Odnos Katoličke Crkve prema drugim religijama

“U vrtu Abu Dhabi-ja, podiže se hram svjetske Neosinkretične-Religije sa anti-kršćanskim dogmama. Čak niti najokorjeliji Masoni nisu se mogli nadati ovakvom razvoju događaja!

Papa Bergoglio nastavlja implementirati otpadništvo iz Abu Dhabi-ja, koje je plod panateističkog i agnostičkog neo-modernizma koji tiranizira Rimsku Katoličku Crkvu, a sve zbog njenog dokumenta Nostra Aetate (deklaracije o odnosu Katoličke Crkve prema drugim religijama), koji je usvojen još na drugom Vatikanskom koncilu.

Mi smo prisiljeni priznati: otrovno voće “Koncilijarnog proljeća” nalazi se pred očima svih, a i onih koji neće dopustiti sebi da budu zaslijepljeni ovom nasilnom Laži.”

Ova iskrena procjena stvarnosti u kojoj se nalazimo, dolazi od Nadbiskupa Maria Viganoa, koji je već 18 mjeseci jednostavni umirovljeni Vatikanski diplomat. Njegov status radikalno se promijenio nakon njegovog svjedočenja o sada već bivšem kardinalu McCarricku – vjerojatno jednom od najvećih seksualnih predatora novije Crkvene povijesti.

Ovaj hrabri čin Nadbiskupa Viganoa dokazao je upletenost Lažnog proroka Bergoglija kao glavnog suučesnika u zataškavanju ovih zločina, nakon čega je naš hrabri nadbiskup krenuo u obračun sa mnogim lažnim pastirima.

Nakon što je usvojena deklaracija o bratstvu iz Abu Dhabi-ja pod pokroviteljstvom lažnog proroka Bergoglija, a nakon toga predložena gradnja nove babilonske kule svih monoteističkih religija pod imenom “Kuća Abrahama”, nadbiskup Vigano ponovno ne štedi riječi svoje kritike:

“Gradnja Kuće “Abrahamske Obitelji” čini se da predstavlja Babilonsko Carstvo, osmišljeno od neprijatelja Božjih, neprijatelja Katoličke Crkve i jedine istinske religije sposobne spasiti čovjeka i sve stvorenje od konačnog uništenja i sada i u vječnosti. Temelji ove Kuće osuđeni na propast, dižu se rukama graditelja koji odbijaju postaviti kamen temeljac – Isusa Krista, Spasitelja i Gospodina, na kome je sagrađena Kuća Božja. Stoga i upozorava apostol Pavao- neka nitko ne postavlja druge temelje od onog koji je već postavljen , a to je Isus Krist.”

Osim toga nadbiskup identificira trenutak drugog Vatikanskog koncila kao početak raskola sa tradicijom i istinom Katoličke Crkve:

“Pio XI upozorio nas je. Ali sva dotadašnja učenja odbačena su na drugom Vatikanskom koncilu kao zastarjela i netolerantna. Međutim, poslušajmo riječi Vrhunskog Pape Pia XI, kada su pape govorile jezik istine, isklesan u vatri: „Ubrzo su počele učestale konvencije, sastanci, sinode i susreti na kojima su pozivani svi i Katolici i ateisti, da iznose svoja mišljenja o tome kako bi trebala izgledati buduća Katolička Crkva. Uistinu takvi su pokušaji sada vidimo, imali za cilj uvjeriti sve Katolike kako su i druge religije jednako vrijedne i mogu nas dovesti do pravoga Boga. Ali ne samo da su oni prevareni i u krivu, nego oni čine nešto puno gore, oni izvrću ideju istinske religije koja ih može spasiti.“”

Na sreću i našu i nadbiskupa Viganoa, nadbiskup nije sam u Katoličkoj Crkvi, koji jasno uviđa raskol između prijašnjih učenja i novog nauka koji se rađa. Biskup Athanasius Schneider posvetio je cijelo poglavlje svoje nove knjige temi Vatikana II i učtivo primjetio:

“Iskrenim proučavanjem tekstova drugog Vatikanskog koncila, može se primijetiti kako postoji raskol sa prijašnjim učenjem i tradicijom Magisterijuma Katoličke Crkve.”

Neka Gospodin čuva i blagoslovi Nadbiskupa Viganoa i Biskupa Schneidera zbog hrabrosti u svjedočenju istine i da nam podigne još mnoge biskupe koji će učiniti isto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *