Neke napomene vezane za Konferenciju

Hvaljen Isus i Marija!

Na trodnevnoj online konferenciji opširno ćemo pokriti prorečeno Veliko Otpadništvo u Posljednjim Vremenima. Konferencija koja će se održati sljedećih datuma:

10. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

12. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

17. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

Prvi dan, danas 10. travnja će pokrivat proročanstva raznih svetaca, marijanska ukazanja, kao i suvremena proročanstva o Velikom Otpadništvu.

Drugi dan, sutra 11. travnja će opširno pokriti glavne promjene koje su se već dogodile (i još uvijek se događaju) u Katoličkoj Crkvi.

Zabrinutost koju su pokazali neki pozvani je bila o zaštiti podataka. Konferencija je javna, ali svatko se može prijaviti pod pseudonimom. Mail s kojim se registrirate bit će vidljiv za samo nekoliko ljudi koji nisu iz Hrvatske, a koji imaju apsolutno povjerenje Misije. Oni ne mogu zaključiti na osnovu maila što je nečija profesija ili tko je ta osoba.

Mailovi se skupljaju samo za bazu podataka, na osnovu koje se šalju novosti o Misiji. Za one koji se s vremenom ohrabre neće biti nikakav problem povezati se lokalno sa Križarima, kad se odlučite na taj korak. Postoje mnogi načini.

Drugo važno pitanje je kako uključiti prijevod na Hrvatski jezik tijekom konferencije?

Ako koristite mobitel Android/iOS kliknite na ikonicu (tri točke) koja se nalazi dolje lijevo. Nakon toga trebate odabrati Language Interpretation. Na novom prozoru koji otvorite odaberite jezik, Croatian, a ako želite isključiti originalni zvuk (engleski jezik), što se preporučuje, uključite opciju koja se nalazi na dnu Mute Original Audio. Nakon toga kliknite opciju Done koja se nalazi gore desno na vašem ekranu i to je sve.

Ako koristite laptop ili računalo Windows/macOS kliknite na ikonicu Interpretation koja se nalazi ili na vrhu ili na dnu vašeg ekrana. Na tom izborniku, odaberite jezik, Croatian, a ako želite isključiti originalni zvuk (engleski jezik), što se preporučuje, uključite opciju koja se nalazi na dnu Mute Original Audio. Nakon toga kliknite bilo gdje na ekranu, kako bi izbornik maknuli sa ekrana.

Linkovi za danas i sutra:

Danas 10. travnja: http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April10

Sutra 11. travnja: http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April11