Novinar koji je napisao knjigu kritičnu o „papi“ Bergogliju nenadano umro nakon što je najavio svoje ubojstvo!

Američki katolički novinar George Neumayr nenadano je umro 19. siječnja u Africi. Neumayr je 2017. napisao knjigu: Politični papa: Kako papa Franjo oduševljava liberalnu ljevicu i napušta konzervativce. U posljednje vrijeme Neumayr je istraživao ključnog saveznika lažnog proroka – osramoćenog (ali moćnog) kardinala i serijskog zlostavljača McCarricka koji je kao dio Sankt Gallen mafije omogućio Bergogliju da se uspne na Petrovu Stolicu. Neumayr je McCarricka nazvao Epsteinom Crkve (misli se na svodnika za globalističku elitu, Jeffreya Epsteina, koji je prije nekoliko godina navodno počinio samoubojstvo u američkom zatvoru).

U vijesti o Neumayrovoj smrti službeno se govori da je bio pozitivan na malariju, no nekoliko tjedana prije smrti Neumayr je poslao više tweetova u kojima je najavio svoje ubojstvo, te je između ostalog rekao:

Očekujem da će biti ubojstava prije nego što ovo završi, možda čak i mog. Ne šalim se o tome, ovo postaje strašno. (objavljeno 23. prosinca 2022.).

Također je objavio: Nije me briga što će mi se dogoditi. Ne ću sjediti s mirom dok ovi zli šarlatani kaljaju Crkvu Isusa Krista! Ona pripada Njemu, a ne njima! (objavljeno 23. prosinca 2022.).

Eto, nakon smrti pape Benedikta, neočekivane smrti kardinala Pella, sada smrt novinara koji je istraživao Sankt Gallen mafiju i još k tome najavio da očekuje svoje ubojstvo. Očito da smo u 2023. zakoračili u otvoreni rat u kojem se zla sekta obračunava s Kristovom slugama masovno koristeći ubojstvo kao sredstvo ušutkavanja.

Treba li više sumnjati da se ostvaruje proroštvo iz Knjige Istine kako će crkvena masonerija vršiti ubojstva svojih neprijatelja – pravih katolika?

Mi nismo jedini koji sumnjaju na ubojstvo ljudi poput kardinala Pella i novinara Neumayra. Vijesti o tome se šire poput vatre društvenim mrežama. Pozivamo sve koji su odani Kristu da ih ova nedjela sluga sotone ne pokolebaju, nego da ohrabreni primjerom novinara Neumayra još jače napadnu Sankt Gallen mafiju, Jorgea Bergoglija i zlu sektu koja je okupirala Vatikan.

¡Viva Cristo Rey!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *