Nuspojave Covid cjepiva: Smrt, srčani i moždani udar, ČIR i još puno toga

WASHINGTON, DC – Dokument koji je izradila Administracija za hranu i lijekove (FDA), sadrži popis mogućih nuspojava cjepiva COVID-19, koji uključuje: moždane udare, encefalitis, autoimune bolesti, urođene mane i Kawasakijevu bolest među potencijalnim nuspojavama koje treba pratiti.

Prezentacija sastavljena od strane FDA u listopadu, sadrži opsežan popis mogućih nuspojava koje se prate u vezi s apliciranjem COVID-19 cjepiva. 

Pravni imunitet za proizvođače cjepiva

Zbog malo poznatog saveznog zakona iz 1980-ih, farmaceutske tvrtke ne mogu biti tužene na sudu, ako zbog njihovih cjepiva neko oboli ili umre. Umjesto toga, ljudi koji su oboljeli, te rodbina onih koji su umrli zbog cjepiva, moraju se pozvati na Nacionalni program naknade štete zbog ozljeda od cjepiva, koji je stvoren 1986. godine. On štiti farmaceutske tvrtke od tužbi povezanih s bolestima ili smrtnim ishodima od cjepiva.

“Program je stvoren nakon što su tužbe protiv tvrtki koje proizvode cjepiva i pružatelja zdravstvenih usluga bile tolike, da su prijetile da izazovu nestašicu cjepiva i smanje stopu cijepljenja u SAD-u, te na taj način prouzroče ponovni rast bolesti koje se mogu spriječiti cjepivima”, objašnjava Children Health Defense.

Children Health Defense izvještava: „Prema osobama koje su oboljele zbog cijepljenja ili prema njihovim najmilijima, program je neslavno propao, jer su se žrtve cjepiva morale boriti protiv vladinog programa cjepiva, patenata cjepiva u vlasništvu države, vladinih zdravstvenih dužnosnika koji upravljaju tim programima i vladinih plaćenih odvjetnika iz Ministarstva pravosuđa.

Nije bilo neovisnog suca, nije bilo neovisne porote i nisu dobili rješenje. Podnositelji zahtjeva smatraju da je sustav postavljen tako da njihove tužbe nikako ne uspiju. “

Kako bi nadzirala sve nuspojave, FDA planira koristiti tzv.”Sustav djelotvornosti i sigurnosti bioloških lijekova (BEST)”, s brojnim partnerima.

Na taj način FDA navodi da bi mogli pokriti „oko 55 milijuna starijih osoba u SAD- starijih od 65 godina.” Korištenjem ovih podataka FDA planira nadzirati nuspojave od cjepiva COVID-a.

FDA priznaje dugačak popis mogućih negativnih nuspojava

Predstavljena radna lista o COVID cjepivu objavila je 22 “moguća ishoda štetnih događaja”.

Prvi na popisu je “Guillain-Barré-ov sindrom”, opisan kao “rijedak poremećaj u kojem imunološki sustav vašeg tijela napada vaše živce”. Sindrom nema “poznat lijek”, a stopa smrtnosti je “4% do 7%”.

“Akutni diseminirani encefalomielitis”, ” rijetko  upalno stanje koje pogađa mozak i leđnu moždinu”, drugo je mjesto na FDA-inom popisu.

Treće je “transverzalni mijelitis”, neurološki poremećaj koji zahvaća kralježničnu moždinu, uzrokujući “bol, slabost mišića, paralizu, senzorne probleme ili disfunkciju mokraćnog mjehura i crijeva”.

Također se kao mogući ishod cjepiva navodi „Anafilaksija“, teška  alergijska reakcija koja može dovesti do anafilaktičkog šoka. ČIR

“Moždani udar” i “konvulzije / napadaji” daljnje su moguće nuspojave, zajedno s “akutnim infarktom miokarda” ili srčanim udarima, upalom mišića oko srca, pa čak i smrt.

Upozorenje britanske vlade za cjepivo Pfizer kaže da ga ne smiju koristiti trudnice ili dojilje i djeca. U dokumentu se dodaje da još nije poznato kakav će učinak cjepivo imati na plodnost. Također se navodi da, “ženama u fertilnoj dobi treba savjetovati da izbjegavaju trudnoću najmanje 2 mjeseca nakon druge doze.”

FDA je također sugerirala da je Kawasakijeva bolest moguća nakon cjepiva. Bolest „uglavnom pogađa djecu mlađu od 5” i „uvijek se liječi u bolnici.”

Djeca bi također mogla biti pogođena cjepivom COVID razvijanjem “Multisistemskog upalnog sindroma” (MIS-C) za koji CDC napominje da je povezan s COVID-19. Međutim, klinika Mayo daje više detalja, objašnjavajući da dok većina djece s COVID-19 “ima samo blagu bolest”, oni koji razviju MIS-C nakon cijepljenja puno su ozbiljnije pogođeni. Organi i tkiva, „poput srca, pluća, krvnih žila, bubrega, probavnog sustava, mozga, kože ili očiju“ mogu razviti ozbiljnu upalu.

Potpuni popis mogućih nuspojava cjepiva protiv COVID-a, prema FDA, jest „Guillain-Barréov sindrom; Akutni diseminirani encefalomielitis; Transverzni mijelitis; Encefalitis / mijelitis / encefalomijelitis / meningoencefalitis / meningitis / encefolapatija; Konvulzije / napadaji; Moždani udar; Narkolepsija i katapleksija; Anafilaksija; Akutni infarkt miokarda; Miokarditis / perikarditis; Autoimune bolesti; Smrtni slučajevi; Neželjeni ishodi trudnoće i porođaja; Ostale akutne demijelinizirajuće bolesti; Neanafilaktičke alergijske reakcije; Trombocitopenija; Diseminirana intravaskularna koagulacija; Venska trombembolija; Artritis i artralgija / bolovi u zglobovima; Kawasakijeva bolest; Multisistemski upalni sindrom u djece; Bolest pojačana cjepivom. “

Kasnije u dokumentu FDA napominje da se nuspojave cjepiva protiv COVID-19 tek trebaju u potpunosti shvatiti.

Ispitivanje Pfizerovog COVID 19 cjepiva u stvari je proizvelo “ozbiljne” nuspojave, a dobrovoljci su prijavljivali glavobolju, groznicu, migrenu i simptome slične mamurluku.

Mnogi liječnici su također upozorili CDC na opasnosti cjepiva.

Oni su sve napisali unaprijed, da ne bude da nam nisu rekli i da nismo znali.

Antikrist računa na slobodnu volju i dobrovoljni pristanak duša jer zna da je to jedini način da ih ukrade Bogu zauvijek.

One Comment

  1. BOŽE SAČUVAJ!!! To je tako, a komu će se više žalit kad se poklone i povjeruju ďavlu, to je samo fizički, prolazno zemaljski, ali naj gore što je to žig zvijeri i gubitak viječne duše, ako Bog to dopusti treba ginuti bez razmišljanja jer je obećao da će mnoge zaštititi u utočištima, a neki će morati posvjedočiti životom. DAJ BOŽE DA SE UPOZORENJE DOGODI PRIJE SVEOPĆEG CIJEPLJENJA!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *