Novi „kardinali“ – Još jedan dokaz da Gospodin Bog dolazi uskoro

Deset novih kardinala koji su mlađi od 80 godina, nedavno su iznenadno predstavljeni Katoličkoj Crkvi

Lažni prorok je sada imenovao 53% tijela koje bi biralo njegovog nasljednika, ali hvala Bogu to se neće dogoditi, kao što znamo mi koji vjerujemo, jer će Drugi Dolazak Gospodina Isusa Krista uništiti vladavinu lažnog proroka i njegovu hijerarhiju.

Deset novih kardinala su uglavnom zagovornici lažnog ekumenizma, masovne imigracije i zagovornici sodome i gomore. Ovdje ih predstavljamo:

Miguel Angel Ayuso Guixot, 67, predsjednik Papinskog vijeća za međuvjerski dijalog i otac heretičke Deklaracije iz Abu Dabija.

Ignatius Suharyo Hardjoatmodjo, 69, nadbiskup Džakarte u Indoneziji.

José Tolentino Medonça, 53, vatikanski arhivist koji je optužen za homoseksualnost.

Fridolin Ambongo Besungu, 59, nadbiskup u Kinshasi, prelat blizak bogatim njemačkim biskupima.

Juan de la Caridad García Rodríguez, 71, nadbiskup Havane, koji je svojevremeno odbio primijeniti Summorum Pontificum i tako se direktno suprotstavio Benediktu XVI.

Jean-Claude Höllerich, SJ, 61, luksemburški nadbiskup, vrlo aktivan politički prelat iz EU koji je jednom nazvao Stevea Bannona “svećenikom” populizma.

Alvaro Ramazzini Imeri, 72, biskup Huehuetenamgoa, Gvatemala, partizan oslobodilačke teologije, okoliša i osnaživanja autohtonih zajednica.

Cristóbal López Romero, 67, nadbiskup Rabata, Maroko.

Michael Czerny, SJ, 73, podsekretar Vatikanskog odjela za migrante i izbjeglice, svećenik, isusovac, koji zbog svojih zasluga u multipraktik miksanju vjera i kultura iznenenada postaje kardinal.

Matteo Zuppi, 63, bolonjski nadbiskup, koji je napisao predgovor za talijanski prijevod knjige „Gradimo most“ (“Un Ponte da Costruire”) gay aktivista isusovca Jamesa Martina.

Zuppi postaje nadbiskup Bolognie krajem listopada 2015. imenovan od lažnog proroka, kao nasljednik kardinala Carla Caffarre.

Na funkciji je bio totalna suprotnost svome prethodniku.

Zauzevši svoj položaj u Bologni, mons. Zuppi, obvezao se graditi džamije.

Gnjev poznatog španjolskog katoličkog kolumnista i blogera, Francisca Fernandeza de la Cigoña, nadbiskup je izazvao 2015 učinivši “glupu” gestu za Božić 2015.

 

De la Cigoña, poznat po svom oštrom jeziku, opisao je mons. Zuppia, da je “budala koju ćemo uskoro vidjeti kao kardinala.” Ljutnju De la Cigoña izazvala je sveta misa koju je nadbiskup Zuppi održao, dok je dijete Isus bilo postavljeno na oltaru u kolijevci koja je bila omotana sa duginom zastavom.

Ta namjerna gesta ili provokacija je bila strašno svetogrdna.

Molimo se Bogu da Hrvatska ne dobije ni jednog novog „kardinala“ jer bi to bio znak da i mi imamo Judu, dosta nam je osramoćeni i u Americi omraženi hrvat iz Čikaga „kardinal“ Chupich.

One Comment

  1. Robert Ivanović

    I Isus je imao u svojim redovima Judu koji ga izda, i danas se izdaje Gospodina zbog bogatstva i moći. Vlast imaju ali božja je zadnja. Što god bude vjeru ne gubi i hrabro koračaj za Isusom i Marijom. Sv. JOSIPE čuvaru i zaštitniče crkve božje molimo te da vodiš i braniš svoju crkvu koja ti se povjerila u ovim teškim vremenima. MIR I DOBRO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *