Odgovor Plenkoviću i doktorima: Dođite na sprovod ubijenima covid cjepivom i pogledajte rodbini u oči!

Sotona bjesni. Mislio je da ima hrvatske biskupe skroz u šaci i nije očekivao da će biskupi stati u obranu svojih vjernika od njegovih demona. Sotona je sada angažirao sve svoje snage da bljuju sumpor po biskupima, pa možemo o tome svjedočiti u dnevnom tisku.

No, njegova oštrica je otupila, moć oslabila, a vremena mu je ostalo vrlo malo. Otrovne strijele ispaljene protiv biskupa svode se na prozirne izjave tipa „pogledajte u oči oboljelih od covida“.

To su, naime, biskupima poručili iz tzv. hrvatske udruge bolničkih liječnika, optužujući biskupe da su doprinijeli povećanju broja umrlih u Hrvatskoj.

Eto, najavili smo da će režim galvanizirati snage da napadnu biskupe i sada svjedočimo tome.

Pripadnici spomenute udruge optužili su biskupe da su „bez duše“ i da umjesto toga trebaju slušati lažnoga proroka koji je pozvao na „čin ljubavi“ (to je valjda ciničan naziv za implementaciju globalnog genocida).

Ovi Plenkovićevi puleni vrijeđali su dalje biskupe optužujući ih za „kukavičluk, neznanje, mlakost i bljutavost“ (!) i onda pozvali su biskupe da dođu u „COVID bolnice“ cinično dodajući:

Izađite iz svojih kula bjelokosnih. Cijepljeni ste, imate COVID potvrdu, nema straha za Vaše zdravlje.

Da će napad na biskupe ići u smjeru zloporabe oboljelih od covida bilo je jasno u subotu, kada je isti motiv koristio i Plenković rekavši:

Svima koji lažu da korona nije problem, pet sekundi da provedu s pacijentima na respiratoru i ne bi više nikad to radili i govorili.

Dakle, vidi se tko dirigira tzv. hrvatskom udrugom bolničkih liječnika. No, ono što možemo odgovoriti na ovakve riječi dolazi iz usta svećenika koji su posljednjih godinu dana kontinuirao morali voditi sprovode njihovih župljana koji su umrli nakon cijepljenja i čija su se srca slamala u tim momentima.

Plenkoviću i doktori: dođite na bar jedan sprovod ubijenima covid cjepivom i pogledajte njihovoj rodbini u oči!