Nije teorija zavjere, nego činjenica zavjere

“Imunizacija cjepivima SARS-a protiv koronavirusa dovodi do plućne imunopatologije kad se suoči s virusom SARS-a“

Pitajte svog liječnika jesu li ovo lažne vijesti i zapitajte se zašto nitko o tome ne govori. Oni rade na cjepivu protiv SARS-a – Coronavirus od 2002.

Nema cjepiva u 19 godina, no pronašli su jedno koje je “sigurno i učinkovito” za devet mjeseci? Hmmm. Razumijete li da je doslovno nemoguće odrediti sigurnost u devet mjeseci?

Ovo su otprilike zaključci perioda istraživanja SARS-CoV 2002 – 2019, istraživanja koje traje 17 godina:

Tendencija cjepiva protiv koronavirusa da naštete pacijentu nije nova … to je poznati problem i to već godinama. Ne morate duboko kopati po tehničkim laboratorijskim postupcima niti medicinskoj terminologiji, da bi to uvidjeli.

Pojava bolesti SARS i brza identifikacija njezine ozbiljnosti i visokog rizika za smrt potaknuli su brzu mobilizaciju na međunarodnoj razini. Dio ovog odgovora bio je razvoj cjepiva za potencijalnu upotrebu.

Primjena načela kontrole infekcije dovela je epidemiju pod kontrolu, ali je zabrinutost za ponovni razvoj prirodnim putem ili namjerno puštanje podržala nastavak napora u razvoju cjepiva kako bi se steklo znanje i sposobnost potrebna za pripremu i uporabu djelotvornog cjepiva u slučaju potrebe.

U tu svrhu Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti podržao je pripremu cjepiva za procjenu potencijalne uporabe kod ljudi. Taj je napor omela pojava u početnom pretkliničkom ispitivanju plućne bolesti imuno patogenog tipa među feretima i majmunima Cynomolgus, kojima je dano cjepivo protiv virusa i nakon toga su izloženi zaraznom SARS-CoV.

Ta bolest pluća pokazala je karakteristike imunopatologije Th2 tipa s eozinofilima u plućnim odjeljcima što sugerira preosjetljivost koja je podsjećala na opise imuno patološke reakcije tipa Th2 kod male djece koja su dobila inaktivirano RSV cjepivo i nakon toga su zaražena prirodnim RSV.

Većina ove djece doživjela je ozbiljnu bolest s infekcijom koja je dovela do velike učestalosti hospitalizacija; dvoje djece umrlo je od infekcije.

Zaključak iz tog iskustva bio je jasan; RSV plućna bolest pojačana je prethodnim cijepljenjem.

 

Pored iskustva s RSV-om, zabrinutost za neodgovarajući odgovor među osobama cijepljenima cjepivom protiv SARS-CoV proizašla je iz iskustava s infekcijama koronavirusom i bolestima kod životinja koje su uključivale pojačanu bolest među nanovo zaraženim životinjama, prethodno cijepljenim cjepivom protiv koronavirusa.

Mačji infektivni peritonitis koronavirus (FIPV) dobro je poznat primjer pojačanog unosa virusa posredovanog antitijelima u makrofage koji šire i povećavaju količine virusa što dovodi do pojačane bolesti.

Stoga je briga za sigurnost primjene cjepiva protiv SARS-CoV na ljudima postala rana briga u razvoju cjepiva.

Procjena cjepiva protiv SARS-CoV vršena je na raznim životinjskim modelima. Imunopatologija tipa 2 viđena je kod svih cijepljenih životinja kada je vršena procjena imunopatologije, a to znači susret sa divljim virusom iz prirode, osim studije na hrčcima s cjepivom GSK protiv virusa.

Dakle, došlo je do imuno patološke reakcije Th2 tipa cijepljenih životinja u tri od četiri životinjska modela, uključujući dva različita samooplodna soja miša s četiri različite vrste cjepiva protiv SARS-CoV.

Ovo kombinirano iskustvo stvorilo je zabrinutost za ispitivanja cjepiva protiv SARS-CoV na ljudima.

Zabrinutost koja proizlazi iz ovog izvješća odnosi se na imuno patološku reakciju koja se javlja među cijepljenim osobama pri izlaganju zaraznom SARS-CoV, koji je osnova za razvoj cjepiva za SARS.

Dodatna sigurnosna pitanja odnose se na učinkovitost i sigurnost protiv antigenih inačica SARS-CoV i na sigurnost cijepljenih osoba izloženih drugim divljim koronavirusima.

Unatoč svemu ovome znanju, zarazno SARS-CoV cjepivo je pušteno u legalnu distribuciju.

Mnogi se slažu da su upravo ove tri osobe najzaslužnije, da je ovo u mnogim slučajevima smrtonosno cjepivo legalizirano:

Dr. Anthony Fauci – ravnatelj Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti

Dokazi protiv Anthonyja Faucija su ogromni. Ne samo da profitira iznošenjem na tržište eksperimentalnog mRNA cjepiva, na čemu je desetljećima radio zajedno s Billom Gatesom, već je javno demonizirao sigurnije, učinkovite lijekove koje je FDA već odobrila, poput hidroksiklorokina, koji mnogi liječnici uspješno koriste za liječenje bolesnika s COVID-om.

Koristio je svoj javni ured da nanese veliku štetu i smrt američkom i drugim narodima kapitalizirajući takozvane “zdravstvene krize” poput COVID-a i HIV-a u prošlosti.

Dr. Stephen Hahn – Bivši direktor Food And Drug Administration – FDA

Stephena Hahna predsjednik Trump je imenovao za voditelja FDA, a njegovi su postupci spriječili liječnike širom zemlje u hitnim i bolničkim uvjetima da koriste sigurne, već odobrene ljekove od strane FDA, lijekove s kojima su liječnici spašavali živote, poput hidroksiklorokina i ivermektina.

Uz to, Hahn je nezakonito dopustio brzo odobrenje eksperimentalnih injekcija mRNA COVID, jer su na tržištu već postojali drugi uspješni terapijski lijekovi za liječenje COVID-a.

Hahn je također zanemario administrativni boravak aktivnosti koji je podnijet Odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, kao i FDA da bi se zaustavilo odobrenje za hitnu uporabu injekcija COVID, jer su ispitivanja koristila neispravne PCR testove kako bi se utvrdila prisutnost COVID-a u procjeni “učinkovitosti” ovih novih eksperimentalnih injekcija.

Donald Trump – Bivši predsjednik Sjedinjenih Država koji je pokrenuo operaciju “Warp Speed” koja je rezultirala krađom američkog bogatstva od strane Big Pharma, za nekoliko TRILIONA dolara, za razvoj eksperimentalnih mRNA COVID cjepiva.

Naredio je vojsci da sudjeluje u njihovoj raspodjeli i pritisnuo je FDA da izda odobrenje za hitnu uporabu, prijeteći otkazom direktoru FDA.

Sve do posljednjeg dana svog prvog mandata, hvalio se kako su ta cjepiva došla na tržište u rekordnom roku, dok uobičajeni postupak odobrenja od strane FDA traje 5-10 godina.

Ove eksperimentalne injekcije COVID mRNA danas ne bi bile na tržištu da nije bilo predsjednika Trumpa koji je vodio put k njihovom odobrenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *