Nema podjela u Katoličkoj crkvi: Promicatelji hereza i sodomije sami su se isključili!

Danas ćete mnogo puta čuti one koji vape: Čuvajte se podjela u Katoličkoj crkvi, to je ono što sotona želi, sotona nas želi zavaditi!  To govore kada aludiraju na to što pošteni vjernici ne mogu šutke promatrati kako bergolijanci, lažni proroci i heretici ruše i razgrađuju Katoličku crkvu kamen po kamen i vode milijune katolika u Pakao.

Ironija je ta da su upravo oni u službi sotone! Zašto? Zato jer je dužnost svakog katolika upozoriti na svaku đavolju prijevaru koja vodi duše u Pakao, a osobito na masovne hereze i otpadništvo koje svaki dan sve više smanjuje Katoličku crkvu na zemlji.

Da, hereze i otpadništvo ne dijele Crkvu, nego je upravo smanjuju, jer oni koji javno i sustavno šire hereze i potiču milijune katolika u grijeh sodomije, razvrata, u blud, u preljub, u pornografiju, u poganstvo, u idolopoklonstvo, u svetogrđe, u blasfemiju i druge grijehe… takvi su se odvojili od Katoličke crkve jer ne ispovijedaju katoličanstvo. Kad bi ispovijedali Nauk Crkve vodili bi duše Isusu, no oni odbacuju Isusa i vode duše u Pakao nudeći im ono što svijet nudi. To je ono isto što nudi sotona preko globalista, preko UN-a, preko EU-a, preko takozvane političke korektnosti, genderizma i maltuzijanskog zelenog pokreta.

Zato kad vam netko kaže: Ne želim slušati ništa loše o papi, ne želim podjele u Crkvi! – lijepo i strpljivo im objasnite da Katoličku crkvu predstavljaju samo oni koji ispovijedaju njen Nauk, Nauk Isusa Krista, a oni koji poput lažnog proroka nude neki drugi nauk i odobravaju grešne postupke koji vode u Pakao, nikako ne mogu biti dio Katoličke crkve, bez obzira nose li bijelu odjeću ili rogove na glavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *