Od 15-og dobrovoljci dođite na vrata javnih ustanova da omogućite zaposlenima ulaz

Dirljivo je bilo vidjeti scene sa demonstracija širom naše Hrvatske koje podsjećaju na događaje iz 1990. i 1991. godine. No, nema koristi od samih govorancija, ako nije popraćeno djelima. Kako odgovoriti na „mjeru“ narodnih izdajnika i zulumčara? Naravno, treba odgovoriti narodnom protumjerom. Ljutu travu na ljutu ranu!

Dakle, do 15.11. treba napraviti listu javnih ustanova na čijim vratima krvopije planiraju tražiti tzv. covid ausweis i onda putem društvenih medija organizirati dobrovoljce koji će stajati na vratima i omogućiti necijepljenim građanima koji rade u tim ustanovama da privređuju za svoj kruh svagdašnji i da mogu prehraniti svoje obitelji.

Tad ćemo vidjeti na čijoj je strani i čija je hrvatska policija.

Pozivamo sve čestite hrvatske policajce da budu na visini zadatka, kao što je hrvatska policija bila 1991. godine.

Za nekoliko dana bit će 30 obljetnica pada herojskog Vukovara – a sada je cijela Hrvatska pod agresijom masonskih slugana, narodnih izdajnika i zulumčara.

Ako treba podnijeti batinanje policije, podnijet ćemo i to.

Nama nije cilj dizanje revolucije jer to nije u kršćanskom duhu, ali isto tako nećemo šutke odustati od svojih prava, za koja nas je i Gospodin u Knjizi Istine pozvao da se borimo.

Ne zaboravimo da su kroz našu povijest i fratri ginuli boreći se uz hrvatski puk protiv Turaka, a mi ovdje imamo puno perfidnije zlo od Turaka.

Još važnije, ako sutra kardinal Bozanić opet popusti pred sotonistima i uvede zabranu ulaska u crkve, kao što su to učinili u Sloveniji – trebaju se organizirati župljani da stanu na vrata SVOJIH crkava i u kršćanskom duhu omoguće ulaz svakome koga KRIST poziva na Svetu Misu!