Nemoćne prijetnje uperene na 2/3 necijepljene Hrvatske

Pokrenuli su pravi rat. Istina, za sada rat riječima, ali koji ima tendenciju da uskoro eksplodira u pravo krvoproliće na ulicama Hrvatske. Poltroni antikrista, zla manjina u Hrvatskoj želi pošto-poto ubrizgati smrtonosnu injekciju u dvije trećine zdravih hrvatskih građana koji su prozreli njihov bolesni plan.

Sada se pjene i prijete vlastitom narodu putem medija kako što u HRT i Jutarnji list, izgovaraju nevjerojatne i odiozne ucjene, institucionaliziraju progon necijepljene većine u Hrvatskoj.

Zašto su sada pokazali svoje pravo, mengelovsko lice, zašto su im popustile kočnice?

Izgubili su bitku na hrvatskom tlu. Nisu postigli antikristov cilj za Hrvatsku.

Velika većina Hrvata rekla je NE njihovom smrdljivom otrovu!

Nemoćni su protiv zdrave većine Hrvata i sada sikću javno na televiziji koprcajući se u svome zlu. Kukavice su, pa poturaju na ekran i naslovnice kojekakve bijednike koji su za male pare bili spremni javno prijetiti hrvatskom narodu! Na brzinu traže neke nadri pravnike i neimenovane izvore da nam objasne kako postoje „legalni“ načini za uvođenje diskriminacije i terora protiv zdrave većine našeg naroda.

Koriste lica duboko kompromitiranih ljudi koji već preko godinu dana predstavljaju tzv. stožer, izmišljeno tijelo koje će u konačnici preuzeti odgovornost za ovaj strašni genocid i čija će imena pisati na najmračnijim stranicama hrvatske povijesti.

Jutarnji sada najavljuje iz neimenovanog „bliskog izvora Nacionalnom stožeru“ kako će covid digitalne potvrde biti svuda gdje su sada obvezne maske.

Drugim riječima, netko tko se ne usudi reći svoje ime, poručio je hrvatskom narodu da bez primanja otrovne injekcije ne će moći u trgovinu po hranu! Znači dotle smo došli – pa ni nacisti nisu tako javno Židovima branili pristup hrani.

HDZ se pretvorio u sotoninu igraonicu u Hrvatskoj, u glavnog organizatora progona vlastitog naroda. Stranka hrvatskih Juda. Više nije dovoljno pljačkat vlastiti narod, sad ga treba ubijati i izgladnjivati. Organizirali su ubrizgavanje otrova u preko milijun hrvatskih građana koji sada kao mutanti čekaju vlastitu smrt. Njihov gospodar, sotona, sada želi glave naše djece.

Ali sad se crta povukla. Nećete s pjesmom 2/3 Hrvata voditi na stratište. Na našem Bleiburgu oružje još nije položeno. Protiv sotone, vašeg gospodara, oružje pravoga Hrvata uvijek je bila Krunica. Preko Krunice njegova glava bit će zdrobljena, a vi ako se ne obratite za njim ćete u pakao.

I zato pazite što izjavljujete i kako prijetite hrvatskom narodu, bili vi ministri, novinari ili drugi plaćenici. Mnogi od vas navikli su za stranačku kuvertu prostituirati se godinama. No sada sotona puno više traži za vaših 30 srebrnjaka.

Slušajte „neimenovani izvori“ – dobro pazite kad prijetite hrvatskom narodu – igrate se s glavom i vlastitom dušom! Odrecite se vaših gospodara, obratite i služite Kristu! Vremena za obraćenje je sve manje, a paklene vatre vječno gore.