Novo obeščašćenje bazilike Svetog Petra!

Nakon Bergoglijeve Pachamame ponovno je obeščašćena glavna vatikanska crkva. Ovoga puta se potpuno goli muškarac srednjih godina popeo na sam oltar bazilike, iznad grobnice sv. Petra. Na leđima mu je pisalo da podupire Ukrajinu i Zelenskog. Muškarca u tridesetim godinama, rusko-poljskog podrijetla, globalistički mediji odmah su proglasili maloumnim.  

Kako je moguće da se takvo što dogodi u najvažnijoj crkvi svih katolika? Ovaj strašni incident dogodio se 1. lipnja, a mnogi su odmah prstom uprli u kardinala Gambettija, koji je uklonio osiguranje bazilike. Gdje je bilo osiguranje? Kako se netko može potpuno svući i onda nesmetano popeti na glavni oltar bazilike?

Dakle najsvetije mjesto katolika ponovno je obeščašćeno. Pitate se kakva je snažna reakcija uslijedila? Ništa posebno. Održan je pokornički obred i to je to.

Nije li ovo ustvari uobičajeno za današnji Vatikan? Kao što smo mogli svjedočiti posljednjih mjeseci i godina – mnogi kardinali i biskupi ionako podupiru gologuze pervertite, a sam Bergoglio časti muške prostitutke u Vatikanu.

Hoćemo li dalje? Drugu najvažniju rimsku crkvu, rimsku katedralu, baziliku Svetog Ivana Lateranskog, službeno sjedište rimskog biskupa, Bergoglio je prije nešto više od mjesec dana prepustio anglikanskom biskupu šizmatiku kako bi slavio svoj obred. Da stvar bude još gora, ovaj lik je razveden i ponovno „oženjen“ a također je i slobodni zidar – mason, dakle javni neprijatelj Katoličke crkve. I takav je pušten u Majku svih rimskih crkava i svih crkava svijeta.

Mislite li da su sve ovo slučajnosti? Ne, nema sumnje, sotona napada sve što je Bogu sveto jer su vrata Božjega Hrama otvorile Jude iznutra.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *