne će dozvoliti NATO-u da instalira nuklearno oružje u Ukrajini jer to znači da bi američke bojeve glave za samo 5 minuta mogle doseći Moskvu, što je nuklearni šah mat. Tako imamo vrlo sličnu situaciju davnoj Kubanskoj krizi, s tim da je prijetnja pred ruskim pragom, a ne američkim kao što je to bilo 1962. Također, ogromna je razlika što umjesto Kennedya u Bijeloj kući sjedi pajac koji provodi plan elite za uništenje čovječanstva kroz svjetski rat.

U pokušaju da se izbjegne nuklearni rat, Rusi su na Bijelu kuću i adrese EU čelnika poslali ultimatum čiji rok polako prolazi. U međuvremenu, Rusi gomilaju pritisak kroz nove konfrontacije. Pred Ukrajinom su doveli ogromnu vojsku. Pripremaju se za stacioniranje ruskog nuklearnog oružja u Bjelorusiji. Zatvaraju trgovinsku rutu kroz Sjeverno more.

Uz sve to, najavili su do kraja godine staviti u borbenu pripravnost dvije postrojbe Yars međukontinentalnih balističkih raketa. I još su izjavili da su na Arktik poslali radio inženjerijske bojne koje su u tri dana podigle radio stanicu čiji je cilj onemogućiti da američki radari detektiraju let ruskih nuklearnih raketa.

Dakle, nalazimo se pred usijanjem kakvo ljudsko društvo do sada nije poznavalo. Koliko će ova neizvjesnost trajati samo dragi Bog zna.

No, zašto zla elita toliko želi smanjenje stanovništva? Odgovor je jasan – zato da Bogu ostane što manje živih duša koje nisu duhovno zatrovane cjepivom i žigom zvijeri kada po njih dođe Isus kroz Upozorenje i Posljednji Sud.