Nitko ne smije biti prisiljen ubiti

Nevjerojatno brzo se obruč u Hrvatskoj steže oko zdravstvenih djelatnika, a smrt se propagira iz svih kutova institucija đavlije države, velike bludnice, koja sebe predstavlja pod nazivom EU.
Zasigurno nećete čuti nikoga iz službenog Vatikana, da će stati na stranu lječnika i priziva savjesti, ali zato u novom broju Glasa Koncila, možete čitati intervju sa generalom isusovcom o kojemu smo već pisali, Arturom Sosaom Abascalom iz Venezuele koji hvali EU, kao putokaz narodima u novi multi (etnički, kulturni i religijski) svijet.
Sa druge strane vidi se kako organizacije kao ova od koje smo mail primili, prepoznaju svu realnost i brutalnost situacije u kojoj se nalazimo. Nadamo se da će napokon i ljudi ovakvog kalibra početi čitati i prihvaćati Knjigu Istine, te dati novi zamah Vojsci Ostatka.
Ovo smo dobili emailom:
Nakon objave (kako se brzo ispostavilo) lažne vijesti o pobačaju bez anestezije zbog priziva savjesti, napadi na slobodu savjesti, su dobili novi zamah.
Nevjerojatno da i povjerenica za ljudska prava Vijeća Europe, Dunja Mijatović, napada priziv savjesti!
dunja_twitter1_580x335.png
Mijatović državljanka BiH, je postala povjerenica za ljudska prava uz podršku svih razina vlasti BiH 2018.
Ovo nije prvi put da Dunja Mijatović pravo na priziv savjesti smatra problematičnim!
Povodom Dana žena zaključila je kako je  pravo na priziv savjesti ozbiljna prepreka (!!!)  (ostvarenju “reproduktivnih prava” žena – u prijevodu pobačaja op.a.).
Pišite povjerenici za ljudska prava Vijeća Europe i podsjetite je kako je priziv savjesti temeljno i  neotuđivo  ljudsko pravo : https://www.citizengo.org/hr/pr/169732-ne-podupirite-klimu-straha-branite-temeljna-ljudska-prava
Odnos prema liječnicima kao pukim pružateljima usluga i pritisci kako bi svoj liječnički poziv i svoju savjest ostavili po strani i ispunili nečije subjektivne i štetne želje su nevjerojatni! Tako shvaćene liječnike bi sutra mogli bolje zamijeniti roboti!
U medicinskoj profesiji, koja skrbi i brine za naše živote i živote naših najdražih u najranjivijim trenucima života, neizmjerno je važno brižno zaštititi i razvijati ispravnu i budnu savjest.
Ne smijemo zaboraviti, u Hrvatskoj, se svaka druga primalja boji pozvati na priziv savjesti, zbog straha za posao, a slične vijesti stižu i iz drugih europskih zemalja.
Nitko ne smije biti prisiljen oduzeti ljudski život ili naškoditi drugoj osobi!
Uloga povjerenika za ljudska prava je braniti temeljna ljudska prava a ne promicati ideologije koje gaze čovjeka, njegovu slobodu i dostojanstvo. Potpišite peticiju:  https://www.citizengo.org/hr/pr/169732-ne-podupirite-klimu-straha-branite-temeljna-ljudska-prava
I tražite od Povjerenice za ljudska prava da brani temeljna ljudska prava. Tražite da brani pravo na priziv savjesti.
Ovi napadi koji dolaze iz institucija koje bi trebale štiti temeljna ljudska prava vrlo su zabrinjavajući.
Mi u Hrvatskoj i BiH, nažalost, jako dobro znamo što totalitarni režimi sa sobom donose… Zato se nastavljamo boriti za to da slobodno i demokratsko društvo uistinu počne živjeti u Hrvatskoj i Europi.

Hvala vam što se borite s nama… 

Ana Marija Marković i cijeli CitizenGO tim
P.S. Nakon što potpišete ovu peticiju, proslijedite je svojim prijateljima i poznanici, osobito u Bosni i Hercegovini. Vrlo je važno da stanovnici BiH znaju koje vrijednosti zagovara Dunja Mijatović koja i njih predstavlja u Vijeću Europe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *